Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak toto bolo hrozné video. Grafika otrasná, snáď ju ešte dajú do poriadku, ale to blikanie nepriateľov pri zásahu, to by si fakt mohli odpustiť, nie sú vianočný stromček predsa. Ak by hra vyšla v takejto podobe, tak si ju určite nekúpim (D1&2 mám legálne zakúpené, popri desiatkach iných hier...).
  • hmm..kdyz jsem po dlouhem cekani nainstaloval kdysi daavno Diablo 2, grafika mne velice šokovala (max rozliseni 800x600 tusim..) a s kamosema jsme se na tom vsichni shodli - kdyz jsem zacal Diablo 2 hrat - s kamosema jsme se hoodne dlouho nevideli :-D
    je to srdcovka a kral hratelnosti - nezavisle na grafice
    chapu, ze kdo nehral-nepochopi
    • Grafika D2 bez datadisku byla 640x480... To jen pro ty co pamatují:-) Na grafice nezáleží jen do té doby, kdy hra vypadá naprosto hnusně(jako v tomto videu). Rozplizlá textury, ubohé animace, blikající protivníci, mizející předměty z ruky. Tohle bych čekal po dvou letech vývoje a ne po 6 letech kdy se hra nachází těsně před beta testingem a 6-12 měsíců před vydáním...
      • to je docela dlouhá doba, že??
        • To je docela dlouhá doba na vychytání bugů a drobné úpravy. Určitě ne dlouhá doba na to, předělat kompletně grafickou stránku a animace..
  • Vypadá to perfektně, rozhodně temněji než Diablo 2. Atmosféra bude tak hustá, že půjde krájet - to z videa vážně nepoznáte, remcalové. Hratelnost z téhle hry udělá další mistrovské dílo z dílny Blizzard. Nejsem zaujatý fanboy, hraji na všech platformách od PC po PS3, X360, 3DS a poznám kvalitní hru.
    • Tushan
      možná nejsi fanboy ale naivka určitě ano
      • Jako kdyby už někdy blizzard v něčem selhal :D
        • Fakt by mě zajímalo, kdy už lidem KONEČNĚ DOJDE, že Diablo 1 a 2 NEDĚLAL Blizzard. Dělal to Blizzard North, což je úplně jiné studio, které už dávno neexistuje... Jinými slovy: může tady Blizzard úplně klidně failnout, je to pro ně zcela nová hra, nemají s podobnou žádné zkušenosti, tak to udělali jako WoW, protože tam zkušenosti mají.
          • Tushan
            ja to moc dobře vím
            lidi z blizzard north jsou myslím zodpovědní za torchlite což je super hra hod kdo umí umí
            • tak to nepopírám, pro mě osobně to bylo překvapení, já o tom ani nevěděl a když to začal hrát tak jsem se nostalgicky vrátil o deset a více let zpátky, prostě paráda : ) Fakt je to dobrá hra, ale má závažný chyby a po dohrání už je to v podstatě nehratelný, zatimco Diablo, hlavně 2ku jsem hrál ještě roky po zabití Bhaala na Hell, což je defacto "konec" hry. Torchlight je rozhodně skvělá hra i ve srovnání s áčkovými tituly, pro mě jeden z nejlepších Diablo klonů, ale Diablo je prostě Diablo, s D3 to už sice Diablo neni, ale starý díly budou pořád. Ten čas za který to zmákli, to je taky úctyhodný, Blizz se s tim crcá pomalu dekádu a skutek utek.
            • Tushan
              chudej příbuznej ale proč taky ?? blizzny z jejich chechtákama z provozu wow vs malé studio
              torchlite 1 byl za tu cenu a a čas kterej nad tím vyvojáři strávili naprosto skvělej plus editor v kterem šlo udělat naprosto všechno. torchlite 2 má našlápnuto ještě líp a opět za malo peněz hodně muziky
              u blizen se dočkáme aspon 2 full price datáču nejspíš po jedné postavě a zvýšením lvl cap o 20
              COOL AS FU CK *12*
            • Super sice jo, ale proti Diablu jen chudej příbuznej, tak to holt je, i když je to na jedno zahrání dobrý a bavilo mě to.
        • Tushan
          wow WOTLK fail
          wow CATA fail
          SC2 kampan fail
          • kostejnesmrtelny
            Tushan überfail
          • U WoW není lehké soudit, vanilla + TBC = naprosto perfektní, wotlk a cata fail (z pohledu HC hráčů, u casual jednoznačně WIN). SC2 kampaň byla perfektní, od dob Red Alert 2 jsem se tak dobře u strategické hry nepobavil, multiplayer z pohledu HC hráče perfektní. Člověk se nikdy nemůže zavděčit všem, u blizzard produktů dochází k velice rozumným kompromisům.
          • Jedinej fail z toho by mohlo být to WoTLK, ale stejně na pocity při prvním příjezdu na North nezapomenu. :D
  • Ať žijou omalovánky *1* Ten templář, není to nějaká importovaná postava z wowka? *1* Větřím pořádnej fail...
    • původně jsem nechtěl napsat fail, ale průs*r *6* jenže varianta s * vypadá divně *3*
    • Co to je za chorobu s tym Fail slovom?( ano viem co to znamena) Pocuvam ze dnes maju ludia obed a bol to poriadny fail. To rande bol ale fail.Templar je fail diablo je fail.Niesom ziadny potrhli lingvista odusevnene chraniaci spisovny jazyk ale oddanost s akou sa to slovo snazia podaktory jedinci nasilne vopchat do kazdej vety mi pride vylozene trapna.
      • Osobně to znám z failblog.org. A už se to rozmáhá...to je pravda :)
      • Anebo taky: spermie tvýho táty v přímém útoku na vajíčko tvý mámy byl fail *1* *1* *1*
  • Nádhera. A zábava opět na dlouhé roky. *4*
  • Sorry, ale zatím nejhorší D3 video co jsem viděl. Chvílema jsem měl pocit, že sleduju gameplay hry Thorchlight....... Čím víc se blíží vydání, tím děsivější videa a informace vyplouvaj na povrch. Aby to nakonec nebylo zklamání desetiletí......
    • I kdyz nerad, ale musim souhlasit, konkretne z tohodle videa mam dojem uplne stejnej. Snad je to jen jim a samotna hra bude vymazlena.
  • Marllone
    Vypadá to teda dost strašně. Dneska už kýčovitě barevná grafika s rozplizlými texturami alá wowko působí fakt dost zastarale. A určitě by měli ještě pár let pracovat na animacích.
  • Zdá sa, že Blizny si robia prúser...
    Po vynikajúcom Starcraft II (ktorý mimochodom aj vyzeral dobre), prichádza budget click-fest, ktorý (neviemprečo) dostal názov Diablo III. Neviem, či sa zmenil štýl a atmosféra hry kvôli ratingu (žeby 3+) alebo či im Wow už začalo liezť na mozog. Jedno však viem určite- 5 rokov starý Titan Quest má omnoho pokročilejší engine. A ak aj ten engine pokročilejší nie je, má minimálne krajšiu grafickú stránku, oveľa detailnejšie textúry, výborné nasvietenie a v neposlednom rade podarené animácie, čo sa o tejto flashovke povedať nedá.
    Ako fanúšik Diabla vravím- EPIC FAIL.
    • Tushan
      vynikající SC2 ??? *8* kur va ja si asi koupil nějakou made in thaiwan verzi SC2 protože kampan stala za velky sloní hov no
      • kostejnesmrtelny
        To asi jo, no *1*
        Ale myslím, že tady už každej ví, co je za tou tvou nenávistí k SC 2, takže se do toho nebudu pouštět znovu *5*
      • Naprostej souhlas. SC2 kampan je priserna nuda, takova sterilni. Pekny filmecky, ale hratelnost jednicky to nema ani zdaleka.
        Me prijde, ze ty novejsi hry od Blizu vubec neodpovidaj kvalitou dobe a nakladum vyvoje. Sou technicky vyladeny, ale obsahove strojovy a nudny + navic oproti konkurenci predrazeny.
    • Už si dohrál jo? Se máš. Vynášet soud před vydáním hry, navíc ještě pod videem, kde ukazujou jen akční stránku hry, je krapet mimo. Každej ví, že Diablo bylo vždy o akci a cepování postavy a předmětů. Nevim, proč by z toho najednou udělali obyč klikfest ;). K
      • Nie nedohral. To som ani nikde nenapísal. Ale mám oči. A vkus.
        Bez okolkov vravím, že Diablo II malo výbornú grafiku. Minimálne štylizácia, farebné spektrum, temnota, ktorá dýchala z každého rohu vliezala pod kožu, Neustály pocit beznádeje a slabosti. Okrem toho, nepamätám si žiadne rozmazané textúry alebo odfláknuté animácie (na tú dobu).
        Nie som sám, čo kritizuje súčasnú podobu Diabla. Tak isto ako som otvorene kritizoval Fallout 3, ktorý tiež poprel to, čím je jeho univerzum charakteristické.
  • Před 10 ley vam ty stare Grafiky nevadily co? XD a ted najednou všichni brblj že to ma zastarlou grafiku.Ste nějak zpichly co.Jdu si zahrát Maria XD
    • presne tak, me grafika nezajima. Hlavni je hratelnost a plynulost hry. Vubec bych se nebranil starymu dobrymu 2D. K cemu mi je super grafika, kdyz je hra nevyladena.
  • Tie interiery snad este ujdu, ale extreriery su priserne - tiez ma toto video moc nenavnadilo. Snad vyjde nejaky "Dark mod", sa mi zda, ze pred par rokmi som take nejake video videl...nespominate si niekto na to?
    • Tushan
      to jen někdo upravil barvy a saturaci prvního gameplay videjka
      nic vic nic min

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit