-
Koukam samej odborník řekne mě někdo jestli budu moct hrat za normalniho bojovnika (meč+štít) zatim jsem viděl jen nějaky doktory,šamany,mnichy ale válečník žádnej?
Diky -
-
stit je pre sracou.Bud poriadny obojrucak alebo 2 jednorucaky.Potupne sa branit a schovavat za doksu je sposob zbabelca:-)
-
-
Aha proto ho tolik století lidé používaly a je v každé fantasy hře, protože jsou všichni zbabělci ja bych řekl spíš stratég a ne sr*č pořád lepší než Kamikaze z obouručakem, jeden šíp a čim ho odrazíš? mečem? *5*
-
-
a chytim sa aj tej historie stity mali svoje opoctatnenie az do doby nez prisli tazkoodenci ktory boli celkom slusne kryti proti sipom silnim brnenim.A na blizko prichadzali k slovu obojrucaki.Sraci trasuci sa za doskami boli tak odstveny na vedlajsiu kolaj:-)))
-
-
Je to tak proto štít už prakticky nenajdeš v žadne hře ani fantasy filmu všichni přešli a oboručaky aby nevypadaly jako sr*či *1*
-
-
Stity tam samozrejme najdete aby sa za nimi mohli strachovat "taktici" o svoje hole ubohe bezcenne zivoty.samozrjeme si zoberu aj nejake to sparatko do ruk aby sa pri ostatnych bojovnkoch necitili az tak moc zbytocne:-)
-
-
-
OK tuto infantilnu hru si svami zahram rad:-).Neodrazim ho neham ho kludne zasiahnut moju iron skin nasledne prevediem 30metrov dlhy skok a obojrucakom rozseknem strelca luk aj tulec si sipmi:-)))
-
-
-
Barbar byl prvni odhalena postava - http://www.youtube.com/watch?v=byy723gTSQQ
-
-
Nemam je rád jsou to jen magoři co bezhlavě mlatijou zlatej Paladin ze dvojky.
-
-
-
No aj zla reklama je reklama..
-
Zasr.. WOWko plochý terén sem tam strom a o pixelech se snad ani nemá cenu bavit. Barevné jak Mickymaus Rozhodně zklamání roku. ( a mínusko si dám sám *3* )
-
Dungeon Siege 3 FTW
-
Nevim proc to srovnavate s wow. Nevim proc porat rikate ze to je "barevny"(Pokud vam to vadi bez te do bazace a tam snad sezene cernobilej monitor CRT jeste a meta po problemu.) Pekne tu funguje davova hysterie. Proste pockejte az si to poprve zahrajete stejne pak nad tim budete onanovat jak je to super hra. Blizz nedela fail hry kdyby ano neni tam kde je a pokud nekdo vrdi opak tak je fail on *5*
-
-
facepalm blizzard dřiv nedělal fail hry
dokud od něj ty schopny lidi neodešli
ted už je všechno jinak -
-
takovej fail koment. Ses dost daleko od skutecnosti. Asi by ses mel konecne probrat. Tushan asi moc netusi *1*
-
-
zdělej si ty ružovy brýle z kebule a nebud takovej naivka
nebo ti možná stačej srance za 1500 kč z nalepkou blizzard kdo ví -
-
Tak za 1., ty chytrolíne, 1300 není 1500, proto se nejprve nauč počítat. A za 2., to, že ty nakupuješ v Česku ještě neznamená, že to dělají všichni ostatní. Tak tady neházej pořád rozumy, když vůbec nemáš ponětí...
-
Člověče, tys viděl někde hry od Blizzardu za 1500 *8* ? Já teda nevím no, ale viděl bych svůj nákup tak max do 900 Kč.
-
-
fungl novej SC2 1300
první dva DD do WoW 1300
to že ty kupuješ hry 2 roky po vydání na tom nic nezmění *7*
-
-
-
-
Ještě jsi zapomněl doplnit, jak byl fail taky SC2 a že byl na míle vzdálený tvým představám o dokonalé hře...
-
-
Kolikpak ti asi může být?
-
-
Nechapem vas ludkovia, slintate nad starou mrtvolou, ktoru chce Blizzard vskriesiť, ale v podstate na to sere, lebo ma nahrabane a ktovie prečo to vôbec robi.
Ano Diablo 2 bola pecka-ale vtedy, dneska je to už len kysly uškrn a trapna spomienka na to že som take niečo hral.
Ano keby to brerobili do 3D z vlastneho pohladu, ako to spravila Bethesdas s Falloutom, to by bola ina kava-takto je to proste trapas, ale inak deti tešte sa-budete mať vianoce... -
-
Niet nad mudrovanie krcmoveho filozofa ktory jednym pohladom ostrym jak kladivo zhodnotil "triezvo" cele posobenie blizardu.A nielen to este je aj schopny manazer a skvele urcuje strategiu blizardu na zajtrasie dni.Prerobit diablo do FPS.Blahozelam a udelujem vam zatial prve miesto v mojej osobnej ankete internetovi taraj a prostacik.
-
-
OOO Blizard ktory si na nebesiach...dalši ocasko..
-
-
Vskutocnosti ta stadovita ovca ste vy.Koniec koncov sa len pridavate k stadu ktoreho kririka blizardu stoji na vode.Vy osobne mate potrebu sa distancovat a odlisovat od toho co je vseobecne uznavane za uspesny titul a tak sa bez hlbsich dovodov pridavae k bekajucej kritike blizardu v blahovom domenni ze tym ziskate status elitara a odborneho kritika.Vasa nejapna argumentacia tomu celemu dava len korunku a v plnom rozasu obnazuje aky ste nesamostatne zmysaljuci blbecek:-)
-
-
...čo slovo to perla...VYBORNEEE...
-
-
inymi slovami ste tomu prispevku moc nerozumeli vsak?:-)
-
-
-
-
-
Má pravdu, Diablo byla, je a bude sr*čka... *11* *11*
-
Co to kecáš za sra čky ? Proč by třeba ze střílečky měli měl někdo dělat strategii ? Seš chudák..
-
-
Teda tvoj nazor ma velmi zaujima paciente: *1*
-
-
Mně ten tvůj taky...
-
-
-
-
Já bych radši Templáře jako hratelnou postavu...Byl ho klidně vyměnil za to ucho s automatickejma kušema
-
-
Pravě ten templař vypadal bezvadně
-
-
Podle mě bude v datáči. Zase nemůžou dát všechno do jedný hry, pak by už neměli co dát do datáče..
-
-
-
tohle bude jeden velkej pr*ser.. nejenze to skoro vypada hur, nez to wowko, ale zaroven to oproti dvojce neprinasi skoro nic, co se tyce rozsireni hratelnosti (prevleceny classy nepocitam). A taky mam pocit, se s pribyvajicimi lety a dily zvysuje infantilita blizzardu (D1 bylo temna rez hlavne pro dospele, D2 bylo epicke a nabusene a D3 jsou omalovanky pro decka). navic akty 1,2,3,4 jsou vicemene zkopirovana dvojka. o deji zamerne nic nerikam, protoze tam blizzardi popiraji a vykradaji sami sebe. a tyrael byl jasnej jako hlavni zaporak uz od zacatku...
-
-
Souhlas až na ten prů*er, lidi to stejně budou kupovat jak o život, dost možná to trhne rekord.
-
-
Psát post a odpovídat nato sám sobě ? :D Njn, steník...
-
-
Jasný, ty kritický tu píšu já *3*
ty budeš nějakej nakrknutej uctívač Blizzardu to tak tipuju, musíš bejt na prášky z těch názorů :) ale klid, všechno píšu já.
-
-
-
-
hm novy diablo....... tak ja du zpatky na titan quest nebo sacred
-
-
Sacred :D:D:D:D:DD::D
-
-
Hm, já hodnotim aspoň to co je vidět na videu, ale za živýho boha můžeš mi prosím tě ukázat z jakýho buildu tohle je a na závěr jakým šestým smyslem se to dá z videa vykoumat? Na mě máš řeči, že kritizuju grafiku, pro mě nepochopitelný (co jinýho taky můžu oprávněně kritizovat když ne grafiku příp. zvuky) a sám tady třepeš takovýhle moudra. Tvými slovy - prober se.
Ještě když už budeš rozjetej, pověz mi jak si poznal, že hra vyjde podle zdravého rozumu nejdřív v lednu 2012, ty máš asi hrozně tajný informace. -
-
grr...reakce na 13.05.2011 22:47 zaphod@tiscali.cz
-