-
To video nefunguje... *11* *11* *11*
-
Koukam že chlapci na tiscali si dávaj na veb Neoficiální videa *1* *1* a pánové jim to už na youtube blokli *2*
-
-
Ne chlapci posílaji normální videa z youtube, který Blizz napřed uvolní, pak je na všech serverech zablokuje aby to vypadalo jako že uniklo tajný video a jaká je to senzace a za tejden je na oficialních stránkách ;) zase jen blizzardovskej tah ve stylu velkejch korporací
-
-
Těšim se, fakt hodně se těšim...novej runovej systém vypadá velmi zajímavě a craftovací systém bude asi bezednou výrobnou na itemy...prostě paráda, někteří jedinci by možná mohli přestat brečet nad tím, že je to barevné...to bylo Diablo 2 taky...a kdo tvrdí, že ne, tak nemá oči! ... a vůbec, od kdy je Diablo o grafice?... vaše ubrečené předpojaté názory si nechte, ještě jste neviděli ani prd ze hry, nevíte, jestli videa z gameplaye jsou v plných detailech, ale brečíte pořád...jste fakt komici !
-
Trochu si zaflamuju a řeknu, že se více těším na Torchlight 2, než na Diablo trojku. *4*
-
-
Já vkládám naděje do Grim Dawn. Ovšem je otázka kdy a zda vůbec se to podaří dokončit a vydat...
-
-
jj grim dawn vypadá skvěle
hlavně se mě libí jak je to čisté
žádné uber cool efekty a blikající celá obrazovka ale pěkně čisté střídmé efekty a přehlednost -
-
az na to ze tam sem tam beha kovboj v klbuku s puskou to vizera na bajecne fantasy:-)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=PqGP4LT_cYo - kde je kovboj v klobouku s puškou? *1*
-
-
Reakce na ff: nezapomeň, že se jedná o pre-alpha verzi *3*
-
Uz jen ty kusy litajiciho masa ktery se vznasej ve vzduchu jak oblacky o te hre dost nasvedcuji....
-
-
-
-
-
ja taky co máš s toho
to jen ovečky zas pujdou nasypat penízky blizničkám do kapsy ikdyž si to nezaslouží -
-
o tom jestli si to zaslouzi nebo ne nerozhodujes ty. Si chudak jestli si myslis ze tvuj nazor ma nejakou vahu.
-
Nejde vůbec o Blizzard, prostě se mi připadá, že u něj dostanu stejnou proci zábavy za menší cenu. *3*
-
A od těch dob, co blbečci viděli na internetu slovo "ovečka", jde to s náma od desíti k pěti...
-
-
-
Absolutně se mi to nelíbí, nemá to naprosto žádnou atmosféru(kdo nesouhlasí, lže sám sobě) a grafika je jednoduše nepěkná, když sem viděl ten startovní obrázek videa, myslel jsem, že je to wowko a palach.
-
-
Ano, 3D grafika je sterilní.
-
"Nemá to vůbec žádnou atmosféru" :D :D :D Prosím? Jak si teda atmosféru z videa představuješ? Že to bude tak hc video o pomocníkách, že bude z obrazovky na tebe cákat krev? :D
-
-
když se takhle ptáš, tak kvalitu atmosféry si evidentně asi představuješ v množství cákající krve *7* pak bude mít D3 tu nejlepší atmosféru ze všech dílů, haleluja.
-
-
Tvoje evidentní myšelnky si můžeš strčit za klobouk. :D Bravo, mistře Fawkesi. Spíš by byla dokonalá atmosféra, kdyby při hraní stříkala krev i rovnou na tebe, ne? Neee, asi né, krev do her nepatří, odpusť mi to..čteš jen to co chceš číst nebo si víc zameškával ve škole? *7*
-
-
Když pokládáš takový otázky, tak to jen vyjadřuje tvojí představu o atmosféře, já rozhodně v množství krve víc nebo míň atmosféry nevidim, snad jen kdyby tam krev nebyla vůbec, tak by to bylo na škodu.
-
-
Hrozně moc špatně si mě pochopil. Já se ptám na to, jak si představuje atmosféru u videa o pomocníkách a k tomu narážka na krev. Vůbec se ale moje základní myšelnka krve netýkala. Moje představa o atmésféře není žádná, příjde mi to dost podobný jako Diablo 2 (a že ho mám dost nahráno), jen v jiných lokacích a v jiné grafice. Příjde mi to trošku jako druhý akt, akorát v bažinách. Prostě krev tam byla jenom tak, původně sem tam chtěl napsat něco o vnitřnostech, ale cenzura mi nepustila slovo stří-kat, tak sem to změnil na cákající krev.
-
-
-
-
-
-
A ešte niečo
ak je vas tu viac takych čo mate 3 mozgove bunky akurad na to, aby ste posuvali pajdulakom-nereagujte-dajte mi minus ja to prežijem, nebudem sa tu rozčulovať s každym ocaskom... -
-
Včera vyšiel na TISCALI zaujimavy članok o sučastnom mixovani žanrov,
tak si o tom niečo prečitajte, alebo budete do smrti žrať kysle krumple...
typy ako bacil navyše otravene vlastnym napuchnutym egom,
ktore tu musi za každu cenu prezentovať... -
-
Zjavne som sa dotkol vaseho uz tak dost posramoteneho a uboleneho ega inak si neviem vysvetlit tu vasu zalostnu zmienku o mne ktora zo zbytkom nemala abosultne nic spolocne:-).Ked uz tu ale hovorite o tom napuchnutom egu nebol som to ja kto tu povrchne kritizoval blizarad a miliony ludi nazval ocaskom a este tu mate aj tu drzost hovorit nieco o 3 bunkach v mozgu a pasovat sa do role ucitela ktory pouca cele svoje okolie.Ste neuveritelne nafuknuty a arogantny clovek ale zjavne tym najviac trpite vy sam osobne:-)
-
-
OMG ja som vlastne na fore o hre Diablo ... rofl
...TAK TO JE POTOM VšETKO V PORIADKU... *3* -
-
hmm ste na fore o hre diablo to je strasne "rofl" .Bud neviete co to znamena alebo je vas zmysel pre humor este horsi ako vasa schopnost samostatne a racionalne uvazovat:-)
-
-
...a nezavrie tu papulu a nezavrie...navyše sa bavi sam so sebou drbko...
tak tohto psa by som ja utratil *1* -
Aj by som napisal že je kreteen, ale škoda slov...
bože vonku je tak krasne... *1*
-
-
-
-
ten templar mel bejt hratelnej:-/.......stity sem v diablu moc nemusel, ale urcite nesmi chybet!
oni tam jako nebudou vubec stity?:-) -
Už to tak vypadá že než blizz udělá D3 tak, bude polovina lidí co hráli ostatní díly pod drnem :D
-
Myslím, že kdyby udělali další questy pro D2LOD, tak se nic nestane. Nepotřebuju žádnou grafiku, 3D nic, jenom svého Necromancera a ze 2,3 nové datáče a budu pařit další roky. Pokud si D3 uchová alespoň polovinu hratelnosti, pak to bude za posledních +-10let nejlepší RPG co vyšlo, jelikož D2 je prostě ani ne král, ale bůh RPG her.
-
-
Promiň, ale Diablo 2 neni ani král, ani bůh, ale tak maximálně pozorovatel RPG her... Pozorovatel kterej okoukal izometrickou kameru a 6 abilit + stromy skillů. Není to RPG ani za boha, nikdy nebude, ale to neznamená že to není skvělá hra, protože to je ;)
-
-
Já už jsem se naštěstí trochu uklidnil. D3 zřejmě kromě implentance "realistické" fyziky nejde s dobou, což u Blizzardů si holt člověk časem zvykne. Smířil jsem se s animacemi z roku raz dva, s odfláknutými texturami nebo barevnou přeplácaností. Jak psal Stan, vem to všechno čert. Když grafická stránka nebude působit rušivě a nebude kazit dojem ze hry, tak ať je třeba černobílá. Doufám, že Blizzard aspoň za ta léta vychytal ostatní věci a že jedinou zábavou po dosažení maximální úrovně bez datadisku(60lvl), nebudou minutové nájezdy na koncového bose. Myslím, že když ne na grafice, tak alespoň na tomhle za těch 6 let mohli pořádně zapracovat. Rád bych si koupil Diablo 3 ne kvůli nostalgii k předchozím dílům nebo nálepce Blizzard, ale hlavně kvůli jeho obsahu. Klid a mír všem.