Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toť otázka, jedni věří všemu co se píše a druzí všude píšou své velké konspirační teorie. Ale zamysli se nad tím, proč by vlastně měli falšovat statistiky? Chceš říct, že je Valve na tom tak špatně, že si potřebuje zvednout ego, tím, že řeknou světu, že jejich FREE beta je nejlepší???
  • JohnyTheZik
    Az na to, ze pocet hracu online, co se zobrazuje ve hre, odpovida tem cislum ;).. sorry
  • Já mám nahráno 290 hodin a musim říct, že i při velkých teamfightech, kde lítají ultiny všech herů se v tom dá krásně orientovat (a to už od začátku :-))
  • Shaker
    Myslis tu kopii prvni doty? dvojku sem jeste nevidel, ale prijde mi to vsechno stejny... dota, LoL, HoN, tak sem zvedavej, jestli to Valve udela aspon prehledny, aby clovek behem boje nemusel odhadovat, kde se nachazi jeho postava v tom bordelu kolem. Do bety sem se prihlasil nedavno, tak cekam...
  • Nepřesnost v článku:
    Blizzard se pouze snaží o to, aby značka DOTA byla značkou veřejnou. Dotu má totiž zaregistrovanou Valve a Blizzardi se teď už jen snaží, aby se ta jejich hra mohla jmenovat stejně.
    Jinak celkem nepřekvapující informace, ale potěší :-)
  • Samozrejme že si tie štatistiky interpretujú verejnosti po svojom.. Šášulovia sú tí, čo veria všetkému, o čom sa píše...
  • A celou DOTU2, strčí s přehledem HoN do kapsy a to jak počtem hráčů tak kvalitou hry i hratelností.
  • Veskoslav
    No jo. Ale CoD na PS3 a PC je propastný rozdíl. Vy se svými pomocnými progrmky na zaměřování vlastně už máte automaticky pomocné programy na "podvádění".
  • Veskoslav
    No to mě taky napadlo. Ale tohle nepovažuji za "velikána" jenom za to, že se pořád najde dost lidí, co mají rádi jednoduchost.
  • Veskoslav
    A co jako? To mají fašovat statistiky aby nebyly obviněni takovými šášuli jako ty z podjatosti či podvodu?
  • Žeby byl "velikán" proto že je během celého roku v první desítce nejprodávanějších her na Steamu? *7* ..já vím, smutné.
  • Izmæl
    :D
  • Izmæl
    Na PC možná, ale na PS3 jsem zatím žádný hackry nepotkal a to to hraju hodně často. *6*
  • Počkať.. Steam štatistiky vyzdvihujúce Valve hru..

Hmmm....
  • Kr.Pa
    to je zas článek ...
  • dirt 3 hraje presne tolko ludi ako dota 2...ale skor je to nejaka chyba *4*
  • Veskoslav
    Si založí botanickou zahradu:-D
  • Kdyby blbost kvetla, tak ty seš samej květ *7*
  • Trol.diskuzni
    Není možné - vždyť Skyrim hraje v coopu s marťanama i slovutný Jyrka Parub! *5*
  • Veskoslav
    Nevím, co je velikán u CoD MW 3....U SKyrimu beru, to je rozlehlý RPG svět, co nabízí desítky hodin hraní a s módy je to ještě větší herní možnost. Ale u MW 3? Single projede člověk za 4 hodiny a není důvod se k němu vracet a MP je plný lidí s WH a podobnými sračkami...Jinak Dotu si jistě pořídím, ale osobně se těším spíše na "dotu" od Blizzardu, kde se utakjí proti sobě hrdinové jejich světů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit