Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tady někdo urážel hráče? Kde? Ukaž mi jeden pitomý příspěvek! Napsal jsem, že Cod je pro lidi, co mají rádi jednoduché FPS. To je urážka? No paráda, to jsem opravdu nevěděl. Jdi se léčit, jelikož tvé dedukční schopnosti jsou nad rámec lidství a jsi nejspíš geneticky vylepšený člověk. Já jsem se ke CoD vyjádřil, že to není žádný velikán a napsal jsem důvody, to že ty to vidíš jinak, to spíše vypovídá o tom, že neumíš porozumět psanému textu. A to se učí s prominutím na ZŠ.
  • Netuším, co je to WH. Tenhle příspěvek je reakce na všechny komentáře, které máš de facto u každého článku týkajícího se třeba i jen vzdáleně CoD. Chápu - je to tvůj názor. Ale proč sakra neustále urážet lidi, kterým se to líbí??? Poslední díl CoD, který jsem hrál, byl United Offensive - od té doby jsem vyloženě alergický na název CoD právě díky takovým debílkům jako jsi ty a to jsem to v životě nehrál!
  • Veskoslav
    Já mám CoD rád, dokonce mám většinu dílů doma a originálních:) Ale když to bereš takto, tak je to tvůj boj;)

P.S: Kdyby jsi nebyl takový fanatik, tak by jsi třeba veděl, že jsem se několikrát zastal BO či toho, jak by nové BO měli dopadnout, ale to ti asi tvůj fanatismus zakazuje a rudo před očima, kam se jenom člověk podívá.
  • Další imbecil, který nepochopil, na co reaguju. CoD jako takové mě nezajímá - vadí mi tyhle neustálé reakce u každého článku, který se týká CoD.

ANO - spoustě lidem se to očividně nelíbí. To soudit nemohu, o hry se už zajímám jen pasivně. Čas hrát opravdu není. TO ALE NENÍ DŮVOD OTRAVOVAT S TÍM V KAŽDÉM ČLÁNKU. Věřím tomu, že spoustě lidem se to líbí. Proč je pokaždé urážet? Ale tohle, počítám, nepochopíš ani z části.
  • Veskoslav
    Tak mě to osobně tam přišlo. Nikdo se s nikím nemazůí, neumíš, letíš. Přístup k novým hráčům je prostě takový, že buď umí hrajou nebo neumí a pak jim ostatní nadávají. Tomu odpovídá i nákup předmětů v HoN:) A to říkám jako dlouhodobý hráč:)Když jsem ale zapnul třeba LoL, tak to je opravdu dělané jednodušším způsobem. Ať už typem hrdinů či předměty.
  • Možná jsem měl já PŘÍMO napsat, že tahle reakce je následkem čtení tvých stupidních příspěvků u každého článku, který se jen vzdáleně týká CoD.
  • Asi se dotknul citliveho mistecka,to pak slusnost jde stranou *1* .
  • Ze ty sis zase zapomel vzit svoje prasky?
  • RockStar
    Jo jasně chovají se jak kdyby ruština byla celosvětový jazyk. Občas si dělají z voice chatu svůj "skype". Ale pár už jich tam znám a někteří jsou v pohodě.

Je pravda, že by se hodil jeden pure ruský server. Podobný problém mají v USA s Brazilci. Vždy se najde skupina, která si dělá co chce.

Já se spíš obávám toho co přijde potom.
  • Veskoslav
    A jak víš, že mají klávesnici a myš? To ti napíšou?:) (jenom se ptám)
  • Jdi ss RAGEovat někam jinam :D
    toto mi připomina chat již v zminěném COD, asi ho máš oprvadu rád!
  • JohnyTheZik
    prosim? O.o
  • Izmæl
    Aha, fňukali prej. Já v pohodě dávám i týpky, kteří hrají na PS3 s klávesnicí a myší a nefňukám, protože proč bych měl?
  • Veskoslav
    Dobrou noc? Já ti nevím, ale když jsem přímo v té hře a to číslo na mě bliká, tak to určitě Valve falšuje:)
  • JohnyTheZik
    Nicmene flipe sam vis, jak Rusove dotu hrajou :D.. Navic k tomu pisou rusky s tim, ze si pravdepodobne myslej, ze jim musis rozumet (viz cc namisto ss, cyka, yB apod. srandy).
    Aspon trochu rozdelit Evropu (Z,str,V by bohate stacilo), s tim, ze by sis mohl klasicky vybrat, jak je to ted.

Jinak souhlas)..
  • Veskoslav
    Tak když někoho trefíš přes půl mapy nebo běháš tak rychle, že Tě nikdo netrefí, tak se nediv:) (myšleno jako ironie)
  • Veskoslav
    Kde jsem přímo napsal, že CoD je sračka?:)To jsi napsal ty.
  • Veskoslav
    Kde jsem napsal, že CoD je sračka? To jsi vyčetl z toho, že jsem napsal, že SP je na 4 hodiny a MP je nehratelný kvůli lidem s WH? No když to tak berete, já to nechtěl psát přímo.
  • Veskoslav
    HoN je ale jak bych to řekl, pro hráče, kteří to umějí hrát a umějí používat skilly. HoN považuji za nejtěžší verzi Doty.
  • Veskoslav
    To vím, že je mají všichni a proto nikdy nemůžou existovat spojené servry, jelikož konzolisti by fňukali, kdyby ty programy neměli. Jelikož já pomocí myší vystřílím cwelou tvou skupinu než ty vůbec analogem zamíříš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit