Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myslím, že Blizzard zas nedělal takové herečky, prostě byli v domnění, že jim značka DotA patří, a EJHLE, najednou si ji zaregistrovalo Valve, a teď co jako (já bych taky čuměl, kdyby mi někdo vzal značku, o které jsem si prostě myslel že mi patří), no tak Blizzard nebude dělat až tak velké herečky aby jim DotA patřila ale místo toho teda požádá aby to byla značka veřejná, no jak to dopadlo sami vidíte - já jsem teda byl na straně Blizzardu, ale zase nadruhou stranu mám přístup do bety Doty 2 a nemůžu si jej vynachválit :D a ještě když jsem koukal na Blizz Dotu tak je mi z ní na blití, já ten sci-fi style zrovna nemusím :D ale třeba to bude dobrá hra...
  • Ano, vytýkám. Na to abych si byl schopný pod každým článkem přečíst, jak ti padají z huby sra*ky o primitovnosti idiotských hráčů CoD, tohle opravdu vědět nepotřebuju! Nikdo mě to psát nenutil, mohl jsem si to vyhledat nebo cokoliv.
  • Jak se do té bety vůbec dá dostat? Docela bych si to rád zahrál a neznám nikoho kdo by to hrál z mejch přátel.
  • A nám zase vadí tvé přehnané reakce u každého článku tykajicí se COD, a to že ti vadí jak se chovají jiní "NENÍ DŮVOD OTRAVOVAT S TÍM V KAŽDÉM ČLÁNKU"
  • v lolku evropu rozdelili uplne blbe na euw (west) a eune (slovanske narody + skandinavie) kazdy server ma svoje ANGLICKE forum a riot se stara jen o na(amerika)/euw fora, jinak ostatni servery maj opozdene updaty a vsechno.. taky to tam posledni dobou laguje.. vysledek je takovy ze pulka cechu presla na west a druha pulka zustala na eune

http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/eu2/eu2-map.jpg
  • Izmæl
    Poznáš podle Killcamu. ;)
  • smejki
    děti, klaun, to je klaun!
    sám jsi teď záměrně zablokoval možnost reakce na sebe. Je dobré, že ses to už naučil.
  • Veskoslav
    tak uvidíme, jak to nakonec dopadne:)Ale každá dota je fajn:-D
  • JohnyTheZik
    Vubec mi neslo o nejakej system, jde mi o to, ze teamfight je podstatne min prehlednejsi nez v dote. To ovsem hru nedela obtiznejsi, spis horsi. Hral jsem HoN asi pul roku a DotA 2 je, co se tyce technik apod., rozhodne tezsi. Navic pokud by to, o cem mluvim, bylo o zvyku, tak pak bych tvrdil, ze je HoN tezsi, protoze v dote mam nahrano o dost vic..
  • Veskoslav
    Jsi se zbláznil? To nedělají přispěvovatelé proboha...Nebo jsi tady první den?
  • Veskoslav
    A tak to zase když jsem ještě hrával "závodně" v klanu, tak to tam padalo docela často, ale je pravda, že v CoD je to někdy až šílené. Když vidím celý svůj tým vedle sebe a hned za 2 sekundy 6 lidí s headshotem mrtví, tak si říkám, že něco je špatně.
  • 2Dany-Hele frajere klidek,nebo ti praskne nejaka zilka.
    Na to,ze te CoD udajne nazajima,tady trochu ujizdis,nemyslis?Nemluve o tom,ze jedinej,kdo tady nekoho urazi,ses jedine ty *3* .
  • Veskoslav
    Takže nevíš, co je to WH a podobné věci, ale něco mi vytýkáš?.....No radší už nic nepiš, já jsem myslel, že o tom něco víš, proč jsem kritizoval to, co jsem kritizoval, ale jak to vidím, ty se tady "zastáváš" a vůbec netušíš o čem je řeč.
  • Veskoslav
    Mě připadal těžší:-X Protože v systému, kde to vypadá "zmateně" jsem si našel řád:)Ale je asi fakt, že je to jenom o tom, jak to člověk umí hrát a jak dlouho to hraje, tedy o zvyku.
  • :)
  • Reakciám podo mnou:

Dobrá taktika, provokačne reagovať a potom zablkovať reakcie na svoj príspevok..

Bravó ! Tlieskam ! Kde vás to naučili ?
  • Zkousel jsem MW2 pres freeweekend na steamu a tolik headshotu behem hodiny jsem v zadne jine MP hre snad jeste neudelal,natoz pak v CS.A to nejsem kdovijakej hrac.
    Takze srovnavat CS s CoD je prinejmensim hodne usmevne no *1* .
  • Tak proč jsi, do prd*le, z toho článku nebyl schopný vyčíst, že je to "velikán" z důvodů prodeje a masivního hraní? Místo toho se začneš ohánět pyčovinama. A ano, to s tou jednoduchostí urážka byla.
  • Veskoslav
    V CS není to, že když ti někdo nechá 1 život, že se schováš za bednu a čekáš, až se ti doplní. Je i trochu o taktice a o tom, jak se zbraně chovají. V CoD pomalu člověk může držet těžký kulomet a střílet, aniž by to mělo +- nějaký vliv na přesnost střelby. To zkus v CS a myslím, že holubi Tě budou nenávidět:)
  • JohnyTheZik
    To sice, ale tys napsal, ze to je nejtezsi verze doty, coz neni :D..
    Co se tyka pristupu k novackum, tak je na tom dota a hon dost podobne. HoN nicmene rozhodne neni tezsi. Je spis zmatenejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit