Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Na té hře se dělá už přes rok a půl. Dohromady tedy na vývoj mají 3 roky, což rozhodně není málo.
  • Lukyz
    U Drakensang me strašně mrzelo, že u vedlejších rozhovorů chyběl ENG dabing. Texty na hlavou NPC jsem schopnej přežit u izometrickýho RPG, ale tady mě to dost kazilo jinak úžasnej pocit ze hry*13* A německej dabing prostě nejsem schopnej překousnout...
  • Cahir
    DAO rozlehlé lokace teda fakt nemělo.
  • Spades
    Rozlehlejší lokace? Customizace postav?
    WTF?!? To jako má být nějaká revoluce, nebo příchod super novinek do RPG?

Kdyby radši napsali, že se rací zpět k starému dobrému systému z DA:O, tak by to dávalo smysl...
    Ale jako bojím se, že customizace bude změna pár skinů a barviček postav, a rozlehlé lokace budou nejvíc copypasta posledních let...
  • Spades
    SWTOR je docela dobŕe právě napříběh... Bohužel banda impotentních buzerantů to pomlouvá, protože to není úplně nejdoladěnější hra, ale jinak je to nejlepší MMO co sem kdy hrál...
  • že vyjde až v příštím roce. WTF snad UŽ ne? To sem docela prekvapenej, že to zvládli tak rychle ... no ale s dnešní politikou EA to dává smysl.
  • Robotron3
    Jak jsi z toho co jsem napsal usoudil, že se mi líbilo pokračování Mass Effect? Dyť jsem napsal pravý opak :)
  • Zayl
    Dobře ti tak.
  • Pokud se ti líbilo pokračování Mass Effect tak z téhle zprávy teď musíš mít i mass erect ... (no offence *1*)
  • *1*Všichni tušíme kam míří . Při pohledu na produkci EA a úpadek Bioware v posledních létech .....
  • Robotron3
    Pro mě je série Dragon Age tim nejlepším z velkých komerčních her, ať si kdo chce co chce říká... Oba díly se mi líbily i víc než Mass Effect. Těšim se moc!
  • Drakensang je bozi. Podle me dost opomijene RPG. Holt nemel takovy hype a propagaci jako tenhle sranec (myslim dvojku, jednicka jeste usla).
  • Průšvih je , že skutečných výpravných MMO , kde by to nebylo jen o klikání a xpení moc není .
    Takže iluze ti brát nechci , ale udělat fungující MMO s živoucím světem , kde by se jen nepoflaJkovala banda dětí a buranů , kteří si chtějíi stále poměřovat pindíky ... na to 99% massive online multiplayer tvůrců nemá .
  • Hmmm tak epické obzory a širé dálavy k RPG patří a na těch artworcích vypadají skvěle , ovšem .... uvidíme co v reálu (zatím nejlíp na mne z RPG působil Drakensang ) . Čekám Mlhu , šedý obzor a genericky tupé chování několika neustále generovaných nepřátel mezi cestou z bodu A do bodu B přes bod C .
  • genki.sudo
    To ako je pre niekoho facebook aflou a omegou interentu, platí zrejme pre teba v rámci MMO a RPG.. Trochu by sa to chcelo zobudiť. :-)
  • dvojka mě minula, jednička byla celkem fajn tak jsem zvědavý jak se s tím poperou :)
  • genki.sudo
    double.post
  • genki.sudo
    Ja som sa náhodou u DA2 bavil.. Až to dej chvíle než som sa to snažil zahrať podruhé, znovuhrateľnosť tam je dľa mňa nulová. Pokiaľ to neprepchajú tými psedudo-dojemnými 1diotskými cut-scénami ala ME3, bude to určite ok.. :-)
  • irdzi
    ty žiješ v době mmo ...
  • Veskoslav
    A někdo by se měl probudit ještě více a vytáhnout přitom ruku z nočníku. MMO je jako "sraček", tak proč dělat další hru MMO? Spousta, tvrdím většina, naopak uvítá přístup offline RPG bez nutnosti internetu. To, že ty jsi pomalu MMO blázen, je věc druhá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit