Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age 3 přijde s rozlehlými lokacemi a customizací postav
22.10.2012 | Petr Poláček
127 příspěvků
-
Pokud se ti líbilo ..... a herně Dragon Age v podstatě kopíroval osud Mass Effectu pod stejnou taktovkou, tudíž jsem si troufl odvodit , že jsi dvojku a trojku také vítal s otevřenou náručí ;)
-
"oh wait" - Jak originální, trapáčku
-
Co je dobreho na tom od zacatku hry do konce stale prochazet opakujici se lokace a minidungeony? To me na DA2 sralo snad uplne nejvic.
-
tak se jsem nevěděl, jsem myslel, že po tom hatu co dostali na forech od te serie na chvilku upustili
-
*14*
-
DA:O se mi celkem libilo a dvojka usla , ale vzasade jde o uplne obycejna rpg kterych vyslo a vyjde plno. Treti dil se dal cekat a ze do zanru neprinese nic noveho je vcelku jasne,protoze tam uz neni co prinest. Takze se porad vylepsuje stejny koncept , pridavanim detailu jako detailnejsi customizace postav a dalsi ptakoviny ktere letity zaklad RPG nijak neovlivni a zustane stale stejny. Nechapu proc porad nekdo ceka na nejakou spasnou rpg hru ktera bude velmi originalni. Definice rpg ma znacne omezene moznosti a porad pujde o questy,postavy,souboje a nejaky ten grafomansky podany pribeh..a je uplne jedno jestli to bude v koridor nebo free svet..po nejake dobe hrani se tak jako tak dostavi pocit dejavu. Her uz je proste moc a studnice napadu byla uz vybrana do posledniho hrnku. Preju vsem co cekaji originalni a svezi rpg prijemne cekani...ale nebude :)
-
Jsi otravnej hnusnej asociál.
-
Vytáhni si ho už z prd_le. Házíš sem jeden výblitek za druhým.
-
Což není nutně zápor. Jedná se o koncept recyklace map dobře známý komukoliv, kdo kdy přičichl k jakémukoliv JRPG. Jde jen o to, že lidi po DA1 očekávali něco jiného, což ale není důvod dvojku zatracovat. Když se na ní nedíváme jako na nástupce D1, ale jako na hru samu o sobě, tak šlo o kvalitní počin.
-
Inu, Tython je v podstatě tutorialová planeta pro jedi class. Počkej si o pár planet později...Já dojel JK na 50. level, bounty huntera někam ke třicítce a ještě dvě další postavy někam kolem patnáctýho levelu. Neupírám tomu jistou mmočkovou návykovost, ale jak si dá člověk pauzu a vyskočí z tempa, tak vlastně není nic, co by ho táhlo začít s tím znovu. Celá hra je jeden dokola se opakující vzorec banálních úkolů a rádoby důležitejch voleb, který ve skutečnosti nemaj vůbec žádný důsledky.
-
Já jim fandím. Je to splácanina všech možných titulů (LOTR, Ice Fire , Zaklínač), ale jednička byla dobrá - tak snad se v trojce předvedou. Rozhodně to nebude aspoň takový tunel jako jednička. Taktizování bylo super. Na druhou stranu některé postavy tím tunelem ztráceli na efektivitě. Více interaktivní bojové pole by taky neškodilo ( Jako na někoho s kopce poslat kládu nebo telekinezí vyvrátit strom a něco tím zablokovat). Hlavně konečně udělejte normálního hraničáře!!
-
uff, kdy vyšlo DAO, 2009?? Tak za ty tři roky jsem hrál několik RPGéček, které byli o dvě třídy horší než DAO (bohužel)...
-
Právě jsem se dostal z Tythonu a dovolím si nesouhlasit. Spousta questů je nebojových, navíc v téměř každém se vyskytuje nějaká morální volba, mnohdy docela komplexně zaonačená. Bioware se u TORu předvedli jako mistři "zkratky" - v rámci krátkého a minimalistického questu na hráče vybalit situaci, jejíž řešení není černobílé a přinutí hráče se alespoň trochu zamyslet.
Co se dialogu týče, opět nesouhlasím. Jsou krátké, výstižné a dobře odsýpají... -
„jeden level v Dragon Age 3 stejně velký, jako všechny levely z Dragon Age 2 dohromady“
tak to moc velky neni ked v dragon age 2 boli len 3 miniaturne levely ktore sa stale opakovali -
horsie to uz byt nemoze...oh wait...
-
pro mě to je u DA, celkem skok dopředu *1*
-
Uh, všechno jen ne DA:O, horší RPG jsem už hodně dlouho nehrál. To i dvojka se mi vlastně líbila víc, když jsem se smířil s tím, že je to standardní rubačka a pokošel se ignorovat biowarovskou neschopnost napsat kvalitní dialog.
-
V TOR jsem nějakou dobu strávil a spíš než nějakej smysluplnej příběh je to hromada naprosto standardních questů typu zabij pět jezevců, akorát je každej uvedenej blbě napsaným a nezajímavým pětiminutovým rozhovorem. Class příběhy jedou podle neustále se opakující šablony, jedna planeta za druhou, bez smysluplnýho rámce a dynamiky.
Ono se to těmi cutscénami a voice actingem snaží tvářit jako příběhově zaměřená hra, ale kdybys tyhle dvě věci vykuchal, tak zbyde naprosto stejně jalovej grind jako ve všech ostatních tupejch MMO. -
imo rozlehle lokace v dnešní uspechane dobe bych nedával, spíš bych to udelal menší, kdyz zapnu konzoli chci si hrat a ne hodinu nekde hledat nejaky predmet.
-
Němčina je krásná řeč, jejíž kvality dovedou ocenit jen skuteční labužníci, proto má každej rád francouzštinu. Too mainstream. *1*