Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Proč by to měla být ironie? Že každý na DA2 nadává? Asi nejsem každý, mě se líbila.
  • Třeba takový Fahrenheit měl sexuálně explicitní scény, které byly zároveň něco jako minihry (QTE). Výborně udělané, skoro se chce říct až vkusné. V americké verzi to ale vystřihli, jak jsem teď zjistil.
  • no jelikoz koupena verze bude jen s Originem tak ja vyzkousim tu bez Originu
  • nebud ironickej jeste by si nekdo moh myslet ze se ti DA2 fakt libila *3*
  • Je jedno jak to bude rozlehly stejne teo zkonci bez ohledu na to jak budete hrat a ktere Q splnite trema "ruznejma" koncema v 1. bude v zaverecne animaci nebe modre v 2. cervene a v 3. zelene *1* kazdopadne hlavni hrdina na konci velmi pravdepodobne zemre
  • EuroSamurai
    Asi si opět prubnu nákej NVM online svět pokud se tedy ještě nákej najde.
  • No nevím, jestli je větší prase on nebo japonci...
  • Vymýšlet spoustu kouzel a skillů dá moc práce. Tady jde o to, aby to šlo rychle na krám. Ledaže by opět jeli na DnD a to zase stojí prachy. :)
  • Robotron3
    Když tam je problém s kym se to dá dělat. Kdyby jen hetero, tak by to i mohlo bejt odvázanější, jenže když tam máš i tu druhou možnost... Je fakt, že by se o tý hře zase mluvilo ještě víc :)
  • EuroSamurai
    Já bych rád aby tam aspon byla velká spousta kouzel a skillů jako třeba u BG a ne pár skillů a jejich téměř identický variace a možná by to bylo hezčí bez tý pseudo morálky ala postavy mužou bejt postříkaný od krve,mužu se chovat jak zm.d a nadruhý straně sex vypadá jak ze špatný červený knihovny, i když to asi není vina bioware ale puritánských trubek který sou schopný vyvolat mediální bouři díky odhalený bradavce.
  • EuroSamurai
    Kozy:Tak nák není problém když to nemáš rád ale to, že se tu tvůj, kolega vyjadřuje jak zaostalý ignorantský prase a uráží lidi který to maj rádi jen díky tomu že to hrajou/sledujou(nazývat někoho uchylem za to, že má rád jap. dabing ??) je tak trochu ubohý a smutný nehledě nato, že píše blbosti a očividně nic o jap. tvorbě neví a jenom plácá něco co někde slyšel či "viděl jen z rychlíku" jak je u spousty asianhaterů co potkávám zvykem.
  • trolo
    s porovnanim DA2 ma rozhlahle lokacie aj call of duty
  • ;) ...
  • walltar
    Ja si to zase radši před koupí vyzkouším...
  • walltar
    My sme zase říkali Pí Džej ... přece jenom sme byli ještě mladí a americky naladění.

Jo a pravda, že my sme hrávali dračí doupě což je něco jiného než DaD
  • Tak to jste ovšem asi hráli Dračí Doupě a ne AD&D ;) Pomalu ale došlo ti to ...
  • Kronoss1
    Jistě. Já to vzal více obecně, ale princip je vlastně stejný.
  • Robotron3
    Kdybych dal na reakce hráčů, tak bych si tu dobrou hru, co se mi líbila DA2 nikdy nezahrál ;)
  • Robotron3
    Mladej už fakt nejsem, a nevim, proč teda píšeš dungeonmaster, vy jste neříkali Pán jeskyně? My teda jo, pač sme hráli v češtině :)
  • Cahir
    Taktizovat se dá i bez tahových soubojů. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit