Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamatujete na ty kecy pred vydanim DA2? A pred vydanim ME3? Ja osobne si pockam na reakce hracu po vydani. Do te doby si mohou plkat, co chteji.
  • Cahir
    Tam spíš než o možnosti dobrák - zloun, jde o možnosti typu: Alistair králem/ žebrákem Warden zemřel/nezemřel apod. *3*
  • To není protimluv ...
  • Jo tak ....Na Gandalfa mi nešahej !!! *15*
  • Však jsem říkal , že ti dnešní mladí ani neví KDO to byl dungeonmaster :(
  • Ještě že tam bude customizace postav. Kdyby tam byla jen úprava postav tak by to bylo trapné.
  • teď jsi si znepřátelil zdejší komunitu asianloverů. Ale vidim to stejně.
  • Kronoss1
    Kdyby ale měl vliv, to by byla věc!
  • Keyz
    Jo to je klasika.Asi to tak bude.Často ten save nemá skoro vliv.Maximálně tam potkám postavu a mám nějaké dialogy navíc.To je celé :(
    - Přál bych si aby to bylo dlouhé jako první díl,které v tom byl slušný.Navíc mně ta délka hra tam nevadila.
  • Robotron3
    Když si v Dragon Age zvolíš hard, nebo snad hardcore obtížnost, tak taky už musíš taktizovat a pauzovat si souboje a udílet příkazy, což se už podobá tahovce.
  • Bylo ty extra funny, kdyby to bylo stejně na nic jako DA2. To už by nad Bioware asi všeci zlomili hůl.
  • Kronoss1
    No, já bych radši možnost importovat uložené pozice z předchozích her zachoval. Nejsem proti tomu, aby tam byla možnost udělat to i bez těch pozic, ale docela pochybuji, že zmapují veškeré vaše rozhodnutí. Trochu se bojím, že tam budou 3 možnosti (dobrák, neutrál a zloduch) a nic víc. U těch lokací nevím, nevím. Jestli to bude velké a prázdné, tak to bude špatné. A úprava postavy? To mi spíše připadá, jako taková třpytka na závěr. Když se to bude dobře hrát, tak je mi jedno, jestli si můžu nastavit barvu jednotlivých zubů nebo ne. Když se to bude blbě hrát, tak tohle vám na hratelnosti nic nepřidá.
  • Robotron3
    Jako kdyby byl dungeonmaster nějaká hardcore hra postavená na komplexních pravidlech d&d a složitý RPGčko... Vždyť to byla skoro akční hra :D
  • Magister_Peditum
    Často uváděné, leč naprosto vytržené z kontextu. *5* Celý citát zní (v překladu): "Nenaslouchejte těm, kdož tvrdí, že hlas lidu (vox populi) je hlasem Božím (vox dei); vždyť zběsilost davu je vždy velmi blízka šílenství." Obzvlášť špatná zpráva pro zastánce přímé demokracie. *3*
  • jenže pokud vím, DA:O není žádné přiblbé japonské RPG s očima jak prsa a prsama jak balóny a barvičkama jak z omalovánek
    stále nechápu, jak evropan může něco takového hrát... a prý ještě s originálním dabingem, úchylové
  • Vox populi, vox Dei ..... *9*
  • Některá JRPG možná zachovávají repetitivní koncept , ale naproti vám vrhají nové a nové neokoukané nepřátele , tudíž gradují tam kde se jinde dostavuje nuda ....
  • A to by taky mohli vrátit do RPG tahové souboje , aby se dalo skutečně taktizovat ... no mohli by ,že ... ale je to taková splácanina ;) ...
  • No tady se bojím, že v těch rozlehlých lokacích bude nudně. Měli by vzít systém lokací z jedničky a trochu je rozšířit, a dát jich tam víc, ten systém byl fajn, jen by potřeboval upgrade. Mě na jedničce právě trochu štvalo, že tam těch lokací bylo málo. Pár větších, pár menších a je to. Zas volnej svět dělat nemusí, hlavně k vůli tomu, že je to Bioware. Menší lokace jim jdou.
  • :) Her neni nikdy moc , pouze je přehršel recyklátů na což jsou v EA odborníci .
    Bohužel i ty novodobé herní nesmysly ovlivňují pen&paper , protože skalních hráčů ubývá a ti noví ani netuší kdo to kdy byl dungeonmaster a tak vznikaji nová a "pochopitelnější" pravidla a edice .... a z těch potom nové a opět "přizpůsobivější" herní taky klenoty :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit