-
Hele jak je to s DRM - je nutna aktivace pres internet, nebo stale pripojeni, nebo je tam Starforce nebo jina sr*cka
-
-
StarForce a spol. se nekonají:-) Hra vyžaduje jen počáteční připojení pro ověření data.
-
-
Hm, takze nic pro me, mam na sluzebnim notasi net (kde nejsem admin) a nemam ho hernim PC.
-
-
-
http://chzderp.files.wordpress.com/2011/03/hurr-durr-derp-face-ah-wanna-be-a-durrgon.jpg
Tento obrazok vystihuje moj dojem z hry. -
Nejlepší na tom je, že všichni plakali radostí před rokem z DA 2 teaseru a traileru a když je hra konečně venku, tak se všichni můžou zbláznit jaká je to blbost.Ještě k tomu nechápu proč řešíte, že to nemá češtinu já v tom žádnej problém nevidim.....neseděl jsem doma na zadku a naučil se pořádně angličtinu a vždycky si radši zahraju hru v angličtině než češtině. Myslíte snad, že všechny RPGčka budou mít češtinu? Probudte se.
-
-
Suhlasim s kolegom, Teaser bol krasny...ale samozrejme....pred vidanim vysli najavo nejake tie fakty, ktore ma odradzaju......uvidim....DA 1 bolo celkom dobre....nebol to Baldur's...tak ale co narobime.....dnesne hry uz su robene len na graficku krasu, jednoduchost pre -nast rocnych a hlavne aby to bolo hratelne minimalne od 12rokov.......mrzi ma ze sa nenechavaju viac inspirovat starymi dobrymi osvecenymi zanrami a hrami (remake Baldur's Gate by bol pecka) a hlavne brzdenie vyvoja kvoli konzolam.... :(
-
Omlouvám se za double post.
-
-
Snad ještě lepší jak původní díl, no prostě skvělá hra takhle to má být pořád RPG má nový směr.
P.S. tohle nebyla ironie
P.S. 2 skutečně to hraju
P.S. 3 mám originálku -
-
Souhlasím, hra vypadá výborně - líbí se mi zejména příběh, který se neodehrává v návaznosti na první díl, jak by se nabízelo, ale v podstatě souběžně a o kus dál. Demo jsem dohrál a líbilo se mi a dnes jsem si domů přinesl origošku spolu s 1600 BW body, předměty, lokací a příručkou zdarma. Za těch 1099,- mi to na áčkový titul přijde výhodné. Teď už jen počítám minuty do půlnoci, abych mohl začít pařit:-)
-
az na to, ze originalka zacnu u nas fungovat az o pulnoci *7*
-
-
Jde to nejak obejit pres aktivaci,pokud se tvaris ze jsi z USA
-
-
-
hehe nenito v CZ a za 2. pekna mocka konzolova hra skoda no jednicka stala za neco toto odpad sem rad zesem si nekoupyl za prachy
-
-
Me nevadi preklepy,nelpim na gramatice,ale ten tvuj post-to je jaky jazyk? Cestina urcite ne.
-
-
jo a za 2 v CR sem 4 roky neco a moje cz neni dokonala ale rozumim aspon plno lidi me chvali ze se pokousim psat aspon v cz ale jestlitito nestaci muzem psat po mojim
-
toje CZ+Ital
-
-
-
Nevim nevim... Vzdyck me bavil Warr, ale tady mi pripada jak z japonskeho anime :D
Macha obourucakem jak kdyby byl z papiru a DMG zadnej :D
Roguna tam zas skace jak kralicek bugs a picha vsechny paratkama do zeber :D
Asi si vezmu maga, protoze ten vypada stylove a jeho animace aspon trosku opovida DMG co dava.
Docela mi ale vadi to, ze kdyz si sundam zbran, tak mi zustance v ruce trcet nejaka defaultni... -
Byla nebyla jednou hra jménem RoA :Shadows over Riva .... a vyklubala se z ní fantasy detektivka , která se z velké části odehrávala právě v jednom městě a přilehlém okolí .
Pak přišli následovníci s retrospektivním náhledem na děj a dnes .......
Po nemastném, neslaném ,značně dějově vyčpělém heroickém Dragon Age .... se najednou mění pravidla a Dragon age se zahušťuje osvědčenými prvky z konkurenčních her .
No trochu toho pátrání jako ve staré Rivě bych dneska taky snesl , ale souboje do počtu jako v Mass Effect 2 mne odrazují ... stále mám v srdci Das Schwarze Auge , původní Baldury a Tornment ...... DA má u mne status čekatel na reparát . -
-
Presne tak. Nezapomen si odehrat Drakensang 1 a 2. Prave hraju jednicku a ma tu spravnou atmosferu das schwarze auge ;) Tohle jsou pekne RPG a ne ty podivnosti co ted dela BW.
-
-
Co se týče nepodstatnosti grafického zpracování, musím namítnou, že vždy je lepší mít hezčí hru než ošklivější. Autor příspěvku chtěl jen prohlásit že podle něj má TWII lepší grafiku než DAII, což asi usoudil ze screenů ze hry v porovnání s osobní zkušeností s TWII. A recenze rozhodně neříkají, že by hra poskytovala grafické orgie (Ať už všeobecně nebo v žánru RPG).
http://www.zing.cz/recenze/254/dragon-age-2-znovu-a-jinak
Přečti si předposlední -.
http://www.eurogamer.cz/articles/dragon-age-2-recenze?page=2
3. řádek odspoda ve verdiktu -
-
Samozřejmě, že lepší je vždy hezčí nez ošklivější hra. Ale RPG je především o hratelnosti a příběhu. Grafika je první věc u stříleček typu CoD či Crysis, ale ne zde. Jinak DA2 jsem samozřejmě ještě nehrál, ale soudím dle zkušeností z prvního dílu a grafiku hodnotím ze screenů. A vedle Two worlds 2 to vypadá jako 5 let stará hra. Obsahem mi tento typ tzv. "RPG s více postavami a pauzovaným bojem, kde zadávám rozkazy" taky nebyl nikdo moc blízký. Mám rád pojetí jednoho hrdiny ve stylu Gothic. Boje na mě působí jako ze sekaček God of war. Mrzí mě, že hry od méně známých vývojářů, se slabým marketingem a hypem, dostávájí pravidelně nižší hodnocení než hry gigantů jako Bioware, byť svojí kvalitu určitě mají.
-
-
Art of Trolling ... Sorry ale hry ako TW ci Gothic ma vobec nezaujali kedze sa ich ovladanie vacsinou prevalilo v tlachanie postavy ci hladanim v neprehladnom inventary, preto si myslim ze vtomto ma DA prednost aj ked samozrejme ma aj svoje minusy, jedinu hru ktoru by som jej v dnesnej dobe mohol dat do protivnickej kategorie je snad Witcher 2 ale to ukaze cas...
Okrem toho tie kecy o gygantoch si nechaj kedze BioWare trvalo tiez nejaky rok pokial sa dostal tam kde je dnes a dneska si toto vyslnie uziva. *12* -
-
Nemůžeš ale popírat, že pro kvalitního vydavatele s tradicí je jednodušší prodat kvalitní hru než pro malé a neznámé studio. A co se týče jednotlivých RPG, někomu víc sedí RPG jako DA (nebo už třeba kdysi Baldur's Gate atd), kde má člověk partu, pauzuje a taktizuje. Někomu zase sedí RPG jako Gothic, Morrowind, The Witcher. Osobně jsem zkoušel většinu z nich a většinu z nich jsem si užíval, například Gothic se mi svého času líbil opravdu moc. Ale třeba Elder Scrolls mi nikdy neseděly, ač je jejich hodnocení v nebeských výšinách. Morrowind a Oblivion zkrátka nejsou hry pro mě, ale proto nezatracuji ty, kteří je mají rádi. A nikdo si za svoje preference nezaslouží negativní komenty.
-
-
Ja to nepopieram ale z mojho pohladu ked prvy krat zapnem hru ide o niekolko jednoduchych faktov a to : ovladanie, pohyb postav, dabing, story a ak mi viac veci z toho nevonaju tak v hre ani dalej nepokracujem.
Ked som zapol Gothic ci Two World tak som usudil ze to nebude moja oblubena hra a pre jednoduche chyby ako ovladanie ci vyzor UI. Nehovorim ze taketo male projekty nemaju sancu ale hovorim o tom ze niektore drobnosti ktore sa vyuzivaju v RPG dost dlho netreba menit, u RPG ide hlavne o pribeh a u Gothicu4 to stalo za hovno (aj ked predchadzajuce boli ovela lepsie) a u TW ma hlavne znechutil dabing. Pri DA ci uz 1 alebo 2 bol pribeh vcelku za 8,5 z 10 a dabing bol taktiez velmi dobry.
Pri DA2 sa pravdepodobne developery poucili z DA1 a v väcsine pripadov boli vylepsene modely postav a tvary aj ked osobne sa mi najviac nepaci zmena Elfov ktora bola prilis radikalna no na druhu stranu Qannari si prilepsili svojim demonickym vyzorom.
Pri DA 2 mi prisiel najvacsi nedostatok pri kratsom aj ked stale dobrom pribehu, potom mi prislo trocha na skodu obrezavanie gatheringu surovin ci machanie 2handom ako s udicou a zmensenie inventaru ale na druhu stranu som tu videl viac nez 7-8 vylepseni oproti DA1 co sa vcelku ceni, osobne dufam ze este daju dobru snuru DA2 dlc a ze to Bioware nezabali kedze tato hra ma slusny potencial. Okrem toho BioWare mal hry aj pred tim nez sa stal castou EA a tieto hry boli stale pribehovo lepsie nez mnohe dnesne RPG
*12*
-
-
-
-
-
je to blbost davam 1/10
-
-
Hráls? Nehráls..... Ty seš blbost - 0/10
-
-
no ked sa na konci nedozviem co sa stalo s mojim wardenom, morrigan a nasim dietatom z DAO, tak to bude vyhodenych 39,99 EUR...Bioware asi nema zaujem o PC hracov ktori chcu aspon v naznakoch klasicke RPG(co DAO s odretymi usami splna), ale o tych co chcu fantasy obdobu Doomu...