Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition nebude kopírovat premisu Mass Effect 3
3.1.2014 | Adam Homola
91 příspěvků
-
Hlavně budeš celou hru shánět armádu, která ovlivní mezi kolika barevnými plameny si budeš moct na konci vybrat
-
Arcanum jsem dohral, problem je nevyvazena obtiznost cca od 1/2 hry s postavou s magickym zamerenim prijde nuda.
-
Já zase po cca 11ti letech hraju Arcanum a chrochtám si blahem. Pro mě spolu s Falloutama 1/2, králové!
-
Jedno je však již teď jisté - v outru proletí Flemeth a dle hráčových rozhodnutí spálí nepřatele zeleným, červeným nebo modrým plamenem.
-
Witch Hunt, ale to DLC toho moc nevysvětlí.
-
Nebylo to řešený v jednom DLCčku pro DA:O? Tuším, že jedno se kolem Morrigan motalo.
-
Napadlo mě přesně totéž. Pokud myslel DAO1, tak by to špatné nemuselo být.
-
Me by osobne zajimalo jak to dopadlo s Morrigan a jejim ditetem ;).
-
A jeste pouzivat srovnani s radem Jedi me trochu desi
-
Co presne znamena
"... se dočká největší pozornosti herní svět. Má být větší, detailnější a propracovanější."
Větší, detailnější a propracovanější nez co ? Pokud to co je DAO2, tak potes panbuh, to snad ani nejde podskocit, tak nizko nastavenou latku. -
Eschalon jsem dohral minuly tyden a je treba si nalit cisty salek kavy. Eschalon neni spatny, spise vsak prumerny a na DAO1 rozhodne nema. Souboje jsou sice tahove, ale tah Vas nestoji napr. vymena zbrani. Nechci spoilovat, ale tento system se da s urcitymi kouzly vyuzit tak, ze Vas nepritel v podstate nemuze nikdy zasahnout. Nahodne generovani veci v truhlach, kdy si dle levelu muze loadovat, tak casto, dokud tam nebude nejaka dobra vec. Svet je staticky, NPC nereaguji na zadny vyvoj ve hre. Vim, ze jsem nasel dukaz zrady jedne NPC a nedalo se s tim vubec nic delat. Neni tam jidlo a piti. Pribeh je jednoduchsi atd. Aktualne mam rozehrany Eschalon II a tam je cast veci odstranena.
-
Pokud jsi nekdy zkousel v ME ruzne volby dialogu, urctite jsi zjistil ze at uz jsi klikl na cokoliv, tak u 70% dialogu nasledovala stejne vzdy uplne shodna odpoved/reakce,ktera bzla napsana tak ''neutralne'', ze se proste hodila jak k dobre tak ke spatne volbe.
-
Na akú hru narážal ?
-
Díky za tip.
-
toto internet nikdy nezabudne :D
-
Nedělám si moc velké naděje o věrohodnosti a nejasnosti voleb. Sice to bylo dobře uděláno v Zaklínači ale série DA to měla většinou dáno zcela jasně jako ME. Tedy jedno dobrý a druhý špatný + obojí značně přehrávané postavy ve hře.
Jestli tam budou nějaké body anebo karma tak je jasném,že to bude špatně. Abych něco mohl říci budu bude předtím říci 20x dobré věci... Hloupost.
Bohužel boj vypadá na víc akční 2. Tedy snad to bude dobrá rubačka když nic jiného. -
Náhodou jsem měl Alisatara rád :D
-
Co vím tak na začátku jste jediným členem inkvizice....jak až moc jí budete moc formovat a určovat její filozofii - tak to bylo pouze naznačeno....určitě bych to nespojoval s inkvizici středověkou, tedy alespoň ne doslovně - inkvizice vznikla z určitého důvodu a to že se to zvrtlo v co se to zvrtlo - sh*t happens....Spíš bych to viděl na to, že hráč bude veden k morálnímu patosu, že tahle Inkvizice má být neutrální a udržovat rovnováhu světa za jakoukoliv cenu (americky rozuměj - účel nemá světit prostředky a maximálně ti dovolíme ufiknout prstíky tomu zloději etc. etc.)
-
Já teďka h raju Eschalon: Book 1. Tvl. asi půl roku shánim RPG, které by mě zabavilo a nakonec to je tadle malá věcička s 15 let starou grafikou.V mých 33 letech působí jako droga a to už jsem si začínal myslet, že hraní vážně není pro mě a ono je to tím, že vycházejí samé nudné naleštěné bídy. Dragon Age jsem zkoušel a moje dojmy: nuda,nuda a nuda.a ještě jednou nuda.
-
Súhlas. Ja síce vždy hrám za tých dobrých (aj keď si na začiatku vždy vravím, že tentokrát budem sebec, prvá sirota na scéne ma obmäkčí *15* ). Nevadia mi voľby typu:
a) zachráň nemocnicu
b) zachráň člena družiny
Čo ma ale vytáča je fakt, že ona je tam vždy ešte najmorálnejšia tretia voľba
c) zachráň nemocnicu aj kamoša, veď hlavný hrdina to vždy akosi zázračne dá!