Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne takto som hral jednotku *1* . Vypol som všetkým postavám v partii umelú inteligenciu a ovládal som ich všetkých z vrchu ja, medzerníkom pauzičky.
  • Moje řeč slibovali dospělou fantasy a doručili obyčejnou "high" fantasy postříkanou krví.
  • Sel lekl co? Jo myslim to sarkasticky..a hodne:)
  • PravyMonty
    Řekni prosím tě, že to myslíš sarkasticky.
  • Při sexuálních scénách bude zapnuta funkce pohybového ovládání (tj.Kinect)! Obtloustlým hráčům se nedoporučuje drtit trpaslíky/trpaslice zezadu!

To jsou ty detaily, které Cameron nechce prozradit a jsou vskutku neuvěřitelné!
  • Zayl
    Eh, no teda čím míň se to bude podobat DA2, tím lépe. Většina hlavní questové linie byly questy které bych kdekoliv jinde považoval za sidequesty. Sice jakžtakž důležité, ale s opravdovou dějovou linkou to mělo pramálo společného.

A zaklínač se tomu podaří horko těžko, jelikož tam hodně příběhu táhne Geralt s ensemblem a těch 5 knížek + povídky na kterých to stojí.
  • smejki
    tady je řeč o příběhu a DAO je příběhově laciné fantasy klišé #12529.
  • Tak me osobne tam desne nudili naprosto stejne lokace (aby ne kdyz je to jedno mesto) a naprosto nezazivne q, ktere bych z velke casti prirovnal k mmorpg stylu "bez tam a prines mi to ci ono a pritom se prosekas nejakou jeskyni plnou nepratel". Ale proti gustu :)
  • Pohled z vrchu tam bude *4*
  • Mozna ne jen treba blbe ctu :D to se stava... tak kdyz uz nic jineho tak jsem to potvrdil :D
  • Mno vida a me celkem odrazuje ze bych mel hrat za inkvizici, pac me to hodne pripomina cirkev a tu naprosto nesnasim.. *1*
    Pokud bych mel moznost vypalit inkvizici do zakladu nevahal bych a clovek v tomto smeru muze byt zlej, je pak jen uhel pohledu, zda by tim clovek neprokazal spis dobry skutek :P
  • Viktor_H
    Myslel jsem ze dvojky. Opraveno.
  • říkám něco jíného ? jsem jenom říkal že DA2 bylo skoro celé Magové vs Templáři, Druhý Konflik byl Quanari a ten jenom do 2 Aktu.
  • A nebo naopak nedelat to smerem ke skyrimu, boje z prvni / treti osoby ale na zpusobu baldurs gate z pohledu z vrchu.. a docenil bych to vic. *5*
  • Mno osobně si myslím, že pokud by byla hra v duchu DA2, tak je to spíš cesta k horšímu než k lepšímu. Z DA byla nejlepsi jednicka DA:O.
  • Kdyby radsi nez neuveritelne emotivnim homosex scenam venovali vyvojari pozornost dobre hratelnosti a kvalitni zabave.
  • Tak třeba sexuální scény nebudou neuvěřitelně explicitní, ale prostě těžko uvěřitelné *1*
  • ono se to dá přejít, že jedno dítě nechají posednout démonem, a morálka s posune někam jínam,
    do oblasti Lidskost vs Bezpečí.
  • DA2 bylo celé o "Mágové vs Templáři"
  • Viktor_H
    Z hlediska příběhu jde hlavně o to, že se nekoná žádná "prastaré zlo" zápletka. Pokračuje se v civilnějším duchu z dvojky (mágové vs templáři, Qun vs "volnomyšlenkáři" apod.). Příchod démonů je podmíněn protrhnutím Závoje (bariéra oddělující náš svět od světa duchů), což se děje na místech s velkou koncentrací magie. Někdo tedy pravděpdoobně jen využívá probíhající občanské války k vlastnímu prospěchu...

Celkem se těším, protože dosavadní informace slibují hru (z hlediska příběhu) spíš v duchu DA2 či druhého Zaklínače...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit