Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition nebude kopírovat premisu Mass Effect 3
3.1.2014 | Adam Homola
91 příspěvků
-
podle mne by to mohli udelat jako ciste akcni hru s vyvojem postavy a taktickymi souboji a na rpg cast, ktera jim stejne moc nejde, se uplne vybodnout.
-
co dodat. je to tak. dnesni svet je na hlavu. ale spis pokryteckej.
-
Možná proto že pak na to skočí nějaký fanatický hipíci a začnou prohlašovat že hry jsou špatné a kazí mládež a udělaj nějakou vymyšlenou studii o tom jak hry podporují terorismum protože našli playstation u Bin Ládina v jeskyni. A budou tady zase vyvolávat nějakou paniku a politicy za těžký peníze danových poplatníků budou sedět a dumat nad tim zda jsou hry špatné a měli by se omezit místo toho aby řešili něco důležitého.
-
reakcia na tojeburt..
-
A čo keď to bude ako DA:O? možno že nie ale o 2-3 dni po vydaní aj tak bude velký hate na internete a nemusíme to kupovať :P (ja si počkám na recenzie)
-
ale ako je u EA zvykom plna hra bude obsahovat 3d model hrdinu a zvysok si dokupite ako DLC alebo treba pockat 5 rokov na ultimate edition
-
presne, je skoda ze ve hrach se strasne boji toho ze bys mel delat něco opravdu spatneho. Místo toho sou to tuny falesny morálky. Místo toho aby si udelal nejaky opravdovy svinstvo a zkrz to si uvedomil ze je to třeba spatne sou to jen takovy melky volby.
-
stejne to skonci smrti hlavniho hrdiny, na vyber bude jen jestli zemre modrym kouzlem, zelenym kouzlem, nebo kouzlem cervenym *14*
-
Takze jelikoz budu hlava Inkvizice, tak jsem zvedav jestli si ji budu moci ridit podle sveho a nejaky omezeni typu "Ne nesmis vypalit tuhle skolku ve ktere chovaji male deti jen proto ze maji magicke schopnosti" bych videl nerad ... ovsem mam obavy ze na tohle nemaji koule, ikdyz na druhou stranu ve SWTOR se daji za Imperium delat solidni prasarny :D
-
Pockej..to je hra od Bioware tam tiha spatnych rozhodnuti dopada silou meteoru:)
-
Jo a ještě nesmeji zapomenout na radnou socialni propojenost hracu, sharovani videii a obrazku, haldu achievmentu, sbirani bodu do profilu za které si pujde loupit na Originu wallpapery a na tlacitko facebook..bez toho by to nebylo radny RPG! *1*
A Twitch..kruci..nesmej zapomenout na Twitch !!!! -
První DA jsem hrál jenom chvíli, ale vadilo mi jak tam jakýsi tvůj společník měl nagelovanou ofinku, jakoby právě slezl z trávníku.
-
Koukám, že jak slovo inkvizice dokáže rozdmýchat diskuzi. Inkvize jako instituce to snad nebude ne? Spíš inkvizice jako vyšetřovatelé, hledači. Nevim.
Jak píše dole Flash. Z vrahů se taky dělají frikulíni, tak proč ne nějaká jiná banda fanatiků. -
Přesně tak, mě se velmi líbil koncept delší časové linie, v DA:O (a více rpg) jsem měl pocit že se všechno odehrálo během jednoho dne a tím pádem na vás tak nějak nemohla dopadnout tíhá špatných rozhodnutí ;)
-
presne tak! odklon od jednicky je pomerne velky proto to vzbudilo v te dobe hromadu emoci :)
-
Docela se na to tesim. I když uz ted to vypada krapet nablble, ale to byli první dva dily taky a docela me bavily. Pocitam ze se tam budou dit desive věci, clovek bude resit nesmrtelnost chrousta v kruhovem menu odpovedi a v parte bude mit plno hezounu samponu a kozaty zensky..super:)
-
Je tam vidět větší odklon od toho baldurovského modelu, co byl ještě trochu ke spatření v jedničce, takže to hodně lidí nevzalo. Ale sama o sobě to určitě nebyla špatná hra. Jen se to nesmí brát očima hardcore RPG :)
-
Pocitej s necim ve stylu Assasin creed, tam je taky ultra tajna organizace vrahu..proste Inkvizice nam bude podana jako něco co je desne fajn a cool a budes moci mit sex se zeleznou pannou:)
-
Moc se mi nelíbí že povedu nějakou skupinu, která se jmenuje inkvizice a neboé s ní vůbec budu mít něco společného. Jaká je paralela Dragon Age inkvizice a té historické inkvizice? Kromě názvu? Bude možné se třeba spíš stát součástí jiné organizace?
-
Budu tady sikanovan :) ale nedavno jsem se vratil ke 2ce a ikdyz je plna zjednoduseni,souboje povetsinou velmi lehke tak me to dost bavilo.Jiste je to spise akcni hra ale vyvoj postavy je udelany dobre a hlavne questy/dialogy jsou zajimave-coz je podle me koreni RPG her..takze se dost tesim-akorat doufam ze odstrani linearitu