Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition představuje třídy a specializace
25.4.2014 | Adam Homola
53 příspěvků
-
Ked prezila Kerriganova konflikt vesmirnych rozmerov v opatkoch toto hadam dame.
-
Tiez som rad za takyto pristup, Diablo by sa mohlo ucit
-
Musím přiznat že i mne připadají lehce zženštile.
Nu nebylo nakonec v DA možné zprznit svého spolubojovníka? Tak vlastně proč ne.
"O božínku demoníček" "Musíme zastavit invazi démoníčku holky. A pak si půjdeme udělat nehty joo?"
Bože...inkvizice dostává nový rozměr. -
OK
No jsem rád že od téhle hry nečekám nic inovativního. Bioware umí příběh a pokud bude zajímavý je mi jedno zda budu pobíhat po světě v roli kterou jsem viděl tisíckrát.
Nakonec tak hra pro mne bude jen náplní v mém volném čase před vydáním Zaklínače.
Ale jen otázka k zamyšlení. Proč se vymýšlejí pořád čím dál tím cool názvy pro klasické třídy?
Knight enchanter - bojový mág
Artificer - klasický vrah pokládající pasti -
Mali by sa vykaslat na viacero postav a hrat len za jednu:-/
-
teda ak chcú spraviť kvalitné buildy, nech sa radšej inšpirujú DA:O a DA:O-A, tam som si užil kopec srandy s rozhadzovaním talentov, ale ak to bude niečo na štýl DA2 - teda zjednoduš to ako sa len dá, tak to to bude opäť na škodu... btw: buď menili ikonu, alebo my tam u mága fakt chýba krvavá mágia ? *13*
-
No a v antickem Recku se vice cenil blizky vztah dvou muzu nez prava laska k zene.
Beztak je to podle toho jak kdo chce, proto roleplay. -
Těch bylo ale jako šafránu. Zde máš 3 představitelé u všech 3 povolání. To dost komické.
-
Co je na tom spatne? Bojovnik nemuze byt metrosexual? Cetl jsi nekdy treba Illiadu od Homera a obecne Anticke baje a myty? Co treba takovy Theseus, Iason nebo Achilles... ten byl dokonce bisexual - miloval Patrokla. Pece o vzhled snad neni smerodatna v tom, jak dobre umis bojovat. Tohle je navic fantasy...
-
Takze co.
Dostaneme Sampiona (kterym byl u Teyrn Loghain Mac Tir), dostaneme Arcane Warriora (nebo Battlemage?), a neco pro Rogue.
Well. I'm game. -
Ty obrázky na jejich webu jsou tedy opravu něco. Samý metrosexuál, nechci vidět jak bude vypadat drsňoučká inkvizice.
-
To uz bylo v predchozich hrach ne?
Zatim to zni dost podobne(nerikam, ze je to spatne).
Snad to bude mit dobrou atmosferu. Zvlast v jednicce na me krvava magie zapusobila.
Nebo ve dvojce ten mag(lecitel). -
z celeho clanku jsme se nedozvedel nic noveho *7* ....klasika jak prase...fakt nikdo necekal fire/frost mage *8*