Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ked prezila Kerriganova konflikt vesmirnych rozmerov v opatkoch toto hadam dame.
  • Tiez som rad za takyto pristup, Diablo by sa mohlo ucit
  • Musím přiznat že i mne připadají lehce zženštile.
    Nu nebylo nakonec v DA možné zprznit svého spolubojovníka? Tak vlastně proč ne.
    "O božínku demoníček" "Musíme zastavit invazi démoníčku holky. A pak si půjdeme udělat nehty joo?"
    Bože...inkvizice dostává nový rozměr.
  • OK
    No jsem rád že od téhle hry nečekám nic inovativního. Bioware umí příběh a pokud bude zajímavý je mi jedno zda budu pobíhat po světě v roli kterou jsem viděl tisíckrát.
    Nakonec tak hra pro mne bude jen náplní v mém volném čase před vydáním Zaklínače.
    Ale jen otázka k zamyšlení. Proč se vymýšlejí pořád čím dál tím cool názvy pro klasické třídy?
    Knight enchanter - bojový mág
    Artificer - klasický vrah pokládající pasti
  • Mali by sa vykaslat na viacero postav a hrat len za jednu:-/
  • teda ak chcú spraviť kvalitné buildy, nech sa radšej inšpirujú DA:O a DA:O-A, tam som si užil kopec srandy s rozhadzovaním talentov, ale ak to bude niečo na štýl DA2 - teda zjednoduš to ako sa len dá, tak to to bude opäť na škodu... btw: buď menili ikonu, alebo my tam u mága fakt chýba krvavá mágia ? *13*
  • No a v antickem Recku se vice cenil blizky vztah dvou muzu nez prava laska k zene.

Beztak je to podle toho jak kdo chce, proto roleplay.
  • Keyz
    Těch bylo ale jako šafránu. Zde máš 3 představitelé u všech 3 povolání. To dost komické.
  • martin.mares.984
    Co je na tom spatne? Bojovnik nemuze byt metrosexual? Cetl jsi nekdy treba Illiadu od Homera a obecne Anticke baje a myty? Co treba takovy Theseus, Iason nebo Achilles... ten byl dokonce bisexual - miloval Patrokla. Pece o vzhled snad neni smerodatna v tom, jak dobre umis bojovat. Tohle je navic fantasy...
  • Takze co.

Dostaneme Sampiona (kterym byl u Teyrn Loghain Mac Tir), dostaneme Arcane Warriora (nebo Battlemage?), a neco pro Rogue.

Well. I'm game.
  • Keyz
    Ty obrázky na jejich webu jsou tedy opravu něco. Samý metrosexuál, nechci vidět jak bude vypadat drsňoučká inkvizice.
  • kickasl
    To uz bylo v predchozich hrach ne?
    Zatim to zni dost podobne(nerikam, ze je to spatne).
    Snad to bude mit dobrou atmosferu. Zvlast v jednicce na me krvava magie zapusobila.
    Nebo ve dvojce ten mag(lecitel).
  • Krescz
    z celeho clanku jsme se nedozvedel nic noveho *7* ....klasika jak prase...fakt nikdo necekal fire/frost mage *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit