Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Třeba už žádnej neměl.
  • Cosi
    https://cs-cz.facebook.com/RPGcestiny
  • a to nevies po anglicky? :D *11* neboj oni to aj pre takych ako ty prelozia casom
  • Neboj ve hře jsou knížky kterýma mužeš pře-specovat partu takže je jen na tobě jak je uděláš ... a s těma stromama to netuším tipoval bych dva asi možná tři
  • Stačí změnit proxy na Mexiko a deluxe edici máš na Originu za 45 USD.
    viz
    https://www.youtube.com/watch?v=IIQ5BDwpxjk
  • No je právě zajímavý že jejich Baldurs Gate tohle mělo, mně to přijde už jako neskutečná lenost od nich a ty výmluvy (protože nic jiného to není) proč to tam není fakt neberu. Samozřejmě 0/10 tomu kvůli tomu nedám, ale prostě představa že strávím 2 dny v nějaký lokaci ve který se za tu dobu nic nezmění nebo, že ve městě budou všichni furt jen postávat mě irituje už teď.

Je to prostě jedna z těch věcí který vytrhne ze hry a hned mi připomene, že to okolo mě jsou jen kulisy postavený jen proto aby mě oblbly,
  • 1 Nevím proč mě urážíš
    2 Nikoho se nesnažím ovlivňovat jen jsem vyjádřil svojí nespokojenost s podporou u nás EA
    3 Jen hlupák se nechá z manipulovat a nemá vlastní názor a papouškuje co si nechá vnutit
  • Krescz
    taky pravda *4*
  • Keyz
    To jsem zvědav.

Zajímalo by mě, zda je možné změnit skilly u společníku (jestli již nějaké mají) a na kolik stromů dovedností se dá zaměřit, tak aby je měl hráč ke konci hry vytrénované na maximu.

Ty přednastavené skilly u společníku dost omezovali možné sestavení party. Případně to byly vyhozené body, jestliže jsem chtěl z lučišníka nějakého zloděje a pod.
  • misho8723
    Nato načo som sa najviac tešil v tomto Dragon Age bola taktická kamera, ale podľa posledných dojmov od ľudí, ktorí už hru hrajú to vyzerá, že sa fakt zle ovláda na myši + klávesnici.. a ani na gamepade nie je dokonale dotiahnuté ovládanie.. malý zoom - obrovský rozdiel medzi kamerou v tomto dieli a v Origins - plus hra pri ovládaní M+K emuluje pohyb, citlivosť a orezané možnosti gamepadu.. paráda, toto som nečakal od niekoho, kto v podstate tvrdí, že celú záležitosť s taktickou kamerou v RPG vynašiel.. no uvidíme, či ostatok hry bude stáť zato
  • Keyz
    Grimrock 2
  • ad bod 2)
    znamená to, že BW vyměnili / zaměstnali scénáristu? jestli jo a jestli to potvrdí aspoň tři lidi, tak snad Inquisition i zkusím :o)
  • Měl sem na mysli hlavně Gothic 2 s jeho rozdělením na Khorinis, Valley of mines a endgame ostrov (nepamatuju si jak se jmenuje) což jsou tři oddělený samostatný mapy a sou lidi který ho díky tomu nepovažují za zcela open world (protože nemůžeš jít hned od začátku kamkoliv jako ve Skyrimu).
  • Na amazonu je to mnohem levnějš a jde to udělat stejnym postupem a pokud si hodil VPNko tak mu origin nabízí hru jen třeba za 60 dollarů
  • Pojdme zkritizujme hru kterou jsme nehráli!! :D ty vole ty mě bavíš ty trolle ... očividně pí*u o tý hře víš
  • hmm ... možná si opravdu prozřel od posledního článku :D
  • Myslím, že to nebude daleko od pravdy .. minimálně, co se týče znalosti slovíček, protože osobně angličtu tak nějak "slušně" ovládám, ale určitě zde bude velká spousta slovíček, co si budu dohledávat.
  • Porad nevim o cem mluvis. Sex je ve hrach(a v RPG obzvlast) od nepameti. A jak vidis tak dodnes. Neco jineho pak ovsem je,jak je sex ve hre podan.
    Nikdo nechce po.no hru(kterych je mimochodem taky hodne),ale vzhledem k tomu ze nahe zenske,prsa a zavadeni tamponu muze videt kazde dite v TV reklamach asi 10xdenne,me to prijde jako hon na carodejnice.
    Ale to uz nesouvisi s tim,ze podle tebe do her sex nepatri. Coz je nesmysl.
  • Krescz
    hmm...mozna to opravdu bude RPG roku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit