-
O ten uz me okradlo DA: Origins. Po poznani tamejsich charakteru mi jiz bezni lide nestaci :P
-
Upřímně chlape, na jednu stranu ti rozumím, na druhou stranu ti povím, že brečíš na špatném hrobě, tohle by jsi měl napsat do oficiálních diskuzí přímo na stránkách hry. Tady ti nikdo nepomůže a jediné co tady můžeš očekávat je, že jeden ti řekne: však je to hovadina, druhý: buď trpělivý, tohle není první hra s problémy, které musí po startu řešit. Jen má prostě kromě Bioware, taky nálepku EA a proto má o padesát procent větší nenávist, alespoň co se komentářů zde týče.
-
Haha, ty si prototyp trotla v každém (skoro) článku samý veskoslav bla bla. I na trolling špatný. Prostě už pochop že boj s veskoslavem je horší než s větrnými mlýny... díky oblíbenosti u redakce ( napsal jsem něco urážlivého?)
Jím se to rozhodně líbit nebude že ... V... je , atp... ( zbytek si domysli... myslím že je to hodně choulostivé téma). Možná si rozumnej kluk, zato tohle bys ale zasloužil ban.
Baví to jen tebe a tvé kamarády ale ostatní už ne. Je to trapné, nudné a prázdné. -
Leda tak 3/10 :D :D :D
-
Pro Tebe budu rád kýmkoliv, Ty Veskoslave:)
-
jsou to lidi, co za to chteji relativne dost penez. V zivote bych si nedovolil zakaznikovi dodat nedokonceny / odflakly produkt, a u hernich spolecnosti to je zcela bezna praxe?
-
Prosim o dva padne duvody, proc ne?
Kupujes si hotovy produkt... tedy, mel by byt hotovy. Coz v posledni dobe neni uplne zvykem, a launch je vlastne spis takova open-beta. -
v zrcadle jsem viděl jen jednu nádhernou tvář :) takže žádný Veskoslav Veskoslave
-
budu se snažit, snad se vrátím ještě silnější
-
Také v to doufám, nevadí mi ta horší grafika, přeci jen jsem vůbec rád že to vyšlo na starší systém, ale ta optimalizace opravdu zoufale potřebuje poladit.
-
tak jo tak se budem těšit co dalšího se dozvíme z tvojí chytré hlavičky :)
-
Já jen prostě nevidím důvod hned být naštvaný, kvůli hry? A nemíchej práci na filmech a na hrách je to sto a jedna a kromě toho už mnohokrát jsem zaznamenal ve filmu špatně natočené scény, nebo věci co tam neměly být, nedá se nic dělat jsou to lidi a ne roboti.
-
Co vidíš, když se podiváš do zrcadla? Není tam Veskoslav? Už ses díval do skříně? Třeba je i tam.
-
ty srovnáváš film s hrou? .. ne ne .. že tohle si právě neudělal řekni že ne :D
-
opakovaní je matka moudrosti, za chvilku jdu na pivo a až se vrátím, tak budu pokračovat...
-
Zvlastni, ze se jim to takhle snadno promine.
Kdyby jsi sel na film do kina a v prubehu filmu nebyly dodelany efekty / sceny / whatever, tak to taky neomluvis tim, ze "jo vsak oni to do pul roku dotoci". -
velké nároky na procesor, ta ochrana běží zároveň se hrou, dochází k FPS propadům a u Lords of Fallen dokonce k pádům celé hry..
-
to víš :)
-
tak jo, někdo chytrý naší konverzaci smazal .. chci ti říct že o to vubec nešlo ... vyjádřil si svuj nazor jaka je ta hra ho*no tak proč tu furt jsi .. ostatním se ta hra třeba taky nelíbí ale vyjádřej to jako normální člověk jednou (nebo vubec protože je to nezajímá) a jdou dál necpou to všem .. ostatním se to třeba líbí a to ti ta hra až tak ublížila na srdíčku že to tu musíš napsat každýmu? .. docela smutný ti řeknu :)
-
Něco z toho co jsi vypsal určitě opraví patche, jen trpělivost příteli.