-
To je pravda a přiznejme si že GTA V i na tom xboxu vypadá famozně, tak proč by nemohlo Inquisition...
-
Tento rok budou v rpg žánru žně, nejdřív Assassins Creed, pak nové Call of Duty a teď tohle.
-
Zato ty máš v hlavě tolik salátu, že to stádo ovcí nespase ani za týden.
-
týden přestárlý salát máš v trenkách. ukaž svou objektivní recenzi, zahrál sis 6 hodin hry, to v podstatě ani nezačalo a budeš tady psát taková h...a
-
Tak to už záleží na tobě, kde se ti příjemněji hraje :)
Ale vzhledem k tomu, že u toho strávíš mnoho a mnoho hodin, bych spíš doporučoval počkat na pc, už kvůli zádům. Navíc se za ten rok nakupí patchů... :) -
Rozjeli GTA V. To mi jako pádný argument o výkonosti stačí. :-)
-
Hra jako taková hotový produkt je, ale vždy se tam najde menší či větší chyba, která se opravuje patchem. Film těžko opravíš, pokuď ho někdo z tvůrců pohnojí *1*
-
Pokud to modeři ten frostbite 3 prolomí :D :) což zatím moc nevypadá
-
To je taktická kamera? ... preboha
-
někdo ty biodrony musí vyvažovat :)
-
Děkuji.
-
Tak když byl schopný dát Dragon Age II 8/10...která je oproti prvnímu dílu tragická...tak mě to ani nepřekvapuje..:))
-
Co jsem zahlédl tak ps4 verzi není co vytknout, hra běží skvěle a vypadá skvěle. na PC verzi je akorát ten bonus, že určitě bude obří modová komunita, takže se budou hrnout stovky dodatečného obsahu. Jinak ovládání na konzoli nemůžu nic vytknout, hraje se to skvěle.
-
Těžko říct pokud dokážeš vydržet tak asi počkej na pc za rok .. ale na druhou stranu si myslím že maj na to PSko celkem dost vychytaný a pěkný a nevím proč do toho nejít ... a jestli se to blíží jedničce? dejme tomu že ano (myslím si že jí to možná předčí )
-
Buď - ta hra se mi dostala pod ruce a rovnou ti říkám; tuhle recenzi psal fanoušek série, jehož IQ nedosahuje týden přestárlého salátu. Hra je nudná, questy jednotvárné, 99% důsledků znáš předem a na překvapení se netěš. Hra zatím žádná neukázala (8 hodin). Jediné pěkné plus je XOne optimalizace.
-
Fak nevím jestli to mám koupit na PS4 nebo počkat a koupit to za rok na PC. Jestli je to blíž jedničce, pak by to volalo po počítači, ale zase se mi nechce čekat...
Babo, raď. -
A co bys cekal od starych konzoli, jejich hardware je skutecne slaby aby DAI rozjel v nejake slusnejsi kvalite, ono tech 512mb ram co ma x360...je vůbec zazrak ze se to tam hybe. Otazka je jak to brat, jestli je fajn ze umozni hru zahrat i lidem co mají jen starou konzoli, nebo jestli se na to nemeli spis uplne vykaslat. Kazdopadne optimalizovat hru pro pet ruznejch systemu nebude asi legrace..
-
Třeba protože u her je prostě ta možnost vyladit ji pomocí patchu a podobně ... u filmu tohle prostě nejde aby ti někdo řekl no jdi do kina za měsíc vyjde na film nový patch a nebude hlavní postava divně škubat nohou ... to prostě nejde ... u filmu máš jen jednu šanci .. u hry máš na druhou stranu možnost doladit za pochodu :)
Tím neobhajuju že by měli vypouštět nedodělané hry .. samozřejmě by měla být hry v nejlepším stavu atd atd ale je tu prostě ta možnost která u filmu není :) což mi přijde celkem logický -
jestli chce hrat nekdo uz dneska tak se staci pripojit na korejske vpn
-
Po recenzi na Total War:Rome 2..jsem velice opatrný na text z "pera" pana Smutného..