Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S fakt dobrýma hrama je to stejné jako u knih. :) Fakt dobré knihy začínají nudně. První dvě kapitoly máš tolikrát chuť ji zahodit a najít si něco jiného. :) Jenže pak to začne mít grády a najednou se od ní neodtrhneš a jedeš i přes noc. :D
    Aspoň takhle to u mě probíhá. Jak u knih tak u her. Všechny hry co se mi nejvíc líbili začínali podobně. :) Takže když někdo napíše že začátek je nuda, vzbudí to ve mě spíš zájem. :D
  • Tento rok budou v komentářích žně pro trolly to taky.
  • Prvních 10 % zážitku je nudných... u dvouhodinového filmu je to 12 minut, to máš jak reklamy v kině (ani ne), tak se s tím smiř. Snad dokážeš odhadnout, jestli tě podobná hra dokáže bavit, je to furt to samé u Bioware dokola, jen tady o něco lépe provedené než bylo v minulých letech zvykem, což ti řekla recenze. Takže buď tě hra nebude bavit vůbec, nebo těch pár hodin ne zcela optimálního zážitku přežiješ.

- už z principu to prostě není hra pro lidi, co potřebují každou (i první) vteřinu nabitou nekonečnou zábavou, těch 100+ hodin si vyžaduje schopnost a ochotu nechat hru plynout svým tempem, což je korektní a spousta hráčů to tak má ráda
  • A jak vis ze te tech prvních 15 hodin nebude bavit? Jste snad s panem Smutnym jednobunecna dvojčata?
  • Vkladas mi do ust neco co jsem vubec nerekl. Je tak tezke proste prijmout jiny nazor?
    Ja si jen myslim ze tech "nudnych 15 hodin" by se melo promitnout do hodnoceni hry.
    Hral jsem spoustu RPG nebo i strategii kde jsem stravil 100+hodin. Ale u zadne jsem se nemusel prokousavat 8-15 hodinami "nic-moc" zabavy. A za normalni to opravdu nepovazuji.
  • tak nehraj hry když nemas cas, venuj se necemu kde ten cas vyuzijes lip a nebudes mit pocit ze ho ztrácíš...(tim jsme chtěl rict ze to je tvůj osobní problém, plno lidi to ma jinak)
  • Kinet1c
    Ved samozrejme, moja story je podobna. Je to len cisto lenivost tych dotycnych, ze si aspon neprejdu tie zaklady a ked uz nic ine tak fakt slovniky pomozu na nete nehorazne uz dnes.
    Ja som tak hraval BG. To znamena, ze anglicky som skoro nevedel nic, iba akesi minimum, co som pochytil s HOMM3 a Diabla :D. BG to bol iny slovny DIABOL, takze sa nedalo ine robit, slovnikom v ruke som najprv prechadzal, slova poniektore hadal, potom som sa ich uz naucil, takze som vedel co po mne chceli. Potom stale viac a viac slovicok a teraz uz po tolkych rokoch hravam hry aj ked su v cestine ci madarcine ci nemecky, tak radsej anglicky. Pre mna je to viac preferovane ako prelozena hra. Teraz som z nostaligie dal znova STALKERa a je v cestine a no :D, schvalne som to tak chcel hrat a je to velmi cudne. :D
  • Kinet1c
    Lenze ta spicka uz z bioware odisla, je tam len taky odvar toho co kedysi byvalo.
  • Sedet 15 hodin (coz je pro me cca tyden realneho casu) u neceho jen proto, ze to pak mozna bude lepsi, to mi tedy prijde ujete.
  • Kinet1c
    Takze, nieco ako virus. Takze sa to prelomy, vzdy sa to prelomy, ale ved to je jedno, ja si DAI nenecham ujst tak ci tak, mam ochranu na haku :D.
  • Tož když tady polovina paznehtů bleje, jak hra stojí za ho*no, tak já přihodím na druhou misku váhy. Velice se těším. A to tak, že jsem znova rozjel Origins. Už asi po desáté. Dvojka byla sice něco totálně jiného, každopádně pořád slušně hratelná věc. No a když toto bude kompromis mezi oběma díly - no problem for uncle Tox.
  • Tak chybejici slovicka jsou dneska to nejmensi. Prece jenom online slovniky a google translator jsou dar z nebe. Pamatuji, kdyz jsem ve 12 letech na 286ce hral Wizardry 7 a Civilization s kapesnim anglickym slovnikem v ruce a anglicky jsem neumel ani zbla. Pak adventury od Lucasu a Sierry, to bylo obcas peklo. Zavidel jsem tehdy Andrewovi a ICEmu, ze chapou ty vtipy, tak jsem nakonec ukecal kamarada, co mel to stesti, ze na nej pri losovani jazyka vysla anglictina (po prevratu byl na zakladce na anglinu takovy pretlak, ze se losovalo) a jehoz otec ucil na stredni prumyslovce, ze mi zapujcil tehdy pomerne drahou ucebnici a zacal jsem se samostudiem. Na zakladce jsem mel nemcinu, anglictina pribyla az v prvaku na gymplu a to uz jsem z her mel takovou slovni zasobu a pomerne dobre znalosti gramatiky ze jsem byl schopen se ve druhaku bez problemu bavit s rodilym mluvcim. Proto dnes docela dobre nechapu lidi, kteri nejsou schopni se kvuli hram naucit zaklady anglictiny. Kdyz to slo 12 letemu klukovi bez internetu a dostupne literatury, tak pri dnesnim kvantu zdroju a moznosti by to mel zvladnout kazdy. Staci pouze chtit a venovat tomu nejaky ten cas a usili.
  • U hry co ma 100 a vic hodin rikat po 8 hodinách hrani ze za nic nestoji je fakt vtipny..ona i ta recenze je takova trochu nejista s ohledem na to kolik hodin to autor hral..ale chápu ze to muselo ven, pac to by neslo:)
  • Ono GTA V bezi na frostbite enginu? Kdyby běželo tak bych to srovnani bral, ale takhle se jedna jen o vareni z vody, protože když jsou dva odlisne enginy tak tezko muzeme srovnávat..navic GTA 5 bylo od pocatku delane prave na strae konzole, coz se o DAI rict neda.
  • Psychotic
    Dík za odpovědi. Proklikal jsem gameplay tady na GAMES a vy se o PS4 verzi vyjadřujete dobře (a Petr říká "na čem se ti hraje líp"), tak asi zvolím konzolovou verzi. Ale přeci jen u RPG s více hratelnými postavami PC za vážnou úvahu stojí.
  • Zatial som len sledoval walkthrough na youtube takze sa neda sudit, ale neprislo mi to moc dobre. Hodne fetch questov a "close rift" questov, dost nudne dialogy a charaktery + enemy respawn rovnaky ako v DA2 vratane za chrbtom atd. Tiez mi prislo ze loot je genericky a generovany podla levelu hraca. Hra vypada skvele ale na zabitie 80+ hodin to vypada byt robene pre ludi ktori si moc nevazia svoj zivot. Dialogy a pribeh z toho co som videl postradali akekolvek hodnoty alebo zaujimave zvraty ktore by ma do hry chceli vtiahnut. Doporucujem byt opatrny a radsej pockat hlavne na recenzie hracov po nete, ten uvodny boom pozitivnych verdiktov sa mi nezda.
  • Mato1987
    Ale kdeže, ja som sem len pridal odkaz kde parodujú túto stupídnu hru, na tejto hre ma tak maximálne zaujíma len to, že je to hra a mimochodom pozdravuje ťa moja manželka.
  • Hýbalo se náramně, njn no když můžou celkem zkazit SoM. Tak co by nezkazily i tohle...
  • Ale tohle je od EA a od nich mám novou FIFU a ta valí dobře. Já se toho nebojím, i když je fakt, že moje PC není nejslabší... pravdou ovšem je, že ta ochrana mě donutila Fifu koupit, takže jim záměr vyšel. A já? Chudší o litra, ale bohatší o super online funkce, dokonce už mě ani hra proti AI nebaví. Myslím, že jsem vydělal, stejně jako EA.
  • Já se s Alešem Smutným taky moc neztotožňuju, zase kvůli 9/10 pro Black Flag, ale na druhou stranu, jasně v recenzi napsal, že prvních 15 hodin není nic moc. Tak mi přijde nefér, recenzenta urážet po osmi hodinách hraní.

Bioware v posledních letech moc nemusím, ale na tenhle díl jsem doopravdy zvědavý a docela se na něj těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit