Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1:1. Dragon Age má tří DRM, takže si nemají co vyčítát...
  • každý final fantasy má lepší příběh než příběh od Bioware i XIII- 2 je lepší než Ass Deffect apod. vymažmozky...
  • Hru jsem si koupil a těším se až začnu hrát, prudit a říkat co a jak je špatné, to můžu až budu tak v půlce :) a hodnotit jako celek skutečně až po dohrání....jo jsou výjimky jako třeba Black Ops a tak, tam mi začaly pomalu krvácet oči, takže to dohrát nešlo :p
  • souhlasím že ten Gaiderův svět je docela nudný. Osobně mi Thedas taky nepřipadá nic extra. DA1 mělo příběh hrozný, DA2 o něco lepší. Ten konflikt mágové/templáři, co nám ta hra vnucuje mi přijde umělý a tlačí nás do falešných morálních dilemat (osobně se ale těším, že zmasakruju každého templáře co objevím). Mágové i templáři se chovají nepřirozeně. Thedas je pro mne asi nejnudnější z virtuálních světů vytvořených Bioware - Forgotten Realms, Mass Effect, Star Wars, Jade Empire

FFVII jsem nehrál, ale někdy to třeba napravím (přes emulátor + gamepad). Hrál jsem Xenogears a ta hra má nejlepší příběh ze všech počítačových her co znám, lepší, hlubší a zajímavější než Planescape Torment, jen to provedené těch JRPG je mizerné (dětské postavičky, nudné nekonečné souboje)
  • Příběh, v jehož vyprávění tkví největší síla hry,... Nevěřim tomu, už jednička měla děj dost plochej a nezajímavej děj a jak byl chválenej. Ale možná měla jen já jsem holt asi zkažený hrama, jako Final Fantasy VII, které prostě mojí laťku vnímání úrovně příběhu (a všeho co k němu patří) v RPG hrách nahodil poměrně hodně vysoko a tak mě prostě jen tak něco nevyvede z rovnováhy a neoslní. Jako hra to byla zábavná, ale něměla ten dějovej šmrnc. Dvojku sem po uvodnim souboji odinstaloval a šel se vyzvracet a to prosim hra dostávala samé osmičky.
    Takže tady u inkvizice nevěřim ani hodnocení ani kvalitnímu strhujícímu ději- ano jsem skeptický, ale ta hra si nic jiného nezaslouží po tom co předvedl předchůdce a kombinace s kolaborátní korporací, kterou je EA tomu rozhodně nepomáhá.
  • nevim, nejsem gynekolog...navíc to je jedno, i prumerna opicka pochopi co jsem myslel..
  • A jen tak mimochodem, na Dragon Age 2 byly taky samý pochvalný recenze (od Smutnýho tu dostala 8/10) a jaká potom byla realita víme všichni. *3*
  • V tom máš samozřejmě pravdu a tak by to mělo být. Nicméně se jedná hru od EA a to přebíjí všechno. *1*
  • celoush
    Dokonalý popis typického českého hatera *3*
  • Ha, to je logika. Takže třeba když k někomu přijdeš, řekneš mu, že je kretén, lže, manželka mu zahýbá a navíc krade v sámošce, ale že pokud to není pravda, tak se předem omlouváš, tak je to úplně v pohodě? *1* *7*
    Paní, vy jste ale k*áva a pokud se pletu, tak se předem omlouvám .. omg *1* (games.cz cenzuruje i SPISOVNÝ název samice tura domácího? "good" job! *7* )

Dokud si svým výrokem nejsi jistý, tak by sis ho raději měl nechat sám pro sebe a neurážet hru, kterou jsi ani nehrál.

AYY..: "Ty v*le, ten film XY je ale blbost, na něj může do kina jen de*il"
    BYY: "Jo? Tys ho už viděl? Fakt je o ničem?"
    AYY: "Ne, neviděl, ale četl jsem recenzi"
    BYY: "Fakt? Byla negativní? Já zatím viděl jen samé pozitivní a film všichni chválí"
    AYY: "Ne, byla pozitivní a proto taky určitě podplacená a pokud se pletu, tak se předem omlouvám"
  • perfektni. clovek usetri cas se stahovanim a instalaci a jeste se pobavi
  • U The Sims 4 si nejsem jistý, myslím že ne - 100% jej ale využívá FIFA 15 (necracknuto) a Lords of the Fallen (taktéž)
  • Samozřejmě, že nemyslím. Nejsmutnější je, že to Smutný zřejmě dělá zadarmo (kromě honoráře od games.cz).

Za zbytkem si stojím. Nicméně pokud se ukáže, že EA po X letech vydalo něco jinýho než mělkou, nedomrlou sra*ku plnou fillerů, tak se předem omlouvám. *3*
  • vonTossis
    Podzimní skóre EA: Ubisoft - 1:0 *1*
  • Samozřejmě, že kdyby to mělo i skvělý začátek je to perfektní. Já tím jenom chtěla říci, že nudný rozjezd neznamená nutně, že to bude propadák, kterého nikdo nebude bavit. :)
  • Demo zatím venku není. Ale sleduj Origin. Věřím, že dřív nebo později se tam DA:I objeví v Game Time.
  • třeba časem bude i já bych byl rád.
  • Použití VPN pro preload a dřívější aktivaci sice není "nelegální" (ačkoliv to občas můžou na service desku od EA tvrdit - obecně s tím ale nemůžou nic dělat, neporušuje to EULA..akorát ti neposkytnou podporu, pokud se ti s hrou něco stane před oficiálním datem vydání v tvé zemi), ale použití VPN pro nákup v jiné zemi ano a pokud ti na to přijdou, tak počítej se zabanováním svého Origin účtu
  • Rejsek
    Nerika se jednovajecna?
  • Gordar
    Tohle ale nemyslíš vážně, že ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit