Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak příběhově je na tom Warcraft daleko lépe než DA, vizuálně? WarCraft vždy měl hnusně stylizovanou grafiku naopak Dragon Age má dil od dílu čím dál větší katron a v současnosti to vypadá jako naleštěné plastické hovínko, které vysral poníček, který sežral duhu...
  • LoL, tobě připadá docela solidní DA stejný jako sr*nce od blizzardu? Máš ty vůbec alespoň špetku vkusu?
  • Vedle, sorry
  • Souhlas. :) Jsem ale zvědavá kam až se dostanu za tři dny :D hodlám si dát hru na Hard :D
    Možná příště. Mám pocit, že to je kvůli tomu, že černoši jsou a byli poněkud víc utlačovaní než asiati.
    Škoda, že nechtějí dělat dlc s novýma postavami. Společníci vypadají super :D Hlavně na Iron Bulla se těším :D ale po pravdě mi mezi společníky chybí někdo jako byl Fenris :D a taky mohli dát víc trpošů :P
  • No na střední škole se naučíš anglicky plynule, takže jo.
  • člověk, který hejtuje blizz a WarCraft a pak vychvaluje stejný humus od Bioware, pokrytec. No stačí kouknout na Metacritic, lidi si stěžují na plastový svět a že je to spíše mmorpg a má to silně generitické questy....
  • trollové z games p*čují pořád a na vše a když nep*čují tak vzpomínají na starý dobrý časy.
    DA III vypadá solidně a rozhodně je to hra, kvůli které alespoň trochu nadšený člověk obětuje sobotu a neděli. Už jen aby to vyšlo, nakoupit nachos, pár pizz, pár litrů energeťáků a de se pařit.
    Jestli to splní má očekávání, tak odpustím bioware i to, že dá do hry černochy a né asiaty
  • Já tedy taky kupuji. :P Už jsem si na pátek vyhradila volno a pojedu i přes víkend :D Pro připomenutí celé hry jsem před dvěma týdny začala hrát DA od začátku, projela oba díly a skončila jsem v pátek. :P Pak jsem použila Dragon Age Keep a vše mám připravené. Takže mě pak už nic nebude zdržovat. :) Na stole připravený slovník. Teď už jenom nakoupit zásoby na víkend a mám vystaráno. :D Takhle moc se na hru těším! :D Tři týdny připravy XD (Říkala jsem, že jsem fanda :P )

Ale vážně. Lidi, ruku na srdce. Kolik her jste hráli, které vás na 100% uspokojili? V každé hře se najde něco co se někomu nelíbí. Tu a tam se vždy něco nezdá, támhle má postava divný pohyb, tamhle řekne kravinu, tady byla reakce naprosto nesmyslná, tu a tam bug, prostě vždy se něco najde. A jen hnidopichové na takové drobnosti hledí. :D Vždyť jde přece o celkový dojem a ne o maličkosti co se dají bez problémů přehlédnout. :P
  • tak stejně většinu kupuji na PS4, ale rád si hru vyzkouším z torrentů to je jasné, navíc dávat 1500 za omalovánky vážně neminím, ale všem konzumentům dobrou chuť...
  • nemůžeš pirátit, tak brečíš?
  • Souhlas,takový Malaz je taky ze začátku dost zamotanej a pak když se to rozjede, zjistíš že čteš poklad.
  • Nemám tě rád, ale tady se shodneme. +1
  • na tvou mamu
  • Né tak strašná, jak někteří hysteričtí re*ardi pořád opakují.
    Zrovna to hraju a docela to de. Možná, ale je to tím, že to teď beru jen jako pilot k DA3
    DA O: 10/10
    DA A: 9/10
    DA 2: 7/10
    DA I: ?
  • facepalm
  • TheGGG
    Těším se a kupuju. Pár věcí tam sice vypadá trochu otravně, ale bioware dělají dost dobrý hry a lore DA patří k těm lepším fantasy, které vznikly kvůli hře. Už jsem skoro na konci DAII (bylo potřeba zahrát pro doplnění informací) a už se nemůžu dočkat na inquisition.
    Chytrolíni co tady pomlouvají směšně napsané dialogy při romancích by si měli uvědomit, že bioware bralo vztahy ve hrách vždy dost s humorem a člověk se při lehce trapných a nervózních hláškách dost nasmál. Né jak jedno nejmenované RPG, které je sice jinak skvělé, ale romace je v něm hrozně kýčovitá a rádoby perfektní.
    Jinak že Varric (nebo jak se jmenuje) dělá salta je sice ostuda, ale myslím, že to přetrpím.
  • sám to s tím časem a stárnutím znám, už mám taky 30 na krku :-)
    ale tyto staré hry se dají hrát i dnes. Xenogears jsem hrál na emulátoru asi před dvěma lety. A není to tak dávno, co jsem hrál další skvosty jrpg - Chrono Cross, Chrono Trigger, Secret of Mana. Chrono Cross je další naprsto geniální hra v pohodě hratelná a vysoce zábavná i dnes (odzkoušeno). Final Fantasy jsem hrál jen jednu, tuším číslo V nebo VI, na konzoli asi před deseti lety a bylo to taky užasné. Tato série mne téměř minula, ale věřím je výborná (hlavně příběhově, ty souboje na těch jrpg se mi moc nelíbí)
  • samozřejmě, že byl špatný, to všichni ví, ale pořád je to lepší než příběh v Mass Effectu, to mě nikdo nevymluví, sice jsou si blízko dna, ale XIII je dál od propasti...
  • Ta hra je na steamu takže nepotřebuješ emulátor... Jen je potřeba překousnou tu grafickou stránku roku 96... mě ale absolutně vyhovuje, zkusil sem nějakej grafickej mod, ale to prostě neni ono, navíc mi to pak přijde mnohem hnusnější. Ten syl postav má svoje kouzlo a dodává některým komickým chvilkám větší vtipnost. Jinak pozadí je super i dnes. Ale jak říkám pro člověka co to tenkrát nehrál to bude hodně problematický zkousnout.

Jinak k DA:I ja to stejně zase pořídim, ale počkám na slevu.
    Jo zrovna Planecape byl z těch PC RPG her muj oblíbenej a měl hodně povedený zvraty i dějovou linku. Planescape je srdcovka.
    Xenogears sem nehrál - tehdá to bylo na PS1 nesehnatelný a po těch letech jsem se k tomu už pak ani nějak nedokopal a tedka zas neni čas a člověk stárne...
  • FFXIII bylo dost špatný a hlavně ten příběh byl pro fanouška FF něco, jako výplach mozku a hrozná muka, bolest, sebezapření. Dost to poškodilo jméno celé serii. Která dostala zabrat teda během poslední let hodně slušně, bohužel... ale to sem nepatří....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit