Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    No recenzema od herních novínářů se už také pár let neřídím. A metacritic taky zrovna nic moc, ikdyž po čase se to ustálí.
    Komu já věřím jsou Steam uživatelé, kde si můžeš i snadno ověřit jestli je to fake nebo upřímná recenze.
  • Ne, ale existují i jiné aplikace, které to umí - i nVidia a AMD tuto fci mají ve svém SW obsaženu, pokud se nepletu.

Nicméně snad to nebude trvalý problém a pokud jej neopraví hned ten první patch (který by snad do pátku měl opravdu vyjít), tak snad hned nějaký další.
  • Keyz
    ?
    Tohle tam opravdu je?

"V boji není nic jako auto attack. Každý úder musíte zmáčknout, nebo podržet klávesu. Je to extrémně intuitivní a takováhle věc nebyla v žádném z předešlých DA."
    Tedy nelze zadat v taktickém módu útok a bude probíhat automaticky boj? To samé když hraji akčně, tak kliknou na útok a jako v DA 2 bude probíhat boj.

To je opravdu zoufalé. Divím se, že o tom není v recenzi ani slovo. Tohle je zrovna praktická informace pro lidi, kteří si mysleli, že to bude jako v předešlých dílech. Prostě musíš nějak držet tlačítko myši a do toho ještě otáčet kameru apod...wtf
  • ja verim smejkimu a vavrovi
  • celoush
    Forgotten Realms (*1987 ofiko) nevytvořilo Bioware (*1995). Jde o campaign set pro D&D (autorem je Ed Greenwood + TSR). Osobně se mi Thedas líbí a přijde mi v mnoha ohledem dobře vyvážený, ale nějaký širším znalcem existujících herních světů teda zrovna nejsem.
  • No a příkazovou řádku na nahrávání abych nemusel používat FRAPS bys neměl?
  • Ach ten metacritic *7* .. když ignoruješ nulové hodnocení, které mají vypovídací hodnotu rovnou právě té nule (hra takového rozsahu jako DA:I si rozhodně nezaslouží hodnocení nižší než 5, už jenom vzhledem k nabízenému obsahu) a případně i ty desítkové, které jsou některé přehnané, tak naopak zůstává velmi pozitivní hodnocení i na směšném metacriticu
  • species
    Uff no nevim moc jak. Denuvo je nazev te ochrany a tim "backfire" jsem myslel to ze ochrana ma docilit toho abych si hru koupil. Nicmene pokud si ji nemuzu nejdriv stahnout a vyzkouset tak jim svoje penize po DA2 rozhodne uz nedam.

Takze uplne opacny efekt nez dinosauri z EA ocekavali.
  • species
    Obavam se ze ani Metacritic nestoji za nic, recenze typu "hra se mi seka, 0/10" opravdu nevypovidaji o nicem.

Uprimne verim jen par zdrojum - torrentum(vyzkouset -> koupit/smazat) a par youtuberum.
  • Přeložil bys mi tu první větu do češtiny?
  • Uživatelské recenze na Metacritic už tak nadšené nejsou a upřímně mají větší vypovídající hodnotu než podlacené recenze v časopisech.
  • Dobra recenze.! :)
  • Klidně na to může mít vliv i to DRM (zatím je to ale maximálně tak domněnka), ale fakt je, že u většiny lidí ty propady fps zatím způsoboval MSI Afterburner, Fraps a případně další programy měřící fps hry (přitom zobrazování fps na obrazovce nemusí být zrovna aktivní) a běžící v pozadí.
    Pokud si někdo potřebuje měřit ve hře fps, tak může využít příkazové řádky .. přesný příkaz teď nevím, ale jde snadno dohledat, je to nějaký obecný pro frostbite
  • Funny. I can't remember ever visiting an english-speaking country.
  • Jo, aha tak odtud vítr tedy vane :-D
    No ted se hlavně modlit aby to nebylo jako zmíněný Securom (nějaká lepší verze) protože ten se nedal pořádně kreknout.
  • Denuro je od stejných lidi jako securom
  • a nikoho jsem neurážel
  • No tak to lol, ne vlastne LOL. To bylo kecu, u kazdyho clanku o tyhle hre: "Buuuu, je to moc barevne", "Buuu, vzdyt je to plastove", "Buuu, to neni vubec temne", Buuuu, ty vztahy tam jsou tak teple a trapne", "Buuu, ty dialogy jsou spatne napsane", "Buuu, ono to ma barvy a je to jako WoW". A ted "Tesim se a kupuju". To jsem jeste nevidel... :-D
  • Tak abych byl konkrétní a a tobě to docvaklo. Absence českého překladu u tohoto typu her, kde je potřeba zcela pochopit děj je ze strany vydavatele trestuhodná. Do češtiny je překládána každá kravina co překlad nepotřebuje se pyšní s nálepkou exkluzivní čeština a tam kde to je opravdu zapotřebí to přeloženo není.
  • něco s husitama *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit