-
Co si to vymýšlíš, vždyť to ani google neumí vyhledat a ten ví všechno a nic nezapomíná. ;-)
-
víš co vůbec "podobojí" znamená?
-
Matně si vzpomínám že tohle dělala dříve nějaká ochrana - vytížení cpu. možná i ram. Secuerom nebo nějaká mutace, spravily to naštěstí tehdy proper crackem což u originálu bohužel nehrozí no.
-
v pozadí běží Denovu tak akorát :D..
-
Jo, s tou změnou pohlaví je to bohužel bug, který se vyskytnul u celkem dost velkého množství hráčů *1* .. *7*
Bohužel zatím jediné řešení je rozjet hru znovu (naštěstí ten bug jde ale poznat hned v prvním rozhovoru) a nejsem si jistý, jestli to kromě rozhovorů náhodou neovlivňuje i další věci, jako třeba romance - na tvém místě bych neriskoval a rozjel to znovu, pokud teda nechceš otestovat romance, které jsou určené jen pro ženské postavy a to v kůži muže :)
Co se těch propadů týče, tak o tom se na ofic.fóru taky dost píše. Neběží ti náhodou v pozadí MSI Afterburner a nebo Fraps? Pokud ano, tak je vypni a zkus to znovu :) -
Zivot je najlepsia skola.
-
třeba jsou Quanari podobojí *3*
-
*neintuitivní
-
Po dvou hodinách ve hře jsem mám zatím rozpoluplné pocity co se ovládání týče. Je na to strašně vidět, že je to udělané na konzole. Například: na zemi je loot, kliknete na něj pravým tl. myši a nic. Musíte k tomu ručně na metr dojít a znovu kliknout.
V boji není nic jako auto attack. Každý úder musíte zmáčknout, nebo podržet klávesu. Je to extrémně intuitivní a takováhle věc nebyla v žádném z předešlých DA.
Navíc má za hra dost velké propady FPS. Dávám to za vinu DRM.
Perlička na závěr. Ač je moje postava Quanarijsky geroj, dvou metrové svalanaté hov*do s obouručákem, npc se o mě baví ve smyslu "she closed the rift", nebo "give it to her".
Doufám, že vyjde nějaký patch, co tohle všechno opraví. Nicméně, kdbych hodnotil pouze technickou stránku hry, tak 5/10 -
Hele, nesmíš ho chudáka brát tak moc vážně on si to jisto jistě spletl s WoW to pravda moc dalekosáhlé lore nemá no.
-
Jo, funguje to
-
To bude tím že učit se jazyk z knížky nebo ve školách je k ničemu. Prostě jen do země s jazykem kterým chci mluvit a za 3-4 měsíce to člověka donutí mluvit
-
jaký ma lore? když je to splácanina všeho možného. o jakém lore se bavíš? O zplozencích = skřeti ze Středozemě? Utlačovaní elfocvé - kopírka Zaklínače. Tam není ani jedna vlastní myšlenka, totální garbage fantasy. Enjoy...
-
warcraft a story? Tak leda parodie na warhammmer
DA má alespoňnějaký lore -
99/100 absolvetů středí školy se v velkými problémy potácí s nejobyčejnější každodenní angličtinou, natož aby mluvili plynule.
-
Zkoušel někdo tu VPNku? Už mám od včerejška preloadnuto, ale teď jsem v práci, tak jen jestli to už někdo zkoušel a hraje :)
-
co jsem tak přečetl, tak je to podobné jako u Lords of Fallen, 780 GTX propady mezí 40- 20 FPS, Denuvo zase způsobuje crashe hry.
-
To denuvo v mym pripade pekne backfiruje. Ja si po DA2 rozhodne nekoupim na blind dalsi EA hru a wareznout to nemuzu.
Tim padem si to proste nezahraju a nekoupim, no co..... do ledna je her dost. -
Chcel by som povedat. ze som tejto hrej moc neveril, prilis farieb, gicovy pribeh... z trailerov a gameplayov som usudzoval kedeco ale ja si to rad priznam.. MYLIL SOM SA :D hra je vskutku masivna, tej farebnosti tam zase moc nieje, RPG system je vskutku vcelku deep a da sa s nim vyhrat, dokonca je aj ORIGINALNy(v ramci moznosti)
Ja som clovek, co sa rad pouci a nech mi je ponaucenim, ze nemam hru hodnotit pred vydanim... A teraz hor sa na DRAGON AGE :D