-
To hraješ PC verzi?
Tvl jestli ano, tak proč to k*rva není v recenzi? Tohle je praktická věc, která je navíc zcela odlišná od toho jak to mají hráči zažité z předchozích dílů. Hlavně, že se tam vychvaluje kde co ale prvek, se který se budeš setkávat v každém boji.. Tak o tom tam není ani slovo *11* -
To je ale peknej blabol cos ted rekl.
-
Ne. Piráti trestají platící zákazníky.
-
To je jeste sranda, ale koupe takovyh kondomu je vzdycky strast.
-
Pro SSD disky neni dobre caste zapisovani a prepisovani dat. Denuvo funguje presne na tomhle principu.
Co vis chces? Samozrejme ti nebouchne HDD hned jak si to nainstalujes.
Pr*ser je spis v tom ze v cene hry je i cena za ochranu kterou TY nepotrebujes a presto ji platis kvuli piratum, ktery ty nejsi.
DRM proste tresta platiti zakazniky. -
By mě zajímalo, jak chodíš na filmy do kina nebo jak chodíš do hospody na pivo, když vše chceš nejdřív zadarmo vyzkoušet *1*
-
muj clovek toto, co nemuzu vyzkouset wareznuty jednoduse nekupuju. A hry co na tebe forcuji origin, udontplay a podobny kraviny crackuju i koupeny.
-
Tahle aféra o Denuvo ochraně je až hysterický vyhrocená. Nikdo nikdy nepotvrdil, že mít DA: I s Denuvo ochranou vám zničí harddisk, to vše jsou jen spekulace založeny a všemožných polopravdách, které ale dohromady moc smysl nedávají.
FIFA '15 nebo Lords of the Fallen také mají stejnou ochranu. První i po měsíci je stále bez jakýchkoliv technických závad, druhý pak trpí primárně špatnou optimalizací. Ano, Denuvo není bezchybná záležitost, ale ty nejzásadnější důvody, proč se to lidé snaží poplivat - část tvůrců udělala kontroverzního SecuROM + hry s touto ochranou se zatím nedají cracknout tzn. zpirátit zadara - jsou vážně absurdní.
Tohle tvoření davové paniky nikomu neprospěje. -
Nakej dukaz o tom niceni ssd?
-
já se naučil anglicky z internetu, a to je mi 17,5
-
tohle by chtelo nejake potvrzeni pripadne dovysvetleni jak to teda je
-
Pořád se nemohu rozhodnout. Hra má ochranu Denuvo která podle všeho perfektně ničí SSD disk. (zapisuje okolo 30 GB dat za hodinu protože šifruje herní kód a tím snižuje životnost SSD disků)
Ale zas vypadá dobře a chtěl jsem si koupit nový.
No budu nad koupí ještě hodně přemýšlet.
Popřípadě si jí koupím až bude crack který ochranu odstraní. Upřímně nevím. Politika EA která aktivně ohrožuje zákazníky mi prostě vadí.
Ale hra vypadá dobře. -
Ano přesně tak. V taktickém módu automatický utok funguje. V akčním ne. Takže nastane situace kdy je nepřítel dva metry od tebe, ty na něj klikneš útok, ale tvoje postava prostě stojí a mlátí do země. Není to tak jako dříve, že k nepříteli přiběhla a začala automaticky rubat.
A pozor, postava nechodí tam kam kliknete v akčním modu, dela tak pouze v taktickém, který je uplně na nic, jelikož má zmršený ovládání. Obrazovka se neposouvá myší, ale WSAD a má strašně malý zoom. Navíc je to naprosto nepoužitelné v jeskyních.
No jak říkám, jestli vyjde patch co opraví ovládání (na forech už lidi spamují). tak to bude vážně dobrá hra. S koupí bych tedy raději počkal. -
Pff, tak já nevím furt. Ještě si týden dávám na rozmyšlenou. Láká mě, že si konečně můžu vytvořit qunari, open world, být zlý a dělat častá rozhodnutí ovlivňující herní svět, velké množství obsahu.
Čeho se bojím, že mě to po třeba 30-50hh přestane bavit, ptže to bude furt dokola, že mě nebudou bavit souboje, bude mi vadit ovládání, taktický režim bude k ničemu, technicky to bude taky naprd nebo mi to nepojede atd
No jak bude nejhůř, tak to koupím a kdyžtak v rámci 24h záruky vrátím. -
Hele, taky jsem driv veril Metacritics. Pak jsem zjistil, ze internet je prolezly vsemoznymi individui, z nichz trollove jsou jeste ti dobri.
Never anonymnim cislum; kdyz ti (jako mnohdy mne) nestaci recenze, mrkni treba na streamy, kde uz se streamujici tezko za anonymitu schova a jeho slova mu budou vzdy vmetena do tvare :) -
Tak trochu se to liší na platformě. Že by ta hra na PC stála za prd a na PS4 zase byla v pohodě... PC hráči, ačkoli jsem také členem, to je teď největší zvěrstvo. (globálně) *13*
-
já věřím jen sobě, většina trhu jsou konzumenti bez vkusu. Dětinské Divinity se stupidními dialogy a příběhem či stupidní plastové Dragon Age:I vše je hrůzné a pokřivené. Nějaká nemoc tvořit tyhle nemocné fantasy RPG bez špetky vkusu. Fuuj dnešní době.
-
musím te pochválit, že se to chystáš hrát. sice je to porad konzoloidní hňupovina, ale alespon si udelal od dark souls krok správnym smerem. možna jednou budeš hrát skutečne rpg
-
ty musíš být hrozná šereda když nemáš kluka a místo toho paríš hry, asi te nikdo nechce že? *11* vsadím se že vypadáš jak fousatá ropucha
-
Tak nějak Vávra... ať se radši soustředí na tu svou Kingdom Come, ladí a opravuje, protože zdejší kritici neodpouští. *1*