-
Ach, další mongol co považuje dark souls za rpg? Raději metrosexuální barevný DA:I než černobílé pokémony bez příběhu.
-
jestli je to pravda co tu čtu v diskuzi, že ta Denovo ochrana zapisuje 30 GB dat na disk za hodinu, tak si to nekoupím dokud na to nebude funkční crack. Nemám zájem si ničit svůj ne právě levný SSD harddisk na notebooku (SSD disky mají stejně jako flashka omezený počet přepsání, pak zdechnou). Bioware jsem měl vždycky rád, ale od té doby co odtud odešli zakladatelé a převzala to EA, tak se obávám, že zanedlouho už žádné Bioware nebude
EA už má pod sebou celý hřbitov: Origin, Westwood, Bullfrog, Bioware .... -
jo je to v pohode hru jsem si aktivoval pres VPN jurcite to opravi patch ale do te doby to zlobi
mantle je nahrada za dx http://en.wikipedia.org/wiki/Mantle_(API) -
Filmy sem prosím radši ani netahej. Proč bych měl jít do kina kde jsem asi jedinej co se přišel podívat na film? Ostatní mě přijdou že se tam přišli buďto najíst, probrat co se stalo během dne nebo zalovit v kalhotkách partnerky. To mám jít v určitý čas, na určité místo a bez možnosti odskočit si s pauzou? A ještě za to platit poměrně velké peníze? Vzhledem k tomu kolik to bude stát na DVD kde si to budu moci pustit kolikrát budu chtít. Filmy mám rád, ale kino vidím fakt jen na to lovení v kalhotkách.
-
Tenhle útok byl dost zbytečnej a celkem hnusnej. Tohle už ani není komenář ke hře jen osobní nevyprovokovaný útok. Co je koneckonců špatnýho na tom že holka chce paří hry? Když to dělá kluk znamená to, že ho nikdo nechce a nemá holku? Asi ne co?
-
To jsem ani nevěděl, že funguje, dík :)
Nakonec stejně objednáno, hrníček vypadá super :D -
mimochodem proč se kupříkladu CDProjekt vyplatí překládat Zaklínače?
-
Konečně adekvátní reakce díky. Ale u hry se chci bavit a ne sedět se slovníkem v ruce .) Jinak platí co jsem psal dříve. Proč platit překlad u her co to nepotřebují? NFS to kupříkladu rozhodně nepotře. Proč se neušetří právě na těchto hrách a kterých je více než dost a nepřesunou se finance pro hry co to vyžadují a kterých je jak šafránu. Kdy naposledy vyšla tak rozsáhlá ( minimálně na text ) hra z produkce EA?
-
"Kdyby se v době, kdy vývoj velkých her přesahuje cenově vývoj hollywoodských blockbusterů, tolik nelegálně nestahovalo, tak by se tolik nesnažili vydavatelé tomu zabránit. Takže ne, není to blábol. Za takhle hardcore DRM může pirátská komunita."
A že tomu ta kvalita her a celková hratelnost včetně zábavy odpovídá, že?
Nejde to házet vše do jednoho pytle, nemůžu říct že starší hry byly lepší než nový, nebo že indie je lepší jak AAA, ale ten trend tu prostě vidím.
To už jsem fakt tak starej nebo co když se chci u hry bavit a opravdu ji hrát? Je normální upřednostnit vizuální orgie před hratelností?
Filmová studia musela v minulosti opakovaně padat na držku protože zjišťovali že jejich přemrštěné náklady jim s ubývajícími diváky nikdo nezaplatí. Prostě nepoučitelní. -
PS: co je zapnutý mantle, vím, že to je něco s enginem, ale nikdy jsem to nezkoumal
-
Díky za odpověď
Hmm, procák mám lepší, grafárnu asi o malinko horší, rozlišení stejný. Ale asi to zkusím.
BTW: co přesně myslíš těma svítícíma vlasama, to snad brzo zpraví patch ne?
PS: že se tak ptám, jakto že už hraješ, já myslel že crack není a vyjít to má až v pátek. Zatím to vyšlo jen v USA co jsem slyšel.
Jinak, je 30 fps v pohodě? U některých her je to vklídku a jindy je to docela opruz. -
1) Není to na STEAMu
2) Co má být sakra pravdy na té ochraně ničící SSD?
Hry kupuju už roky, ale poslední dobou co předvádí velcí vydavatelé, to je až hanba. Proč mají tak velkou potřebu ždímat platící hráče a ve výsledku je trestat?
Na STEAMu mám 250+ her, na Originu 10+ a na GOGu 30+ aby tu zas náhodou nebyl někdo duchapřítomný kdo by mě chtěl napadat z podpory pirátství. -
Ja to hraju na q6600 taktovanej na 3ghz grafickou kartu hd 7750 a 4gb ram nastaveni mam rozhazene mesh nam na vysoke protoze na medium sviti vlasy ostatni mam bud na medium nebo krajinu na low hra presto vypada paradne rozliseni 1280-1024 se zapnutim mantle kolem 40-30fps jedinej problem kterej mozna dela ochrana ze se hra treba po 20 min sekne tak na 5 vterin vyuziti cpu proste vyleti na horu a zas spadne jo a na hre mi vadi jeste jedna vec mam ted odehrano 9h a chybi mi tu auto attack hraju za lucistnika a mam pocit ze se uklikam
-
Právě že nic moc *3* , ale hraju na malý rozlišení a zatím to docela stačilo. každopádně asi počkám na demo
-
Co mas za sestavu ? hra je hezka i na mensi detaily ale je nutne mit zapnute mesh na high jinak postavam sviti vlasy xD
-
Přesně, netvrdím že hry nestahuji, ale když se mi nějaká hra líbí a baví mě, koupím si jí - ale díky denuvu si to určitě nekoupím dokud nebude crack (zlášť pokud jsou pravda ty zvěsti o níčení disků)
-
Jinak... Mám AMD FX 6300 + 8GB ram + AMD 270X, win 8.1. Hraji na ultra, všehno vyšponované na max a hra je naprsto plynulá a vypadá úchvatně. FPS jsem neměřil (60 to ale asi nebude).
-
A jaký lore má warcraft? story o vlasatým ga*ovy co se dal na temnou stranu síly?
Ty o DA víš prd a jen chytračíš na diskuzi, typický čecháček -
Kéž bych měl tak velké SSD abych na něj mohl instalovat hry. :-) Nemám tam nic a ze 120 GB mi zbývá 50... každopádně pokud by to byla pravda, tak je to špatné.
-
Souhlasím, jinak k těm haterům a trollům, je zajímavé že u opravdu dobrých her jako je třeba Divinity, Legend of Grimrock II, Alien: Isolation... tito trollové tak nějak chybí a nebo to možná bude tím že se jedná o lepší hry než je nový Dragon Age?