Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádherná recenze, ve které= autor v podstatě nic neřekl. Je to velká hra, rpg, postavy se vyvíjejí a svět je pestrý. Navíc tu máme politiku a různá rozhodnutý. No, to tedy čumím.
  • 9/10 od Games, když celé roky čekání na DAI slyším ve Fight Clubu, jak se BW už nevěří a o jejich nové/budoucí tituly není v redakci moc velký zájem? Ok, to si dám líbit. Myslím, že teď můžu v klidu vyčkat až mi hra dorazí domů a vychutnat si další epický zážitek. Škoda, že mi nedali dovču. Takhle ze mě bude mrtvola.
  • Instalovat můžeš kam chceš, ale ochrana samozřejmě zapisuje na systémový disk, což bývá právě SSD :-)
  • Jestli si kucí z EA myslí, že neprolomitelnou ochranou mě donutí hru koupit, tak se pletou. Mám rád RPG a kdyby se hra objevila cracknutá na torrentech, tak si ji stáhnu a zahraju (možná i dohraju, dle kvality). Ale není a je mi to u řitě :-) Hry už naštěstí dlouho nejsou mojí prioritou.
  • Blbe, ta ochrana opravdu zapisuje kvanta dat. A píše se hysterie.
  • skor by som povedal, ze len koko (a ak hrac, tak dvojity koko) si v dnesnej dobe moze kupitmechanicky systemovy disk :)
    Teda minimalne 1 disk je vzdy ssd
  • unvisible.hologram
    Za 27 hodin jsem názor nezměnil.

DAI má nezáživný, nezajímavý a neoriginální příběh, ploché postavy, předpokládané dějové zvraty, nudné efekty a směšné lokace (to trochu přeháním, ale když les, tak 3 modely stromů a pořád dokola, to samé platí pro všechno všude a efekty jsou tak přehnané, až skrze ně člověk ani nevidí, co se děje - viz exploze aj. efekty, které jsou zdrojem světla). U 99% všech questů je jasné, jak to skončí, co se stane a konec započatého úkolu pochopí hráč takřka ihned, nebo je "naznačen" z dialogů postav. Našli jsme dvě výjimky, které nás velice pěkně překvapily, ale jeden by čekal víc...).
    Jediné plus je dobrá optimalizace (XOne) a odkazy na předchozí díly.
  • a pritom zpusobuje jenom epilepsii *5*
  • To je ten samej typ sarkastického hodnocení 9/10 od Aleše Smutného jako byl u Rome 2?
  • Tak to pozor, tak ostře jsem to nikdy nekritizoval. Romance má bioware sice brakový, ale neskutečně vtipný a jaksi hloupě roztomilý. Že je hra moc barevná atd. jsem sice psal, ale po zhlédnutí celé řady hodinových letsplayů jsem změnil názor. Hrozně se mi líbí rozbouřené pobřeží, pouště atd. Navíc jsem si nějak připoměl DA I a II a zase se mi radost z tohoto lore docela vrátila. Já když něco delší dobu nehraju, tak to občas kritizuju, ale o DA jsem nedávno hodil pokec z kámošama a postupně mě to zas chytlo. Saltující trpaslík je sice blbost, ale ten pocit, když člověk shromáždí tým pestrých charů a vydá se s nima na epic battle, to prostě v bioware umí.
  • Přesně. Špatného na tom není nic. Děkuji. :)
  • Fakt máš pravdu, sem se díval na nějaký srovnání.
    Todle je jedna z věcí co mě na grafárnách štve, když nějaká řada začíná číslem 7, měla by být lepší než ta co začíná číslem 5. Nevím proč je v tom takový bordel. Každopádně díky za odpovědi. Nakonec ty diskuze nejsou tak strašné, jak mnozí tvrdí. Dragon age Inquisition už mám předobědnáno i s dárkem od xzone. Teď už jen rychle dopařit DAII.
  • pujde ti to ta grafika je lepsi jak ta moje :)
  • TheGGG
    pfff, klasická histerie bandy haterů. To je jako kdybych začal prohlašovat, že hraní her od blizzardu způsobuje ebolu a psotník. *15*
  • Díky
    Ten ma*or, co si to vymyslel, by měl dostat doživotí bez her. :-)
  • jenom koko+ si koupí ssd disk
  • Jinak v PC se fakt moc nevyznám, asi někdy v budoucnu koupím next gen konzoli, každopádně DA I bych radši zahrál na PC.
  • tu grafárnu mám HD 5870, vím že už je to šunka, ale dosud mě hry na medium jely docela dobře. SoM mezi 50-60 fps např. Asi to koupím, ale mám docela obavy. Snad to bude hra víc zaměřená na procesor.
  • neni to pravda http://forum.bioware.com/topic/520802-denuvo-is-not-frying-your-hard-drive/
  • Piráte!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit