Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Má za sebou zatim zhruba 6 hodin a vůbec mě to nebaví. Marně hledám důvod proč pokračovat v hraní.
    Už začátek je horší než ve skyrimu a to je co říct. Jsem vyvolený, mám amnésii a jsem jediná naděje na záchranu světa. Už jim tam chybí jen zlej mluvící drak a ancient artefakt.
    Není to jen jedno velký klišé, ale navíc mě příběh nijak nemotivuje.
    Postavy se ke mě připojili jen tak bez nějakýho pořádnýho uvedení. Krom toho jsou nudný a mám podezření že dialogy napsala ta samá armáda robotů, co má na svědomí monstrozitu Old Republic. Moc tomu nepomáhá ani voiceacting hlavního hrdiny, kterej je skoro stejně směšnej jak ve dvojce.
    Dabing ostatních hlavních postav je ok.
    Graficky je to o něco lepší než předchozí díly. Aby taky nebylo, když je to o generaci dál, ale i tak hra vypadá pořád hrozně uměle. To byl problém už od neverwinter nights. Prostředí postrádá detaily, který by svět přivědli k životu. O zbraních a zbrojích radši nemluvim. Nechápu jak můžou dělat tak hrozný designy, když Mass Effect má jedny z nejlepších.
    Souboje moc nefungujou. Je to zase klasickej hybrid akčních a taktických soubojů kde ani jedna složka nemá dostatečnou hloubku.
    Boje zblízka jsou repetetivní, nepřehledný a moje taktický rozhodnutí (narozdíl od těch v DA:Origins) nemaj skoro žádnej vliv na výslednej souboj. Nepřátelé jsou hrozný bullet sponge a já je musim prostě umlátit.
    Vývoj postavy vypadá stejně jak v DAII, což ale není nic špatnýho. Jediný v čem vidim velkej pokrok je právě rozloha. Mapy tu budou asi fakt obrovský, bohužel ale plný neskutečně generickýho obsahu.
  • takhle je to pokazde. Vzdy když se objevi nova ochrana která nejde prolomit tak se zacnou rychlosti blesku sirit poplasne zprávy o tom jak nici pocitac, brzdi hru a kdo vi co ještě. Stejne to bylo i s legendarni ochranou starforce, která ničila cele pocitace komplet :) Prikladne je ze jakmile se ochranu podari uspesne prolomit tyto zprávy razem ustanou.
    DAI vytezuje pocitac opravdu hodne, a myslim ze každý kdo tu hru videl mu je jasne proc. Samozrejme je mozne ze si Denuvo nejake prostředky pocitace bere, ale osobne myslim ze to bude zanedbatelna položka.A co se tyce SSD disku? Mno když můžete stahovat z torrentu kde disk bezi klidne i desitky hodin bez prestavky, tak i kdyby to byla v pripade DAI pravda..no..hmm..vite jak to myslim.
  • Metacritic snad dnes už nikdo nebere vážně a to právě z důvodů, které vypisuješ. Je to k smíchu - hromada haterů, kteří dávají v 99,999% neobhajitelně nízká hodnocení (0-1/10) a pak fanboyové a nebo přímo i zástupci vydavatelů/tvůrců vydávající se za obyč.zákazníky, kteří tam solí okamžitě po spuštění hlasování 10/10.
    Jen málo lidí tam píše opravdu objektivně - a pokud si chce člověk přečíst aspoň trochu smysluplné recenze, tak musí počkat minimálně měsíc-dva po vydání, až se to tam trochu uklidní (a trollové a spol. se přesunou jinam) a ignorovat všechno starší.
  • DAO jsem pětkrát hrál a se změnou stylizace nebo ovládání problém nemám.

Já hry nesoudím podle obalu, ale podle toho, jak se mi hrají a jak mě baví, a tím se řídím už od dob Atari.
  • Dle http://forum.bioware.com/topic/520802-denuvo-is-not-frying-your-hard-drive/ ta "ochrana" nebrzdí a neničí.
  • Pardon, ale za tu prasáckou DRM ochranu, co zase obtěžuje jenom poctivé hráče, brzdí hru a možná i ničí PC, bych dal min. 3 body dolů. A bývaly doby, kdy se to tak i dělalo. *12* *16*
  • LoL to není metacritic, ale mentalcritic, jak tam padaj známky jen 10 nebo 9 z 10 a pak jen 0 nebo 1 z 10. Tak to vypadá, když se do hodnocení pustí prostý lid. Ubrečenci, kteří to možná ani nehráli, už celí natěšení, čekaly jak tam tomu nenáviděnému bioware prásknou 0 a jiní, co to pomalu ani z krabičky nerozbalili, už tam sázej 10. Nevěřím nikomu, jen profi recenzentům, jako jsou třeba borci na games, to je záruka kvality.
  • Navíc tohle je zrovna jedna z věcí, kterou si vyžádali přímo fanoušci - spoustě hráčům vadilo, že je FF automaticky vázaný k Hard a vyšším obtížnostem. Tak jim BioWare vyhovělo a dalo to jako dodatečné nastavení obtížnosti..a stejně se najdou tací, kteří si stěžují na možnost volby *1*
  • To už se fakt kritizuje i to, že si hráč sám může rozhodnout, zda si friendly fire zapne a nebo ne? Je to normální přepínač hned vedle nastavení obtížnosti a pokud není hráč idiot, tak tuto možnost nemůže přehlédnout.
    Je každého věc, jestli chce mít ff zapnuto a nebo ne - někoho to baví víc tak a jiného tak a ty do toho fakt nikomu kecat nemůžeš
  • TheGGG
    přesně, to byl jediný velký problém.
  • Jack1947
    Ne jenom tam "saltujou trpaslíci" jinak v poho ? nebo se pletu. *2* Já jsem si myslel že ti vadí salutující trpaslík, sem si řikál pořád sakra to je chyba pak by došlo salta. Lol . Tak je to i tak vtipné. *15*
  • Nic moc pokus... Zas tolik se od sebe ty hry neliší, ať už tím schazuju Origins nebo chválí Inquisition, aby bylo takovýhle hodnocení založený na skutečným názoru a realitě.
  • neni to na tebe moc barevné?
  • Dobrá hra, která se ale vyživuje na jménu, které vytvořili první DAO s kterými už nemá nic společného. V tom vidím hlavní rozpory mezi hodnocením novinářů a lidí, potažmo fanoušků série. Novináři chtějí konzumní, akční hru, barevnou a co nejvíce přívětivou pro hraní. My fanoušci co dohráli DAO aspoň 5x chceme graficky ošklivou hru která nás nebude mít ráda, ale bude hluboká, promyšlená a nebude jen parazitovat na jméně.
  • podla recenzie ide o typicku recyklaciu, nic nove
    a toto ma rozosmialo: Možná jim ale bude stačit, když si i při hře na normální obtížnosti zapnou friendly fire.
    toto je defaultne vypnute? kde az pojdeme aby sme sa strcili do zadku masam?
  • Odborník se hned pozná.
  • Ok, tak to bude mnou... já v tom nejsem dobrý a většinou jsem zvyklý dávat randomize dokud se mi něco nezalíbí a to jen doladím - vlasy, oči, pleť... když upravuju tvary a velikosti, tak z toho vždy vznikne něco strašnýho.
  • Hra mi ještě nedorazila, takže nemůžu popřít/potvrdit, jestli je ten editor vzhledu mizerný, ale tohle téma http://forum.bioware.com/topic/519261-post-pictures-of-your-inquisitor-here/ dokazuje, že tam jde vytvořit hodně široká škála skvěle vypadajících inkvizitorů.
    Jeden (jedna) z nejlepších je hned na první straně dole.
  • ano, máš pravdu. Taky jsem to tak už občas udělal. Rozehrál jsem hru třeba na hard, zjistil jsem, že bych v pohodě byl schopen tu hru na hard dohrát, jenže ty souboje pak trvají dýl, vlečou se, vyžadují příliš mnoho micromanagementu, přestly mne bavit, takže jsem přepnul na easy, aby souboje byly z krku co nejrychleji a mohl jsem dohrát příběh.

Až budu hrát DAI tak to tak asi udělám, rozjedu to na hard a uvidí se, jak to budu zvládat a jak mne to bude bavit. Pokud to začne být nuda, přepnu na easy a budu sledovat jen příběh. Problém je, že s jednoduchýma soubojema RPG není RPG, protože jsi moc silný a není vidět vývoj postavy. Tj. k čemu vůbec investovat skilly, vyvíjet postavu atd., pokud to nemá žádný efekt, protože tak jak tak porazíš bez problémů všechno ve hře. Proto mám rád ve hrách určitou výzvu.

ale jak píšeš, každému co jeho jest
  • Ja jsem zatím nadmiru spokojen, hra vypada moc hezky a je dle mého nazoru dobře optimalizovana.Pokud ma DRM Denuvo tak jsem si nevsiml ze by to dělalo něco spatneho, jak se po ruznu tvrdi ze hra pada a něco zapisuje an disk, podle me to je nesmyl, me nezapisuje ani nepada.
    Ovladani M+K není uplne idealni, ale ani nijak priserne, chce si to krapet pohrat s nastavenim klaves aby byli lip takzvane po ruce. Proste to vypada ze touhle hrou si u me Bioware dost splhnuli:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší