Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tobě je kolik? Sedm? Nebo ti zakrněl mozek? A mozek asi není to jediné co ti zakrnělo.
    ale abych ti odpověděla. Ne, že by mě žádný nechtěl, ale já žádného nechci.
  • Sakra, nevím proč nemohli vydat demo. Chci si DA I předobědnat v xzone a dostat dárek, ale slyšel jsem že hra je dost náročná a fakt nemám tucha, jestli to rozjedu. Takový BF4 mě jel na střední detaily na stabilních 60fps a dragon age bych chtěl dát na střední tak na stabilních 30fps min. Bohužel jsem slyšel že ta nová ochrana dost zatěžuje PC a bohužel nelegální cesotou si to kvůli dosut neexistujícímu cracku taky nezkusím. Co myslíte, mám do toho jít?
  • Před filmem si pustím trailer a v hospodě není nic špatného na tom, nejprve ochutnat a pak si vybrat značku, kterou budu preferovat. Ty to taky nemáš jinak. Každopádně na hru demo už dneska neseženeš. Navíc cena piva a hry je trochu jiný poměr. I lístku do kina.
  • Edit: Tak už to zmizelo. Ještě oddělat ty rádoby hodnocení, kdy dá někdo 0/10 všem dílům nějaké série, popřípadě když rozkliknete nějakého uživatele a vidíte, že dal např všem hrám na xone 0/10 a všem hrám na ps4 10/10 nebo obráceně.
    Nejlepší jsou názory lidí, které osobně znáte. Já bych se taky mohl regnout na met a dát tam všem hrám od blizzardu 0/10 a ještě to nějak na oko okomentovat, ale nejsu kkt.
  • Keyz
    Bohužel, je to možné. Některé ochrany byly podobně debilní a bylo lepší to hrát s crackem *16*
    Snad se objasní jak to v praxi funguje.
  • Keyz
    Nedobré ovládání na PC

http://forum.bioware.com/topic/520615-pc-controls-and-suggestions/
    http://forum.bioware.com/topic/520356-pc-controls-tactical-camera-ai-complaintssuggestions-thread/

Dík uživateli: "Flynn"

Některé věci jsou opravu otravné, když zasahují do bojů které hráč podstupuje často. Divný, že to recenzentovi nevadilo. Jak se říká, člověk si zvykne na všechno. Na lepší i na horší.

Jak někoho napadlo, že jakmile v taktickém módu vyberu postavu tak tam skočí kamera? To je taková blbost. Tedy koukám na místo kde něco plánuji a hodí mě to zase zpátky. Ano na PC tohle prostě není možné udělat a museli pro daný prvek vyrobit speciální HW *7*
  • Ty tuhle hru nepovažuješ za RPG já ano a navíc za jedno z nejlepších. :P Hold každý máme jiný vkus.
  • species
    Diky, lidi co tuto problematiku chapou je opravdu malo.

Ja si zas pamatuju demo c&c: tiberiar sun, tam byly dokonce nejaky mise exkluzivni pro demo, tez jsem to hral asi stokrat.

A pak prislo EA a westwood zlikvidovalo...
  • Tak treba ja kdyz jdu nekam na pivo, kde treba toci znacku, kterou neznam, nebo jsem ji nekolit let nemel moznost zkusit, tak si dam jedno a kdyz mi nechutna, tak uz si dalsi neobjednam. Ale pokud mi chutna, jsem schopen za vecer "mlasknout" i 10 kousku a pujdu do te hospody treba i vicekrat. Kdyby mi v hospode rekli ze tech piv musim vypit 10 a predem je zaplatit, jeste predtim nez si dam to prvni, poslal bych je na 3 doby do <>.

Ja celkove lidi, kteri vyuzivaji to, k cemu byl warez urcen, tedy try before buy (nekupuj zajice v pytli), chapu. Sam toho moc nevyuzivam, protoze s tim malem casu, ktery u her travim a s temi vsemi slevovymi akcemi mam naopak spise problem s tim, abych si vsechno koupene zahral a casto se mi stane, ze hru, o ktere jsem si myslel, ze me bude bavit, po par hodinach odinstalovavam. Byt to hra za litr, byl bych nastvan. Kdyz je to za 10-15 babek, tak nad tim mavnu rukou.

Kdysi byval takovy zvyk, ze vychazely demoverze, ze ktere se velice casto dalo poznat, jaka hra je a jestli ma smysl si ji koupit (treba demoverzi na Diablo 1, ktera koncila zabitim Butchera jsem hral asi 100x), ale tenhle zvyk nejak zmizel a pokud lidi nemaji moznost si hru vyzkouset, vezmou za vdek warezem, ktery jim tuto sluzbu poskytne. A pokud to neni ani na warezu, tak holt pockaji, nez hra slevni na zlomek ceny, aby je ta pripadna ztrata tak nebolela.
  • Ja volim Divinity a Grimrock 2 (a Wasteland 2, kde se uz blizim ke konci) a s koupi DAI pockam, az to bude za lepsi cenu, pripadne na nejakou goty edici se vsemi DLC. Ale pokud jsi treba hrac typu "musim to mit a hrat hned v den vydani, jinak se zblaznim" tak nemas moc na vybranou :)
  • TheGGG
    ایتتیتیتیتینزنطنززکزکjddjjdjddjjdjjdkdksksk uddujdkdkxkxkxmnchchxhdhdudsuisiaiaisisisjsjsjsnznxnxnxncmcmmx mither.... game in my world I fuc**g mother of director
    0/10
    *1* *1* *1* *1*
    Vážně paráda ten metacritic
    http://www.metacritic.com/game/xbox-one/dragon-age-inquisition
  • Ake su zmeny v porovnani s DA:O/DA2? Oplati sa to hrat ked mam este na vyber z Divinity:OS a Legend of Grimrock 2?
  • species
    Ale ja si hry treba stahuju(takze prispivam do statistiky) a pak je budto koupim nebo smazu. Takze jsem ted v pozici potencionalniho zakaznika a dost me ta DRM omezuje.

Kazdopadne stahuje se i Witcher a presto CDprojekt ukazuje ze to jde i bez DRM, stale je zli pirati nezkrachovali.

Me jakozto platiciho zakaznika nezajimaji protipiratske ochrany, nehodlam je financovat a rozhodne je nechci ve svych hrach "na pozadi"

Tohle ale delaj vydavatele, ne pirati.
  • http://forum.bioware.com/topic/520615-pc-controls-and-suggestions/

Zde je vše zhrnuto.
  • Lotr
    Nepopírám. O Denuvo jsem přečetl vše co jsem našel a tak ta ochrana funguje. Ale sám doufám že jde jen o klepy.
    To by prostě už bylo až příliš.
  • inac povedane, za DRM mozu potencionalni zakaznici
    vysvetli mi, kde inde, okrem tych debilnych velkych vydavatelov hier/muziky/filmov trestaju svojich zakaznikov pri kupe ich tovaru? :)
    (taka DRM pri aute by bola psina, nikto iny nesmie soferovat auto, ktore som ja kupil - 4 auta do kazdej domacnosti!, popripade asociacia na denuvo - kup si knihu a vydavatel ti posle pri kazdom jej citani agenta, ktory ti prebehne cely barak a skontroluje ci ju nahodou neopisujes na papier pri jej citani)
  • No... tak pokud je chyba EA to, že jsme malá bezvýznamná země s minimální kupní silou, tak potom vůbec nechápu ten povyk kolem Bitvy na Bílé hoře, nebo proč se tolik řešil ten listopad 1989. Ne tak teď trochu vážně. Angličtina je už alespoň 30 let Lingua franca. Myslím dost na to, aby jsme si přestali stěžovat na to, že je vše anglicky. Čeština by byla přidanou hodnotou, která se hold EA nevyplatí. Není se co divit. No a tvojí přidanou hodnotou je edukace, kterou budeš podstupovat při hraní anglické verze. A to je taky fajn ne?
  • Lotr
    Jen screen z toho jak DAI.exe zapisuje data.

Není to samozřejmě potvrzené. Topic ve kterém jsem se ptal na ofi fóru bylo ihned smazaný a já dostal ban. Což není moc pěkné jednání. Ptal jsem se slušně co je na tom pravdy a zda mi to mohou jako případnému zákazníku vyvrátit.
  • Keyz
    Žádný věrohodný test není a nemůže ani být, protože nelze porovnat jak se chová hra s danou ochranu a bez ní. Jakmile bude crack (jestli), pak je možné to porovnat. Bude to muset být ale crack, který tu ochranu zruší (tedy přímo .exe sobor) a ne nějaký loader. Jestli je vůbec možné loader použít. Jako to je u Uplay atd.

Ty informace asi čerpáš z jistého fóra, kde někdo dal odkaz s obrázek na ruském fóru kde se o tom psalo. A to je vše. Nic víc *3*
  • Kdyby se v době, kdy vývoj velkých her přesahuje cenově vývoj hollywoodských blockbusterů, tolik nelegálně nestahovalo, tak by se tolik nesnažili vydavatelé tomu zabránit. Takže ne, není to blábol. Za takhle hardcore DRM může pirátská komunita.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit