-
Škoda že na hru nebude lokalizace, možná bych ji i koupil, ale takhle určitě ne... ale všechno říká že to bude dobrá hra a čísla s recenzí skáčou dost vysoko,
-
Tak to u mě je to spíš naopak. Dobrý začátek je hodně důležitý, ať už jde o hru, knihu, film nebo cokoliv jiného. V knize může mít silný efekt už prvních pár vět, stačí se podívat na Moby Dicka, Krysaře nebo Klub rváčů. Nikdy nezapomenu na úvod Maxe Payna, Mafie, Uncharted 2 nebo Silent Hillu, protože ty intra člověku rozproudí krev a dokonale ho připraví na nadcházející jízdu.
-
Nepoužívá danuvo i The Sims 4? Protože ta cracknutá byla docela rychle.
-
Jak kupovat věci na Originu levněji přes Mexiko a jak hrát ihned s prvním datem vydání ve světě:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=813562
Pak stačí použít VPN pro stáhnutí preloadu -> a s použitou VPN zapnout hru. Poté co to již bude venku všude tohle již není potřeba opakovat.
- Zjistil někdo jaký vliv má ta ochrana na využití HW? Zprávy jsou nejasné. Od využití CPU po šílenosti typu častého zapisování dat na HDD/SSD. Nějak to kóduje věci během hraní a to nevypadá "neaktivně"
*16* Pak si to člověk koupí a bude to zase dělat potají nějakou blbost. -
jinak pro lidi co mají to mají preloadlé a chcou už hrát http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1z9npl/guide_how_to_use_a_vpn_to_unlock_titanfall_early funguje to i u DAI. A je to naprosto legální :3
-
Krásná zaplacená recenze, pane Smutný. Předpokládám, že na Vás v EA dostali kontakt od Segy, když jste jim tak pěkně vychválil TW: Rome2. *1*
Těším se za tejden na ten shitstorm na metacritic, až se stádo ovcí dozví, že je EA letos zase podělalo. Tak jako s BF4, SimCity, DA2, ME3, FIFA 15 atd atd *1* -
A ještě malé doplnění k bodu 7 - Varric sice může používat jenom Biancu, ale to pouze co se střelných zbraní týče, jinak prý může používat i 2 dýky
-
no moje cpu se az prilis casto dostava na 100% pravdou vsak je ze mam starika q6600 na 3ghz nicmene hraju pouze na rozliseni 1280-1024 taky pokud se prepnu do offline modu nefunguje mi mantle ale je mozny ze je to jen muj problem krom toho se ale zda se ze to dela i horsi veci http://forum.bioware.com/topic/519697-denuvo-drm-in-dai-how-much-will-it-impact-performance/page-3 no jdu spat doufam ze zitra bude nejakej patch
-
ad 2.) to je jen oficiální info k Denuvo - je klidně možné, že dělá i něco jiného (slyšel jsem o nějakém zatěžování CPU, ale to bylo následně popřeno jako že nebyla dokázána souvislost a že by to ani nemělo proč zatěžovat CPU, když to jen chrání ten exe soubor a nic víc), ale vývojáří tvrdí, že dělá jenom tohle a nemám důkaz, který by dokazoval opak
-
1. Uplay nemá s Dragon Age nic společného
2. Denuvo dělá akorát to, že brání úpravě exe souboru hry - tedy není možné běžným způsobem na ni udělat crack (a zatím tato ochrana není prolomená, takže piráti mají smůlu)
3. Ne, nepřátelé nedoskakují odjinud, jako v DA2 (naštěstí) .. samozřejmě pokud nepočítám případ, kdy se zavírá rift z kterého se zhmotňují démoni
4. Hlavní povolání jsou 3 - válečník, zloděj a mág a každé z těchto 3 povolání se následně dělí ještě na 3 specializace (k těm se dostaneš v pozdější fázi hry, vybrat si můžeš jenom jednu a NPC mají specializaci určenou - což je pochopitelné, protože je to součást jejich osobnosti). Každé povolání má 3 základní stromy, ke kterému se později přidá jeden strom specializace a v případě hl.postavy ještě myslím nějaký inkvizitorský strom (jen pár speciálních schopností).
Schopnosti si můžeš pomocí lektvaru vyresetovat, což se hodí hlavně později, když získáš specializaci a budeš do ní chtít investovat více bodů a naopak zrušit dovednosti, které ti jsou v tu dobu už na nic. Aktivně můžeš mít v boji použitelných max. 8 (nepočítaje pasivní dovednosti)
5. Hádanky a puzzly ve hře jsou - jak moc jsou náročné ještě nevím
6. Inventář je celkem na prd, opět takový ten tabulkový, kterým musíš neustále scrollovat. Má limitovaný počet předmětů, které u sebe můžeš nosit a do toho limitu se (naštěstí) nezapočítavají suroviny pro crafting. Ten limit jde myslím v průběhu hry o něco navýšit, ale maximum je mám pocit 60. Jde o "soft cap", takže když budeš mít už třeba 58 předmětů a v rámci questu dostaneš za odměnu 6 dalších, tak se 4 z nich nezničí a nebo neodhodí na zem, ale budeš je mít všechny v inventáři s tím, že dokud se těch nadbytečných nezbavíš, tak už do inventáře nic dalšího přidat nemůžeš (kromě těch zmíněných surovin).
7. Management postav je blíže Origins. Všem můžeš měnit výstroj a výzbroj s tím, že výjimkou je Varricova Bianca (nemůžeš mu dát jinou zbraň, než jeho kuši). Dále tam mají NPCčka ještě tu drobnou úpravu, že na nich oblečení/zbroje vypadají trochu jinak, než když je dáš třeba svému inkvizitorovi - přizpůsobí se jejich stylu (ale možná to není případ všech obleků/zbrojí). -
Když jsme u toho, neví se o nějakém demu?
Technicky jsem pod minimálními požadavky, ale už se mi stalo, že jsem jednou min. požadavky nesplňoval a hru přesto stabilně na 30fps rozjel, nicméně to nechci úplně riskovat a finance na nový comp by se mi docela hodily jinde :) -
On to myslel tak, že si to neupirátí. *1*
-
Třeba na to nemá dost výkonné PC a bude upgradovat až za rok.
-
To mínus máš za to mínus o DA 2, ta hra měla spoustu dobře provedených nápadů a narozdíl od tebe prezentuji některé argumenty - jako vyprávění příběhu a unikátní postavy(tím myslím schopnosti né osobnosti, to se rozumí samosebou) a způsob jakým byly udělané konverzace byl sofistikovanější a určoval budoucí rozvoj víc, než by se zdálo ze 3 voleb. Grafika v době vydání taky nebyla špatná a hlavně druhý díl si nehrál na nástupce kultovního baldur's gate, jako jednička a šel vlastní cestou.
-
proč píšete za rok na pc? ono to nebude vycházet zároven s konzolema? je tady na stránkách uvedeno 21. listopadu i pro PC
-
COD je rpg jak noha, to bude maxi žeň
-
Ano, Uplay registrace u EA... občas mi připadá, že se sem někteří lidé fakt přijdou jen vyvztekat. Tu ochranu nijak při hraní nepoznáš sakra, ani ťuk, prostě zadáš kód do originu, nainstaluješ/stáhneš a hraješ...
-
Tak asi nezkusim, prave jsem se docetl, ze to pouziva Denuvo ochranu krome Uplay registrace. Takze EA bezte do ( )!( ) moje penize neuvidite.
-
To minus mas, za tvrzeni o 2
-
No, tak na recenzi mi vadi - docela slabe popsane souboje - napr. je tam doskakovani odnikud jako ve 2?, jak moc je to akcni - z videi to nevypadalo uplne dobre, rozvoj postavy - mag, valecnik a zlodej mi prijde docela malo - nejake srovnani s 1 nebo 2 ci jinymi RPG, jake je ovladani na PC, jsou tam nejake hadanky nebo puzzly, jaky je inventar, management postav - jako ve 2 nebo v 1 atd. atd. atd. Vlastne se clovek dozvi, ze to ma nelinearni pribeh se spoustou voleb s trochu nudnym zacatkem. Tak trochu jako Wasteland 2, ktery ma taky pomaly rozjezd. Asi zkusim jine weby.