-
PC verze má exluzivíní DLC v sobě, Denuvo DRM *1* *1* *1*
-
A ty ses asi taky posral :DD .. takže říkáš že games.cz je uplně na ho*no když dalo téhle prujemové hře 9? .. tak proč sem vubec lezeš? :D
-
co? oni už ani neukážou sex v kalhotkách a podprdě.
-
Je v hre sex kde je i neco videt ci zase zasrana scena *16* ach witcher witcher *14*
-
Jistě.
Tak mi napiš co tam je ten zásadní nadprůměr. Příběh, uvěřitelnost, propracovanost soubojů to nebude.
Jo je to dlouhé... -
Já doufám, že lidi mají rozum a budou se rozhodovat sami za sebe a nenechají se ovlivnit trollováním nějakýho blba.
-
Máš pravdu, tohle není ani průměr. Možná tak slušnej průjem :)
-
Tohle je klasický argument který se snaží změkčit negativní věc *1*
"hra by na tom neměla stavět". Tak to nikdo nenapsal ale je to běžné u většiny her zde to bije do očí. Navíc počasí lze i využívat a nehybné NPC nepřidávají na atmosféře. Prostě je to část toho světa. Město kde nějak "žijí" NPC vypadá o mnoho lépe než město zombie. Chyba je to zcela opomínat. Jasně chyba je i to přeceňovat. -
Ano máš pravdu jsem sám proti sobě, ale určuji si priority. Když někdo na tebe úmyslně se...re Necháš si to líbit, nebo mu ještě s úsměvem poděkuješ? Pokud EA na své změny nevidí adekvátní reakci tak je jenom ve svých krocích utvrzujete a bude si dovolovat mnohem více. Nechci tu tahat politiku, ale pád komunizmu způsobili lidi co jim nebylo jedno že žijí v totalitním režimu ( ale tohle sem nepatří )
-
Kvalitné Biowar romance
https://www.youtube.com/watch?v=6FNJjumaV0s -
Ja na tuhle hru taky kaslu kvuli EA, ty nedostanou jedinej muj cent. Navic mi cely novy dragon age prijdou jako absolutni kyc. S radosti si pockam na Zaklinace III :)
-
oprava, cokoliv od EA
-
Jsem hrozne na vazkach. DA1 jsem dohral a celkem me bavila, DA2 jsem odinstaloval po par hodinach a litoval i tech blbych par stovek co jsem za ni dal a byl jsem rozhodnut, ze cokoliv s DA v nazvu uz ani vidlema :) Ale ted takova pozitivni recenze od Alese, jehoz herni vkus je blizky tomu memu, tak jsem na vazkach. No uvidime. Pokud stihnu dohrat Wasteland 2, Divinity a Grimrock 2 drive, nez vyjde Witcher 3, Eternity a Torment, tak to v nejake akci vyzkousim, ale jsem dalek tomu, abych cokoliv od Bioware kupoval za plnou :)
-
9! to je tedy něco co jsem opravdu nečekal, opravdu... ono ale se není čemu divit když i na meta, gamespot, gamesradar atp... to má kolem 9ti taky.
Tedy je to asi nehorázná pecka, zahrát by si měli rozhodně všichni. Bez rozdílu orientace, vyznání či příslušnosti, nebo postavení. Povinnost -
Jaký nedostatky? V Thedasu je prostě pořád jedno počasí :D. Pokud chceš simulátor reality, tak vypni PC a běž ven. A když už zmiňuješ Wasteland. Bylo by fajn si neplést programátorské neumětelství a designérské rozhodnutí. Už jsi jak Vávra s tím, že ho sere, že nemá kde sr*t. A to, že recenzenta hra baví znamená, že by ji neměl recenzovat? Je to spíš známka toho, že je hra prostě zábavná ne? Respektuju, že mají lidé svoje názory, ale většina by je neměla říkat nahlas...
-
Třeba i DA: Origins.
-
jakakoliv forma protestu je k nicemu, jsi jen sam proti sobe, a vlastne si ten prostrednicek ukazujes sam sobe v zrcadle.
-
EA hra? NIKDY!
-
Cože? Jak můžeš napsat že to je blbé? Tohle že je průměrná fantasy hra? Ti něco spadlo na hlavu ne? ...se z toho snu vzpamatuj proboha!
-
a jaká hra je oproti DA:I "moc" ? :)