-
Co tady prezidentuješ, borečku?
Tak matně si pamatuju, že jsi byl otrapa vždycky a zjevně se nepletu. -
Chtěl bych se zeptat, ta hra vychází 18. nebo 21? Všude se píše něco jiného.
-
To máš jedno, každýmu je tvůj názor stejně u pihele. Tohle je internet, ne pražská kavárna. *3*
-
myslíš ten příběh: Objevila se pra-archaická skupina mimických zlounů, kteří byli považovaní za vyhynulé a najednou nás chtějí opět zničit, proto musíme vytvořit skupinu hrdinů, kteří to všehozlo porazí, přitom budeme třikrát zrazeni. Opravdu to nemá konkurenci..
-
Člověk pak občas ušetří/koupí něco jinýho *3*
-
uff, nevidim nic spatneho na tom kdyz se da vyborne hre 10/10. 10/10 neznamena ze je hra bezchybna, znamena ze se koupe rozhodne vyplati, ze ma hra zrejme jeste vetsi hodnotu nez je jeji cena, ze te hra zabavi a nepusti, 10/10 ma byt vzacny ano, ale nemam problem s tim kdyz hry jako Last of Us tech 10/10 dostanou.
a to ze je ta recenze dlouha a šajnově obsahla jeste neznamena ze je kvalitni.
Ja osobne jsem DA2 nehral protoze jsem slysel jak od recenzentu tak od kamosu ze to nic extra neni.
DA:O me tehda bavilo dost(cca. 85/100). DA:I na me zatim dela dobrej dojem, predobjednal jsem si to (na PS4) a zahraju si to, treba budu litovat, ale myslim ze si BioWare sanci jeste zaslouzi, narozdil od jinych serii. -
AAA hele GGG nazdar, tak co, ještě tě pořád straší saltující trpaslíci, nebo už si to dokázal překonat? :)
-
Stejnej engine - Frostbite.
-
a to vše by ti, které opravuješ věděli, kdyby si vyndali hlavy ze zadnic a pořádně si vše o hře zjistili než budou sypat hnůj na hru. Kudos pro tebe příteli (myšleno doopravdy - žádný sarkasmus)
-
Aha..sorry ja zapomel ze nekteri k tomu aby se rozhodli o tom jaka hra je potrebuji recenzi..beru zpet:)
-
Nemůžu si pomoct, ale proč všechny exteriéry vypadají tak umělohmotně a naleštěně jak vozovka v NFS?
-
DA:I není open world hra. Pořád jsou tam uzavřené lokace, mezi kterýma se hráč pohybuje klikáním na mapě světa. Jak to ostatně vývojáři zdůrazňovali již od samotného prvního oficiálního představení hry.
-
"To, že Hinterlands tvořilo celý herní svět"
To, že by Hinterlands tvořilo celý herní svět v jiné hře*
Jen pro jistotu se opravuju, aby každej pochopil správně. -
už to, že ten magazín nedal ani jednou 10/10 a nejvyšší známka je 93 je něco neskutečného na současné herní magazíny...navíc ta recenze je neskuteeeeeeeeeeečně obsáhlá..
-
Recenzent by se mohl trochu více rozepsat o boji. Nejvíce mě zajímají nepřátelé. Jsou to hordy slabochů jako ve dvojce nebo je to skupinka opravdu silných nepřátel? To je podle mne velmi důležité.
-
Hahaha sem si to přečet a ten recenzent se nedostal ani do skyholdu....
-
ted si vem, ze vsechno to co kritizujes v prvnim odstavci ma treba Skyrim :) A i tak je to pro nekoho bidna hra.
-
Povstal jsem z mrtvých, abych okomentoval tuto recenzi. Zřejmě to totiž funguje následovně:
1. Marketing pro Dragon Age: Inquistion něco zmíní.
2. V recenzi se objeví odstavec, který dané sdělení zopakuje.
Například sedmý odstavec o ploše Hinterlands. To, že Hinterlands tvořilo celý herní svět bylo různými maníky z LGBTware opakováno pokaždé, když danou lokaci prezentovaly. A tak podobně to funguje s několika jinými odstavci. Třeba to, že DA:I bude mít těžké morální volby taky nebylo možné z marketingu přeslechout. A taky je to dopepřeno několika odstavci shrnujícími premisu hry, kterou si ale každej může najít jednoduše na internetu. Jo a ve hře máte koně!
A tak je cenný jen asi távěr recenze, který zmíní nedostatky. Marketing většinou o nedostatcích mlčí.
Ale celkově marketing zřejmě nelhal. Tak upalujte koupit DA:Inquistion! -
Ano protože recenze po vydání dávaj větší smysl. *7*
-
Nevim kde jsi prisel na to ze je to nejlepsi nemeckej magazin.
Prosel jsem si par jejich recenzi a stacilo. Dost subjektivni recenze s tunnel vision, ale jestli to potrebujes jako zaminku proc si hru nezkusit - tak prosim.