-
tak snad recenze by vzdycky mela byt spravne pred vydanim...ne jak je posledni dobou zvykem...tyden po...
recenze mi ma pomoct rozhodnout se jestli koupim nebo ne
kazdopadne, jestli recenzi uverim a vyleze z toho stejna kravina jako S.o.Mordor tak si me neprejte -
No bezva, takze se tu ted bude diskutovat o hre kterou ještě nikdo nehral, protože hraci jaksi ještě nebyli pripusteni. Tenhle způsob vydani hry se mi ani trochu nelibi.
-
tak v Bioware už z těch "týpků z branže" zbyli už tak akorát brakovej patlal Gaider a "DA2 je super hra" Laidlaw
-
Mass Effect byl pro mĕ nejlepší herní zažitek. Příběh a soundtrack neměl konkurenci. Jen škoda toho zmršeného konce. Původni Dragon Age taky super, ale dvojka to už je o něčem jiném, to se hrát nedalo:-(
-
NWN 2 nedělalo Bioware, ale Obsidian.
-
Super, open world hra bez střídání dne a noci, bez dynamického počasí nebo denních režimů NPC (kdepak immersion všichni musí stát furt na jednom místě jak bychom je jinak našli žejo), plná skriptů (snad jste si nemysleli, že souboj obra s drakem o kterém píše Aleš je něco co náhodně vyplynulo ze hry, kdepak vždycky když hru znova rozehraje zase je najdete se řezat na tom samým místě) nebo možnosti plavat, zato ale se superhyper komlexním CC a gay romancí.
Co na tom, že je to hra od týpků co se v branži pohybují už skoro 20let s horším provedení open world světa než 13let starej Gothic vydanej tehdy naprostejma n00bama bez jakýchkoliv zkušeností, prostě Dragon Age voe......mělo to dostat 10/10! -
No, i kdybych se prvním gameplayem, při kterém se budu snažit prolézt a přečíst úplně všechno, vešel pod sto hodin (Když vezmu v úvahu zdejší let's play, na kterém jsem viděl rychlost progresu hrou) tak to jsou čtyři dny čistého času. To znamená čtrnáct dní, po sedmihodinových "šichtách"
Což znamená, že mě asi zkrachuje business a umřu hlady, nebo totálním vyčerpáním. *1* -
https://www.youtube.com/watch?v=6FNJjumaV0s
-
To je prvni vec co te zajimala na tehle hre? Dost smutny a co na to tvoje pritelkyne Anca Dlanova? *1*
-
Hmm tak to časem určitě vyzkouším. Jednička mě opravdu bavila. Dvojka byla sice dobrá, ale jedničku už se jí pokořit nepodařilo, tak uvidíme jak si poradili s trojkou.
První ale musím dohrát Wasteland a pár dalších her, které mám připravené. -
pro němčináře ještě postnu nejpodrobnější review, co jsem zatím viděl od nejlepší německého magazínu
http://www.4players.de/4players.php/dispbericht/PC-CDROM/Test/32927/80791/0/Dragon_Age_Inquisition.html
(59/100) -
devítka na úrovni současných Bioware konzumních sraček( Mass Effect 2, 3, Dragon Age, Neverwinter Nights 2) nebo devítka jak za starých časů( ono těch dobrých her zas tak nebylo, ale Kotor si ultimátum zaslouží)
-
Není a nejspíš ani nebude.
-
Kdyby jen čtvrt roku *1*
-
Takže je to jen o bod lepší jak DA2? Tak to jsem si jistý tím, že vynechám.
-
Udělej *3*
-
Čeština?
-
Když to objednám přes g2play, jak dostanu ten klíč? V den vydání nebo hned?
-
https://www.youtube.com/watch?v=oiJYrtbTYMY
-
kdyby jen 5-ti denní dovolená :D