Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ME všechny tri dily bezi na Unreal 3 enginu..
    DAI na frostbite enginu...
  • Ano, univerzální odpověď.

Jakmile si někdo dovolí veklepat pár řádků textu, co ti nejsou po chuti, tak to moc prožívá.

Ty si ale trubka.
  • frostbite 3 má 7 let?
  • Já si taky myslím, že není nic moc. Je to přece Bioware hra.

Ale to, že Bioware hra je nic moc není zas tak zajímavé ani překvapivé, takže to ani moc nezmiňuju. Podoba recenze je zajímavější.
  • * slovíčkaření *13*
  • Jo změna počasí a stridani dne noci potesi, ale nemyslim ze to je věc na které by hra mela stavet..kvalitni hra se bez toho obejde..nepotrebuje to. Netvrdim ze to je pripad DAI ale spis obecne.

PS: stejne většina lidi když v nejaky hre padne noc, posune cas nebo se jde vyspat aby byl zase den:)
  • I za tuhle hru EA nenávidím. Bioware odpustí, ale kvůli EA si hru kupovat nebudu. Je to moje forma protestu vůči EA. Jejich zdvižený prostředníček na adresu hráčů nemůžu ignorovat a doufám, že se jim to na tržbách projeví. Neměl jsem teď na mysli jen moji bezvýznamnou tisícovku. Jen doufám, že se najde více hráčů co to bude cítit stejně a vztyčený prostředníček EA opětují.
  • A já všude četl jak to hra s obrovským herním světem a důrazem na exploring, že můžu jít kamkoliv jen dohlédnu. Tudíž hra tak blízko open worldu jak to jen jde.*11*

Oba víme že to co si napsal je jen slovíčkaře *3*
    Zaklínač taky nebyl open world a tyhle věci má už od jedničky, jsou indie hry který tohle mají ani ten Gothic co zmiňuju není úplnej open world, ale sou tam mapy mezi kterýma se přesouváš (vlastně když pominu to klikání na mapu tak je to samý DA:I *8* )

Prostě fakt není jedinej důvod proč AAA ope-pardon RPG s důrazem na exploring za stovky miliony dolarů tohle v roce 2014 nemá a ještě smutnější mi přijde že tu sou lidé kteří tohle brání. Hype too stronk zdá se...
  • Super recenze. Jsem na ni byla zvědavá a jen mě to potvrdilo to, co bylo zřejmé už z dřívějších informací, že hra je prostě skvělá. DAI mám už dávno předobjednanou, takže bych si ji zahrála bez ohledu na výsledek recenze. Ale takhle to prostě jenom potěší:)
  • Je to opět stejně blbé, jsou zase všude teploušové a do toho klasicky idiotské romance dvou robotů

A jak někdo psal. Na rpg s velkým rozpočtem a světem tam chybí změna počasí a vůbec pohyb NPC. To je jaksi dost postaru. Takto to má Wasteland 2 tam se to kritizuje, ale u mega hry ne. Ta si to může asi dovolit. Přitom to výrazně dodává na herním životě.
    Již z toho gamesplaye bylo jasné, že aleš na tom ujíždí a řadu věci ignoruje. Hlavně, že to je průměrné fantasy s řadou drobných hloupostí. Jako během 40 hodin pořád stejné počasí a dívat se na stejné NPC co nic nedělají je zoufalé... Omlouvat to tím, že to je bioware je kravina. Omlouvat nedostatky tím, že někdo ty nedostatky dělá pravidelně...
  • Na 7 let starý engine ( nevím přesně jestli je to už 7 let ) mi připadá ME hezčí.
  • Časem bude... ale aspoň tě to donutí se naučit anglicky :)
  • Oni jsou tu někteří strašně dotčení, že hra není v CZ. Já z toho taky nejsem nadšenej, ale nepotžebuju kvůli tomu na hru házet špínu, aniž bych ji viděl. Tahle hra vypadá jako malý zázrak v tom korporátním bordelu okolo....
  • Dnes v 18:00 si můžeš hru předběž. stáhnout, ale hrát jde až od 21.11. Já to vyřeším změnou VPN....Na jednu stranu jsem rád, že PC Deluxe edici vydali jen digitálně *4*
  • no pokud 10/10 ma znamenat bezchybna tak se opravdu 10/10 hry nikdy nedockame, protoze kazda hra ma nejake mouchy

me vic vyhovuje filozofie Angry Joea ze 10/10 znamena "the game is worth every penny"
  • Moc se prožíváš, to je všechno. *3*
  • Takhle měl sakra vypadat ME3 *10*

edit: Omluvám se za nedorozumění. Neměl jsem namysli grafický vzhled, ale styl a obsah hry. Pořádná diplomacie, otevřené lokace, budování základen a vlivu, snažit se vybalancovat vztah se všemi frakcemi, atd. *15* Nevím, jak vy ale já si právě takto ME3 představoval. Jenže jsem místo toho skončil s mizernou vykrádačkou Gears of war. No a štve mě to o to víc, že ME je pro mě větší srdcovka než DA (jediná postava v DA, která skutečně za něco stála byla Morrigan, protože zatímco všichni ostatní se na vás dívali skrz prsty, když jste se zachoval jako sobecký parch4nt, ona si naopak stěžoval že se chováte moc málo, jako h4jzl *14* ). Každopádně DA:I dopadl dobře, Bioware dokázal, že umí, a já mám opodstatnění důvod, proč vyhlížet ME4.
  • V Evrope 21.
  • 10/10 by mělo znamenat bez chybná panebože, teď se rve 10/10 každému odpadu, tenhle německý magizín má např. u mě další plus, že jedničku Dark Souls hodnotí daleko lépe než dvojku, spoustu magazínu navalilo dvojce 10/10 přitom je to o dost horší hra. Jde vidět, že vůbec se nedívají na metacritic a hodnotí podle sebe..
  • miker17
    Hej Ringu ...tady už bylo rozhodnuto že hra je špatná ... tak že když napíšeš cokoliv co není nadávka nebo kritika tak je to zmínuskováno do zapomnění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit