Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition u nás vyjde 9. října a bez češtiny
23.4.2014 | Petr Poláček
252 příspěvků
-
No, docela pochybuju, že máte čísla taky od Cenegy, Hypermaxu nebo Playmanu. Se Zaklínačem narážíte na to, že to bylo česky jen v krabici? Chcete říct, že problém je v tom, že EA neumí na Originu udělat regionální lock jako Steam? *1*
On tady někdo mluvil o zaměstnání u EA? A moji reakci řadíte taky mezi hatery, nebo jste si jel ulevil? Mezi haterství a celou pravdou je dost velký prostor. Jestli v každé pochybnosti vidíte haterství, tak se nedivím, že jste neodpověděl na ten druhý odstravec. Navíc jste ani nenapsal, proč se ty lokalizace podle vás nezaplatí. To může mít různé důvody. -
Mozno potom zacne premyslat ci nahodou v zivote nevykrocil spetnym smerom :)
-
mas nejaky problem so slovakmi? alebo nejake komplexy ze nas posielas len na slovenske stranky?:D nechceš zaviest aj cesky internet len pre cechov? :D
-
To má být vtipné? Ty jednou nebudeš starší?
-
Je smutné vidět warezeni jen proto, ze si někdo dovolil neudelat češtinu...k čemu vám bude angličtina? Tak se nevymlouvejte, prostě hru zwarezte a nerikejte o tom...
-
Na hnuj.
-
47 - co na to povíš?
-
P Ř E S N Ě T A K ! ! !
-
Hlavu a patu mozna, nicmene ja s nim treba zdaleka ne ve vsem souhlasim. A o tom to hodnoceni snad je.
-
Nulova oficialni podpora ohledne prekladu by sla snad "osetrit" vetou typu ze CZ preklad neni OFICIALNI, nybrz fanouskovsky a pouze za moralni podpory EA. To same i ohledne autorskym pravum - neco ve stylu ze jakykoliv autor i casti neoficialni prekladu se automaticky vzdava jakehokoliv naroku na honorar atp.
Jinak musim nesouhlasit ze jim jde o hrace, protoze EA jde maximalne o zakazniky. A to bych videl jako velky rozdil. Opravdu nevidim jakoukoliv snahu udelat cokoliv pro HRACE...
Stejne tak co je to za logiku ze CDP tim jak je proti EA trpaslici si muze dovolit preklad? Mozna to neni co byvalo, ale oproti prave EA je ten pristup jeste porad zlaty... -
Sem fanoušek her od Bioware, anglicky umim. Hraju i střílečky od EA (Battlefieldy mám taky originál). Všechny předchozí RPG hry mám včetně Mass effectu. Všechny originál, ale sem čech a chci hrát hru s českejma titulkama. Tak ať si to nechaj. Odpirátim to a ať si EA s tou jejich politikou nasere. Už mě nebaví trpělivě kupovat originál hry i bez lokalizace, že se něco změní. Dohrát to v angličtině a čekat na neofiko překlad abych si to zahrál aspoň s titulkama v mateřštině. Serou na nás, čeština je pro ně drahá? Ok. Tak ode dneška si nekoupim ani prd of EA.
-
čoveče nezlob se, ale kolik ti je? věta, že se ve svym věku nehodláš učit.. no chtěl bych tě zaměstnávat
-
Ano jsou a já jsem jedním z nich. Anglicky dost dobře neumím a ve svém věku se to nehodlám učit. A běž si ty svá moudra psát na vaše slovenský stránky...
-
"kašleme na vás, přeložte si to sami". ??? a teď ríkají co? Kašleme na vás, navalte prachy a ani se to nepokoušejte přeložit nejdeto... Jako např. aktuální verze Starcraft2 *10*
-
Kdepak oni si moc dobře zpočítali kolik toho prodají bez lokalizace a kolik s lokalizací pak to odečetli a zjistili, že bez lokalizace sice utrží mín, ale bez práce! To je oč tu běží ZISK teď hned proč si budovat značku když zítra bude firmu vlastnit někdo jiný DNES je důležité maximalizovat zisk po nás potopa!!! Nikdo nepočítá s tím jak moc dnešní lokalizace zvedne prodeje příštích titulů... kapišto?
-
Netřeba žádné jejich tajemství a trezory otvírat není žádný důvod proč by zcela uzavřený systém nemohl veškeré texty mít uložené klidně v jednom txt souboru odkud je bude tahat pak by texty mohl změnit kdokoliv nestálo by to prakticky nic navíc a ještě by to nesmírně ulehčilo oficiální překlady
-
no třída nekrofil by nemusela být špatná :) nekromanti jsou moc mainstream. Každopádně buďme tolerantní, všechno jsou to lidi a když si takový pedofil chce zahrát dragon age, taky si to chce užít. Já třeba vždy hraji za velkýho černocha...
-
Stejně jsem neplánoval že to koupim ( 2 mě stejně nenadchla a od 3 už nic nečekám) jen nechápu proč EA překlada třeba NFS a FIFA, NHL vždyt tam je tak minimum textu, že to pochopí i ucho od hrnku. Až se na to celkově vyprdnou aspon to pak bude o ty 200 levnější.
-
tymto stylom sa tesim co bude o 10 rokov v hrach od bioware, podla mna su stale diskriminovani nekrofilici, koprofilici a zoofilici (dufam,ze o 10 rokov uz feministky nebudu *1* )
-
Něco mi říká že ti školáci to spíš upirátí než aby obětovali kapesné. A ti kteří by eventuálně byli ochotni za to zaplatit jsou holt ve skupině bohužel. Pak ale ať vydavatel následně nepláče nad mizernými prodejními bilancemi. *6*