Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou mass effect měl i použitelný konec :) stačilo všechny tři nabídky odmítnout :)
  • Ona samotná hratelnost a skilly taky vypadaly dobře a dalo se slušně kombinovat. Oba díly měly výborně namluvené a zábavné postavy. Kdyby vzali to nejlepší z obou dílů a hodili to do trojky a přidali další nápady, tak by to byla celkově vzato bomba. Ale zastávám názor: Počítej s horším, doufej v lepší, ikdyž jsem asi víc optimista. :)
  • assarcze
    Jako, aby si mě nepochopil špatně, nepočítal sem je, ale přišlo mi, že aktivních skillů je tak nějak stejně.
  • Já neříkal že byly reálné, ale bylo to takové živější, pro oči lepší. Naprosto souhlasím, že v reálu by to nešlo ale prostě se mi souboje ve dvojce líbily více než v jedničce, ve které byly takové plytké reálnější ale pomalejší, nezajímavé. A co se týče skilltree rozhodně se mi více líbil ten ve dvojce, kde šlo si tu svojí postavu trojšičku více přizpůsobit, možná že to byla jen hra na oko, nevim jestli skilly vycházely na stejný počet ale měl jsem z toho takový volnější pocit v profilaci postavy.
  • assarcze
    Jj, mám to podobně jak ty, ikdyž je pravda, že u Skyrimu mám asi 140 hodin :D Každopádně mnohem lepší jsou příběhově založená RPG.
    Jinými slovy, už aby vyšlo BG2:EE, IWD:EE, IWD2:EE, PT:EE snad se borci z Overhaul poučí a udělají to lépe než BG:EE.
  • Ale jo máš pravdu, když se na to podívám objektivně příběh nebyl tak hrozný ale všechno ostatní ho pohřbilo. A každému se líbí něco jiného za mě spíše ten děj z jedničky a ze dvojky byl neotřelý, zajímavý jiným stylem. Díky za konverzaci jen jsem chtěl zjistit jestli to ještě někdo dokáže objektivně posoudit
  • assarcze
    Animace soubojů byly ve dvojce naprosto nereálný a nebyly plynulý. Zkoušel si někdy máchat reálnou zbraní tak, jak to ukázali ve hře? Buď by ti rychle ruka odpadla únavou nebo by tě o ni připravil soupeř. Co se skillů týče, myslím, že vyšly zhruba na stejný počet.
  • assarcze
    Já mám jen strach, že na konci v té písečné bouři to byl Hawk - pro mě naprosto nesympatická a nudná postava.
  • Jako zarytý fanda série doufám, že to dopadne dobře *4*
  • To mě ani tak moc nezajímá, spíš bych u her (obzvláště RPG) ocenil kdyby rozlišovali mezi "vyjde pro PC" (důraz na "pro"!) a "vyjde pro konzole a když už jsme v tom tak rovnou uděláme port na PC"
  • Hlavně udělat spoustu cutscén, nesympatické společníky a dvoumetrové skoky s ještě většíma zbraněma.... Snad všichni dobře víme, že tvůrčí schopnosti Bioware mají sestupný charakter.
  • Já se dvojky trochu zastanu, jen co se týče příběhu. Ten mi totiž přirostl k srdci víc než heroická jednička. Byl to takový spíš triler, kde když Hawk něco vybojoval nebo získal tak za to dost slušně zaplatil. Hlavně co se rodiny týče. Bohužel hra jako taková byla poněkud ořezaná, pokud to tak mohu napsat, stálé opakování stejných místností a vůbec herních prostor apod. srandy. Vsázím na nádech k lepším zítřkům od Bioware právě pomocí třetího dílu.
  • souhlasím, mám to bohužel stejně
  • Spíš bych řekl, že to je "Morrigan - Frostbyte 3 edition" :)
  • Nejdříve jsem myslel, že je to Morrigan, když jsem si trailer ale pustil několikrát znovu, dospívám spíše k názoru, že by to mohla být třeba její dcera...koneckonců Morrigan mi připomíná jen tak napůl. :-D
  • ME mladší dvojče DA jediný rizdíl mezi těma dvěma hrama je sci-fi a fantasy jinak naprosto stejná systém
  • MrSanta
    To budou geny. Flemeth taky nějaké to zabití nerozházelo *1*
  • MrSanta
    To je zbytečné. EA je automaticky Origin, Ubi je automaticky Uplay a valná většina AAA her od dalších vydavatelů je automaticky Steamworks.
  • VergiliusGrey
    Mám takový pocit, že lidi z BW chtěli říct: ano stále ještě žijeme a DA3 čekejte na konci 2014. Jinak ten trailer byl úplně o ničem.
  • nekromant33
    *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit