Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím nevím, ale moc tomu nevěřím. Dragon Age mi stále přijde jako laciné RPG oproti ostatním velikánům. Jednička byla super, protože připomínala staré dobré časy her jako Baldur's Gate, ale s dvojkou už šla celá série do kytek. Z uvolněného teaseru je navíc vidět ta samá lacinost, tak uvidíme až z dalších detailů, které se určitě brzy objeví *7*
  • za zachranu sveta, aha takze to skonci tim, ze hlavni hrdina zemre, ale bude na vyber ze tri barevnych koncu no EA klasika *10*
  • No nevim no doufám že si uvědomí že dvojka byla fakt hloupost ! I snad myslim že prodeje jedničky byli dvojnásob větší než dvojky ? No tak snad neudělaj chybu a dvakrát vedle nešlápnou.... Jinak nevim no Varric a ani Casandra mě nijak neoslovili ani Isabela vlastně žádná postava ve dvojce.... Co bych dal za to bojovat po boku Alistara Morrigan a svého psíka :'( Nevim ale fakt Alistar a Morrigan byli něco postavy skvěle napsaný.... Vraťme ty moje šedého strážce starou partu novej příběh kterej bude pokračovat (jediný co nebylo špatný na dvojce byl trošku ten příběh ale jednička dle mě měla lepší..) a vrátí se k bojům z jedničky ! ^_^ Prostě ve zkratce :DDDD Chci znova jedničku s jinym příběhem a vypilovanou do dokonalosti a a´t si akždje říká co chce ale ta hra by měla dostat 10/10 lepší než všemi strašně ceněný Skyrim...
  • Trošku ? :DD no já dost hele nevim docela dost mi znechutili koupi trojky ,,užasnou´´ dvojkou která byla proti jedničce opravdu pouho pouhý pokus o vtip kterej se nepovedl no... Jednička jedna z nej her kterou jsem kdy hrál 2 ..... jeden z největších odpadů kterej jsem kdy hrál.... Možná překvapí a bude to super... ale né prosím opět další Dragon age kterej nestojí ani za pajdu...
  • Tak ten koniec o osude sveta ma dostal, nieco podobne vagne povedal ti dvaja exoti Walters a Hudson, ked povedali ze chceli koniec trilogie zavrsit temne.
    Z toho co som videl v trailery dufam ze povolia moderstvo lebo ta Cassandra vyzera otrasne, Varick vyzera aspon ako tak ale ona.... brrrrr *7*

No a len dufam ze koniec nebude o tom ze sa tvoj Shepard dostane do nejakej veze kde bude musiet odpalit magicku bombu aby zastavil vojnu, pricom dostane na vyber 3 moznosti od nejakej magickej entity - napriklad toho zaostalejsieho dwarfa Sandala co stale hucal : ENCHANCMENT ?!?!

Hru nepredobjednam ani nekupim na znak mojho nesuhlasu s BioWarom a to niesom jediny ktory po DA2,ME3 a SWTOR uz zlomili palicu nad touto firmickou.
  • tak mě to zas připadá že to má i nějakou návaznost na witch hunt dlc z origins. Prošla tim zrcadlem se slovy že bude(m) čelit zlu, který si svět nedokáže představit. Já si myslim že to bude takový to spoj všechny národy a vytlač zlo ze světa. Nebo něco jako oblivion že se otevře v případě DA Únik a vztoupěj démoni do světa.
  • Tak třeba je to účel - kdoví co všechno se jí stalo :) já se na její návrat těším HODNĚ!
  • Mozna to, ze si neni vubec podobna?
  • Ne, ne, kdepak. Ta sama prostredi pouzili, protoze meli tolik casu to udelat poradne. Nepratele spawnujici se pred tebou a padajici ze vzduchu byly prece majstrstik, to jim zabralo spoustu casu to takhle udelat...
  • neskutecne odflaknuta*7* - orezany RPG system o hromadu veci, recyklace prostredi a dungu, chybejici povolani, specializace, nemoznost nastaveni takticke kamery... porad litat za zady jak v nejakym priblblym assassinovi....nehratelny des, navic s opravdu otresnym vizualem
  • Samozřejmě, takových taky pár je. A nebo slavné GFLW *15*
  • Dvojka byla neskutecne odflaknuta, podle me spechali s vydanim. Mesto bylo hezke, ale veskere mise se odehravaly asi ve trech generickych prostredich ktere se lisily jenom tim, ze nektere chodby byly bloknute. Chci verit ze na ne tlacil vydavatel a tak to nejak splacali, ale mozna jsou jenom lini. Kdyz jsem uplne stejny dung prochazel asi podvacate v ramci dalsiho nudneho questu, musel sem hodne zatnout zuby abych to vubec dohral. Uvidime za rok.
  • nebo na Steamu...
  • Malleth
    To video má hlavně navnadit, aby ses o tu hru začal zajímat. U mě to mělo opačnej efekt.
  • ale po tej dvojke som trosku skepticky
  • Kr.Pa
    Hry vyjde na konci roku 2014: logicky ji predstavime na E3 v 2013.
  • 2 nebyla odfláknutá..jen to nebylo pro lidi co chtěli další Origins. Já osobně jsem si užil oba díly a na tento se těším.
  • Viktor_H
    to video má jen dva úkoly; ukázat vizuál a zamrkat na hráče předchozích dílů (Varric, Morrigan, Cassandra). Toť vše. Přeci jen, ta hra vyjde až za rok a půl (nejdřív). Nějakého gameplay footage se prý dočkáme až koncem tohoto roku.
  • Prozradíš mi tedy, co máš na mysli a proč by ses jí měl dotýkat? ^^
  • Ups, to mala byť reakcia...

We <3 GAMES' chat !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit