Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jen doufám, že jako rasu zpřístupní ty Qunari, ti by byli jasná volba :)
  • Já doufám za alespoň jednu sličnou spolubojovnici. V jedničce i dvojce jsem musel na ty pysky nahodit mody.

Morrigan jako Victoria Johnson byla kočka...
    http://dragonage.nexusmods.com/mods/images/686-1-1271655668.jpg
  • Pro Gothic 3 existuje neoficiální path. ;-)
  • Jenže to byla fáze kdy už si každý prošel tím, že ho všechno nonstop zabíjelo :) takže to je vítaná satisfakce :)
  • Pak jsou tu ti nesoudní, co si ukladaji savy z novych Bioware her. Protoze tusi, ze by se mohly hodit *1*
  • nekromant33
    myslím, že zrovna bioware na to mají prostředků dost...
  • tak to ten navod psal nejakej jeliman
  • Tak pokud vím, ona i dvojka ukládala savy do jiné složky než do té instalační, tudíž je odinstalace hry nemusela nijak ovlivnit. :))
  • Njn, taky mě to napadlo, nevím možná to zfouknou 2 dabéři (muž a žena), co by byla katastrofa (hlavně u trpaslíků) a nebo třeba třeba elf a člověk bude mít jednoho dabéra a trpaslík jiné (a quanari možná nebudou hratelní vůbec). Nwm jak to "uklohní" *7*
  • Nebo to může mít na svědomí někdo z vývojářů té hry
  • Jestli někdo reaguje na GGG, tak akorát krmí Trolla.
  • V návodu na Skyrim byla zmínka o tom, že potvory si nastaví level po prvním vstupu do lokace a je prý dobré proběhnout všechny části mapy co nejdříve. Ale ten rozsah levelů u nějakých potvor tam je.
  • Hlavní postava plně nadabovaná ? Při minimálně čtyřech rasách a ještě dvě pohlaví ? To je minimálně osm dabingů. To se mi skoro nechce věřit.
  • tak ultimatni vyzva..pokud se dobře pamatuju tak v Gothicu 2 na lvl 40 nebyl taky nijak velkej problém zabit vse s prstem v nose, a ve trojce kde clovek vymlatil sam cely město od orku se taky neda rict ze by to bylo něco uzasnyho.
  • Rhulad
    Proč prosím tebe musíš vždycky reagovat jako nechám na představivosti? Řekni? Já se bavím o vytvořeném světě a ty odpovíš kostlivcem.
  • No tak pardon, kostlivec z DS je originální, ano, to vymyslí jen expert a senior... :D ne radši už končím, nemá to cenu, nakonec každý mluvíme uplně o něčem jiném. w/e , zapomeň na to
  • Rhulad
    Prase s kly? odcituj mi, kde to říkám. Jinak, ty považuješ vážně golema za originální prvek v Dragon Age ? Chlape ty jsi Don Mimoň. A jestli neumíš číst, psal jsem, že WarCraft je poměrně originální na herní universum. Kdybych to porovnal s Erikson nebo Cookem tak by si to vysloužilo jen posměch, bohužel herní scéna je dosti pozadu v téhle oblasti. Jediný originální herní fantasy svět z posledních deseti let je svět z Dark Souls. Ostatní trapárny ala Dragon Age apod. se můžou zahrabat. PS. Ten svět co má Dragon Age ti vytvoří většina čtenářů fantasy naprosto bez problému a to samé u Mass Effect.
  • Aneb už se nemusíte bát vytrhaných vlasů při čtení některých perel, boží! *1*
  • @ggg: no dobře, beru to, chápu tě.

@Rhuldy: pokud je pro tebe originální prase s kly tak bůh s tebou *8*
  • TheGGG
    deep down by mohlo přinést trochu svěžího větru do zatuchlých kobek mmorpg scény.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit