Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Já se připravuji na Deep Down .) to vypadá Dark Fantasy. Po letech by to mohlo být temné mmorpg a doufám, že nezklame. PS. ještě k tomu Warcraftu v současnoti je to kýč, jelikož ty postavy co to drželi na vodou jsou stejně odkrouhlé čili atmosféra hry je nenávratně pryč. Já se bavil o WarCraft II, III to byly výborné RTS sice ten grafický styl nic moc, ale prostě jedny z nejlepších RTS co jsem hrál.
  • TheGGG
    Já bych neměl nic proti univerzu warcraftu jako takovému, nebo proti vzhledu některých postav a monster, kdyby to celé nepůsobilo tak lacině a směšně. Nemůžu se prostě přenést přes tu stylizaci. Super svalnatý válečník v obrovském fialovém brnění, s vlasama spadajícíma do očí a husto krutou pózou a výrazem. V ruce drží gigantický plastový meč a z brnění mu trčí do všech stran bakelitové hroty a trny. Vedle něj válečnice model 90 60 90 s velkým plastovým lukem třikrát tlustším než by měl luk být, oděná jen do spodního prádla (pochopitelně s trny), ramenních chráničů a pláště. Samozřejmě jim oběma svítí oči a je za nimi nějaká husto krutá scéna, jako třeba výbuch. To je prostě hrozně směšné, nemluvě o tom že některé obličeje působí jak karikatury.
    Některé postavy působí rozumně, např. arthas nebo illidan jsou veskrze zajímavé, ale to je jen světlá výjimka. Chtělo by to prostě mmorpg s opravdu temnou atmosférou a propracovaným světem, který se sice nemusí blížit realitě, (naopak fantasy je lepší) ale zároveň prostě nebude působit jak omalovánky. Hru kde nebudu potkávat svalnaté elfy s čisťounkým brněním a ušima delšíma než meč a s lukem co nebude tlustý jak moje noha.
  • Rhulad
    Jako ti Golemové, Mabari, Arcane horror. To jsi vyspal další neoriginální prvky, aby jsi mě doplnil nebo si myslíš, že je to originální?
  • Keyz
    Je fakt, že hodně lidí bez toho skoro nemůže žít...
    *3*
    http://www.neograft.com/
  • Drakens
    hmm a to si někdo myslí že si lidé zachovávali uložené pozice z 2ky? Kriste pana většina soudných lidí po dohrání tu hru smazala, proklela se že za to utratila peníze a už nikdy ji znova nenainstalovala.
  • Česky,slovensky nebo aspon anglicky by to nešlo ? ja nerozumnět řec tvého kmene.
  • Myslím, že je docela zřejmé, že Arthas je z 90% obšlehnutý Anakin Skywalker. *2*
  • niektore veci zneju az prilis pekne, ako napriklad navratenie combatu k real time z DA:O a nie tomu Anime DA2... rad by som veril ze to myslia vazne, ale zatial si nechavam rezervu veku ako koleso z autobusu pri pomysleni na jeden z ich nedavnych produktov, ale co ? Ved ako sa hovori - aj pokazene hodinky ukazuju dva razy do dna spravne...
  • Přesně tak, hrál jsem KOTOR, posléze Dragon Age či Mass Effecty (i když u nich mě zklamala taky dvojka a trojka kvůli své Originu taky) a první díl mě náramně bavil, jako už dlouho co ne. Bohužel, pokračování mohlo mít velký potenciál, trochu se třeba více chytit bývalého příběhu, a zanechat prvky z jedničky a mohlo to být ono. Takhle ale nevěřím, že by se "trojka" vrátila ke starým majstrštykům.

Nebo se mýlím?
  • Budou se vydírat a oblehát relikvie a informace ? chci vidět jak někdo bude relikvii vydírat.Ach ten čestin,
  • Myslím že ME séria (2 a 3 hlavne) na tom bola omnoho horšie.. Stupídne dialógy mi až tak nevadili u DA2..
  • Co sa tyka Skyrim-u, kazdy dungeon mal minimalny a maximalny level, tj. mohlo sa stat ze na lvl 1 si nabehol do dungeonu, ktory bol od lvl 20. Ale vacsinou uznam ze ten rozsah bol tak siroko nastaveny ,ze to vypadalo ako vsetko levelovalo s hracom, mohli dat tie rozsahy mensie :-/
  • fakt si nedovedu predstavit svet bez neogafu. Hadam, ze pro soucasne pissalky je to ta nejhorsi nocni mura. O 90 procent novinek, infa, drbu a zajimavosti se stara tahle uzasna sajta.
  • spíš Staroprameny
  • ale jestě jedna věc EA to podle mně uspěchala a to u DAI neudělá protože bioware jsou ted na pokraji pádu a na to aby padli EA vydělávají přiliš pěnez. takže podle mně EA jednou za čas sleví a nechá je to udělat jak oni chcou.

Btw Proč tu mám jako opsaný Kod THC ?
  • Close enough :D Jo to druhé samozřejmě, marabi tam asi ani nehraje ^^ Náhodou dobré vědět z kama vzali ten název, díky *1*
  • jop někdy se to jevilo jako fantasy enkvivalent Parasutistické Brigády.
  • navíc mág v čele inkvizice. to by byl spíš symbol že ne vsichni mágove jsou Blood mage nebo podobně,
  • to bylo na Asharaka on si to forum haže co chce kam chces
  • dotaz. co je Marabi ? nemyslel si spíš Mabari ?
    jenom jedna věc Golemové, ruzné varianty draků Duchové a demoni tady byly odpočatku fantasy, to se snad ani nedá kopírovat od jedné určíté fantasy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit