Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition vás nechá hrát za vůdce Inkvizice - UPDATE
7.8.2013 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
Jo pravě pro takové lidi všechno zjednodušují, užij si to. http://i.imgur.com/3nnlmpX.jpg
-
Arthas, Illidan, Kelthuzad, dá se říct i Sylvannas poměrně originální postavy na herní universum. Samozřejmě, že i Blizz se hodně inspiroval, ale je to o hodně nápaditější než Dragon Age, který nemá žádný originální prvek ve svém universu. utišovaní elfové= Sapkowskí, Paní lesa = znovu Sapkowski a mohl bych pokračovat...
-
Já mám rád ME systém dialogů. Nemusím číst celý dialog, jen abych ho potom ve stejné podobě poslouchal.
-
Když už jsme tak u toho, to z Orků udělal Warhammer, jak si sám řekl. ;) Z trpaslíků udělal gay svalovce? Jak jinak by sis teda představoval trpaslíka? Jako Tolkien? To se zase tak moc neliší, skoro vůbec. Na druhou stranu, trpaslíci (podle tvého pojetí warcraftu) ti musí oponovat, když máš avatar Justina Biebera. :-P
-
Jsem nikdy nepochopil ten hate na W3 lore. Podle mě je to lore dost odlišné od Warhammeru a je soběstačné, dává smysl. A příběh o Arthasovi mi přijde jako jeden z vůbec nejlepších, co se hry týče. Ale hrál jsem to jako celkem malý, tak možná že to tak cítím jenom z nostalgie. (nemluvím o wowku, to to celkem prasí)
-
Že nevím, co postava nakonec vypustí z papule?
-
Ale zase bude divně vypadat, když bude hlavní hrdina běhat po poušti v plně plátové zbroji, a ani se nezapotí.
-
Torture simulator 2013 :D
-
Z čeho usuzuješ, že to bude divný? Pokud to neudělají stylem, kdy na začátku budou brnění tvořit jen otrhaná slipy, tak to bude v pohodě.
Naopak mi přijde (hadám, že tohle je dosti individuální), že onen "top-level gear" vypadá většinou strašně - třebas hrozně přeplácaný apod. (blbosti jako hořící helma a boty mně vždy rozesmívají, hehe).
Když bych si měl zahrát nějaký mmo, tak v něm musí být možnost reskinu věcí. V Guild wars 2 jsem si neustále nechával jeden vzhled. V spvp (kde je obrovská "skříň" se všemi věcmi ze hry) jsem svý čórce nechal to, co vyfasovala hned na začátku (ten jeden hezký set si asi nikdy neodemknu *15* ) a podobně i u jiných postaviček. Naplácám na to pěkný barvičky a jsem spokojený *2* ) -
A to je velká škoda, jelikož Abercrombie je(dle mě) nejlepší fantasy autor současnosti, snad u žádné jiné knihy jsem nebyl hlavním hrdinou zhnusen a zároveň mu "fandil".
kam se na něj hrabe GRRM. -
Skyrim jsem celou dobu hrál s kožešinovou zbrojí(s tou která měla rukávy), jelikož jsem nikdy nechápal jak může někdo chodit v té zimě jen v kovu, nebo dokonce polonahý...
-
Pokud vim tak problém s level scalingem mel jen Oblivoin (existuje nesmyslna fama o tom jak spolu s hracem leveluji krysy), v Morrowindu i ve Skyrimu slo narazit na silny potvory klidne na lvl 1..
-
Jen mě mrzí, že hawka pustili k vodě coby hlavního hrdinu i když styl vyprávění ve dvojce a závěr navozoval dojem, že jeho příběh ještě neni u konce. Snad bude mít aspoň pořádný cameo, třeba jako dočasnej člen party v rámci mise.
-
Co je na něm debilního?
-
Doufám že konverzace budou jako v origins pěkně celé věty a hodně na výběr ne ten debilní DA2, ME systém. Každopádně žádný preorder nebude po fiasku s DA2 jsem se spálil dost.
-
To mě taky dostalo každá hra kde se vyskytne kůň je jasná kopírka skyrimu :D
-
Reakce na TheGGG zase si to tu háže kam chce ...
-
Kec deb*la co jednou hrál W3 a přečetl si na internetu že Warcraft něco vykradl z Warhammeru, ale o tom světě nemá ani ponětí. Jde to poznat už jen z toho "jediné plus za arthase který to celé drží trochu nad vodou." I na trolling slabí zkus to lépe...
-
No řeknu ti to takhle: pro mě je v každém z univerza nějaký originální a nádherný koncept nebo monstrum, a je jich dost, je samozřejmé že je v jednom víc a druhém míň objektů, taky je jedna hra vytvářena déle *7*
To že nemáš na to přestat nadávat na něco co ti nesedne neznamená, že máš pravdu. *5* -
řeknu to na rovinu, warcraft je dětinský blábol, obšlehl kde co z warhammeru a dalších fantasy. Co neobšlehl to totálně dokopal. Vizuální styl udělal s orků a trpaslíků gay svalovce ve fialovém brnění a z žen top modelky s ocelovými podprsenkami.
jediné plus za arthase který to celé drží trochu nad vodou.