Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tez nebudu hrat za inkvizici. Je asi pravda, ze v ramci nejakeho uceleneho vypraveni pribehu nemohli dat vybrat stranu, ale pro me proste vybrali spatne.
  • A mě vždy hrozně nudilo, když jsem třeba ve Skyrimu po dvou hodinách získal luk, se kterým jsem vydržel až do "dohrání"; totálně mě to okradlo o tu radost, když najdu něco lepšího, o to dilema, jestli je lepší obětovat pár statů kvůli dps... :D
    Ale za vzhled jsem rád :)
  • Magister_Peditum
    Jasně, ale trochu drsnější pohled na věc by nezaškodil, koneckonců by pro inspiraci nemuseli chodit daleko. I ve fantasy jsou drsné "inkvizice" - První zákon, Píseň ledu a ohně, Malazská kniha padlých... *3*
  • Magister_Peditum
    Mně to přišlo takové nedodělané. Mohl jsem si z každého dělat srandu a kromě jedné/dvou jiných reakcí se rozhovor stejně směřoval, jako bych byl asertivní nebo agresivní. Teď jsem si přečetl ten článek na eurogameru a z něj jsem dostal dojem, že tentokrát bude hra více nekompromisní v tomhle směru.
  • A čo by si chcel? a) přátelská odpověď b) přátelská odpověď c) přátelská odpověď ? :D Viac možností by bolo super ale bolo by dobré keby bolo ten systém dialógu čo bolo v DA:2
  • MrSanta
    Klidně ten prů*er s protrženou "oponou" může mít na svědomí Flemeth. Té svini se nedá věřit *15*. Tevinterská pakáž v tom může mít prsty taky. Možností je vícero.
  • Viktor_H
    A DA je podle vrcholného středověku? Vždyť právě o tom mluvím. Jen trubka začne do diskuze o fantasy hře cpát povzdechy o Kladivu na čarodejnice. *7*
  • Velmi podobné je jen to co slibují. Doufám, že konečný výsledek nebude podobný tomu jak dopadl ME3 a nějakých těch splněných slibů se i dočkáme.
  • Viktor_H
    Osobně bych byl rád, kdyby u toho zůstali. Měl to už Alpha Protocol a imho je to mnohem autentičtější zážitek. Samotné klíčové volby stejně nikdy nebyly dány náladou, nýbrž klasickým způsobem. Jenže ne vždy hráč něco "volí", většinou pouze profiluje svoji postavu, tzn. simuluje, jak postava na danou situaci reaguje, což je právě zpravidla diplomaticky, shovívavě, agresivně, sarkasticky, ironicky apod. AP i DA2 byli v tomto ohledu velmi pokrokové a byl bych nerad, kdyby se od tohoto vývoje upustilo.
  • Viktor_H
    Občanská válka mezi mágy a templáři nemusí nijak souviset (alespoň ne přímo) s protrhnutím Fadu...
  • Tak já nepopírám že obě hry jsou Skyrimem ovlivněný, ale vyvozovat to z přítomnosti koní? Víc lámat přes koleno to už fakt asi nejde. *7*
  • Zayl
    Nekecej. Já myslel že Bioware použije každé klišé, ne my.

Na druhou stranu... asi máš pravdu, to bude určitě finální bombastický reveal. Mágové to vše udělali aby získali moc! Muahahahhaah.

Jo to zní jako Bioware.
  • protože moc korumpuje
  • Jesper666
    souhlasím, takže Assassin's Creed (2008) taky asi kopíruje Skyrim, protože tam se taky dá cestovat na koních :-D
  • Zayl
    To si ten konec dvojky tak špatně pamatuju? Proč by měla vlna odporu k fašistické represi mágů ze strany templářů vyvolat déšť démonů?

Já teda za nějakou inkvizici hrát odmítám, protože nevidím důvod proč by si mágové měli nechat kálet na hlavu.
  • Magister_Peditum
    Že by to už nebylo jen o vybírání z možnosti: a) přátelská odpověď b) ironická odpověď c) nepřátelská odpověď? *1*
  • Magister_Peditum
    To není nic pro milovníky fantasy happyendů. *15*
  • Magister_Peditum
    300 bylo podle komiksu, takže je to jedno.
  • MrSanta
    Takhle na papíře to zní velmi dobře.

Mě hodně zaujalo následující: "
    ...Nejlepší možné statistiky ale lze dosáhnout s kteroukoli soupravou brnění, i klidně s tou z úplného úvodu hry, pokud se do něj zamilujete. Celkově tu výroba bude hlavně o přizpůsobení sebe samotného a vzhledu (nebo pro vaše parťáky)..."

To je něco pro mě. Vždy jsem snil o tom, že v základní orezlé zbroji a s prvním obyčejným zubatým obouručákem domlátím celou hru *4*
    Když jim to všecko vyjde (a navíc se bude dát hrát za qunari), tak to budu velmi šťastný *1*
    PS: teď mě ještě napadlo, že by se mi líbilo mít jako mounta trpošího Bronta *2*
  • Rhulad
    Bioware? Mistři vykrádaní a klišé. Sláva jim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší