Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    No na krabici bylo Mass Effect,ale v obchodě tomu říkali Ass Deffect tak nevím .)
  • Viktor_H
    Žádnou podobnost nededukuji ani z tohoto článku... Každopádně DAI bude o dost otevřenější, ME3 je klasický koridor. Od toho se pak odvíjí mnoho dalších aspektů hry, takže si těžko budou podobné. Jestli máš na mysli strukturu hlavní dějové linie, ottiž "shánění spojenců", v DAI půjde očividně využívat i nátlaku a agrese, což je opět něco nového...
  • Viktor_H
    "V divočině někdy narazíte na náhodné výpady nepřátel, kteří nebudou přizpůsobeni vašemu levelu, takže se to v začátku nedoporučuje. Jinými slovy, monstra a draci nebudou levelovat s vámi, takže někteří jsou výrazně silnější než vy, tudíž se k nim musíte vrátit později, až si ně ne budete moci troufnout. Naštěstí však nebudete potkávat pravidelné vlny nepřátel generujících se z ničeho." - Eurogamer.cz

Bože ano! Takže debilní level-scaling z TES se naštěstí nekoná...

BTW, ač jde o článek z konkurenčního webu, pro zájemce o DAI je v něm podstatně více informací: http://www.eurogamer.cz/articles/dragon-age-inquisition-mega-preview
  • mam na mysli tento clanok, popis toho ako hra bude vyzerat, ked si to porovnam s ME, tak sa mi to zda velmi podobne
  • Viktor_H
    Jo, půjde. Dedukce místních diskutérů mě vždy odzbrojí. Nenech se zblbnoutm raději sáhni po faktech. *3*
  • Viktor_H
    Tak to jis asi četl něco, co já nikoliv (což si nemyslím, protože jsem četl věci o subscribera Gameinfromeru...). Můžeš odkázat?
  • Tak už i koně jsou známkou kopírování Skyrimu? Vážně Aleši? *7*
  • Daj ti možnost odpálit si svojí chantry ohněm, ledem nebo elektřinou ;) :D
  • Rozštěpení? To je zhruba asi tak kvalitní podtitul jako Prameny. *7*
  • toto tu malokto cital, tato komunita vacsinou zvladne nejaky ten komix maximalne
  • z toho co som cital, sa to nebude lisit od Mass Effect 3, snad na konci nebude vybuch :)
  • Vybírání rasy? Díky bohu, už to samotný zní víc dodělaně, než celý DA2
  • MrSanta
    Nevím, možná mám špatné informace (nečetl jsem zatím 3. knihu), ale inkvizice jako taková snad neexistuje? Byla dřív, ale pak se připojila k Chantry a rozdělila na Templars a Seekers of Truth. Inkvizice nevnímala mágy jako zlo, ale chránila lid proti tyranii magie - ať už ve formě abomination, blood mage a podobné havěti.
    Odhaduji, že na začátku hry hrdina dostane úkol inkvizici z nějakého důvodu vzkřísit a nevidím důvod, proč by v čele nemohl stát mág.
  • hele tak to sis asi koupil jiné hry, stejně jako společnost Asylum dělá podivné parodie s podobnými jmény na filmy (jako je warship, transmorphers, atlantic rim atd.), tak asi někdo vydává i podobné hry :) byl to opravdu stejný mass effect? nemělo to jen jedno "s" nebo "f" nebo tak?

a pro případ, že je to skutečně stejná hra, tak pouze "haters gonna hate" :)
  • jezis zase nehystercete. samozrejme pude hrat za maga , furt je to klasicky rpg (aspoň doufam) takze uplne všechno není podrizeny realiim světa kery se muzou menit. Oni si uz to nejak zduvodnej to se nebojte
  • Jesper666
    Takže si budu moci vybrat povolání? I mága? Může mág být v čele inkvizice? Inkvizice snažící se porazit mágy? Inkvizice vnímající mágy jako největší zlo?
  • hhhh
  • Amylee.Anderson
    Doufam, že pujde hrát i za mága :-/ Jinak to zní moc hezky, ale sakra, já měla ráda svojí hrdinku z jedničky, já měla ráda i Hawk (a vztah s Andersem :D) a zase někdo novej. Herdek!
  • Těžko teď soudit co s toho vyleze. Hrál jsem Dragon Age: Origins a hra mě bavila. Jasně, engine byl prehistorickej a animace a celkový vzhled stál za vyliž, ale přesto to mělo něco co umí takhle dělat jen BioWare a to vyprávět příběhy postav. To už od KotORu BioWare uměl na jedničku a v ME to jen potvrdil.

Pak jsem hrál DA 2 a popravdě to byl šedej průměr. Nebyl to průs*r jak někteří píšou, ale byla to jen průměrná hra, nic víc, nic míň.

Popravdě, myslím si, že je velká škoda, že hra vyjde i na staré konzole, protože bude v základu omezená tím nejslabším HW na kterém poběží a to je u sandboxu docela škoda.
    Ale jak říkám, s těhlech prvních informací se stejně nepozná jak na tom hra bude, ale daleko víc věřím CD Projektu a jejich Zaklínači 3.
  • Zaklínač se odnikud koně urvat nesnaží, Geralt potřebuje svoji Klepnu. *2*

Combat v DA2 byl otravný hlavně kvůli nepřátelům padajícím ve vlnách z oblohy a rozpadajícím se na kostičky když dal člověk critical hit, ne kvůli dynamičtějšímu přístupu jako takovému.

Co se "následků našich rozhodnutí" týče... No, všichni jsme (ne)viděli ty dramaticky rozdílné následky, které měla všechna naše rozhodnutí (alespoň z hlediska gameplaye) a všechny ty výsledné konce, které nešlo roztřídit jako ABC (ale jako RGB), které nám byly slibovány v ME3.
    Neříkám, že je jednoduché takhle rozvětvit herní příběh, ale BioWare by neměli věčně slibovat něco, když nejsou schopni to dotáhnout do konce (zvlášť, když jim vládne EA). Ohledně tohoto prozatím zůstávám skeptický.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit