Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Tak náhoda to není. Většina lídí má ráda nevkus. No,ale já si potrpím na Emporio Armani, ROBERTO LUCCA apod .)
  • Jakožto zapřísáhlému meele fighterovi ve všech rpg i mmorpg by mi to vůbec nevadilo. Magii jsem nikdy nemusel:-)
  • celoush
    Žádná kvalitní literatura, ale pokud tě hry a svět baví, tak je to příjemná oddechovka.
  • Zase ty? Hard Core player. Že je ME jedna z nejoblíbenějších sérií není náhoda. A kdyby neměla tak debilní konec, byla by i nejméně hatovaná.
  • Rhulad
    Nj taky jsem myslel, že všechny edice ME jsou stejné, ale já dostal dosti očesanou verzi. V podstatě moje verze hry se smrskla na koridory ve kterých střílíš spawnujicí vlny ultra blbých nepřátel, pak prohodíš pár pseudo-chytrých vět na lodi a zase jdeš střílet.. To se děje až dokonce, kde se objeví nějaká uber-cool sebevražedná mise s tunami emocemi- to bylo asi jediné spravě v moji edici, jelikož jsem se chlámal až jsem se za břicho popadal.
  • Veskoslav
    Jako že budu moci upalovat mágy a čarodějnice? *14*
  • Kupodivu jsem si ji celkem užil, i když mohla být obsáhlejší.
  • V tom případě je mi tě líto, že sis neužil dobrou hru, ale nějaký šit :)
  • Já hraju vždy za mága doufám že to půjde *15*
  • Dufam ze to nebude nejaka USA inkvizicia pre celu rodinu.:D
  • jo proč neznáš pokrytectví? :D
  • Súhlas ;D
  • Rhulad
    Asi ne... já hrál-speciální, klišodiní tps hrajicí na rpg- verzi.
  • já teda nvm, hráli jsme oba stejný hry? *7*
  • MrSanta
    Se směrem, jakým se bude další Dragon Age nejspíš ubírat jsem spokojen. Jenom jsem zvědav, jestli v Gameinformeru budou nějaké skutečně nové informace. Zatím se tak nějak akorát zopakovalo to, co se o hře již vědělo předem, nebo se dalo očekávat dle předchozích vyjádření.
    Líbilo by se mi, kdyby i PC verze podporovala X360 ovladač. U tohoto stylu hry na přesnosti a rychlosti ovládání zas tak nezáleží a filmové pojetí, jak je u BioWare zvykem, by na velké televizi hezky vyniklo.
    Vítam, že se, soudě dle alpha videa, vrací font z jednotky.
  • Keyz
    Jj, tohle asi bude Inkvizice podle USA a pro široké publikum. Nečekám Kladivo na čarodějnice.
  • Jak vypadá pořádná inkvizice, skvěle zpracoval český Inquisitor.
  • Viktor_H
    Ne, proč?
  • Rhulad
    Tohle je poslední šance pro Bioware. ME je totální zhovadilost a DA:O bylo poměrně fajn až na příběh a principy světa.
  • Jen tak mě zajímá, když teda budete šéf inkvizitorů, to asi padá mít mágy kolem sebe, ne? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit