Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tedy návrat k prvnímu DA asi odpadá :)
  • MrSanta
    Viděl jsem, líbí velmi. Akorát ten "skyrimovský" kompas mi moc nesedí. Raději bych "kolečko" jako v Origins *1*
    Kéž by tam byla nějaká základna, která půjde vylepšovat ve stylu Awakeningu.
    Boj - snad nebude zpomalenej až moc, mě se ten systém ve dvojce docela líbíl. Ono celkově se mi styl boje dvojky zamlouval, až na zhmotňování vln nepřátel odnikud. Snad to nyní lépe zamaskují.
    Možnost upravit vzhled zbrojí a zbraní vítám. Většinou mám smůlu, a to co je špička se mi moc nelíbí *9*.
    Každopádně se docela těším, předobjednáno mám, až představí sběratelskou edici (když to nebude humus nebo děsná drahota), tak předobjednávku změním.
  • s "tonami pseudo-emócií" si dovolím upresniť.
  • Tak to jsi měl vložit reakci na jeho příspěvek, ne na můj. Já tady tu vaši diskuzní politiku zmáklou nemám.
  • Rhulad
    Rád objasním.. Veskoslav kdysi začínal jako zapálený lovec/inkvizitor trollů... bohužel neuspěl a naopak stal se jedním z nich.
  • Teda, ne že bych byl překvapen, když v DA2 máchal dvou metrovým mečem vzdálený vyhublý přibuzněný elfí příbuzný Clouda z FFVII...
  • Viktor_H
    Kouknul jsi na video? Jsou tam nové záběry ze hry.
  • Viktor_H
    1) Nedělá to USA
    2) Jestli sis náhodou nevšiml, tohle není inkvizice ve smyslu středověké Evropy... Pojďme si třeba ještě pohonit ega nad tím, že 300: Bitva u Thermopyl má s historickou skutečností pramálo společeného (pohonit ego proto, jelikož my samozřejmě historii známe, takže jsme lepší a směle se smějeme všem těm natvrdlým Améričánům...).
  • Sakra, jak tak koukám na ty záběry z hraní co se v tom videu objevily, tak jsem zklamán...

...Už i vývojáři z BW mají malého...hm...frantíka.
  • Nebo trilogie První Zákon od Joe Abercrombieho.
  • Co si kupuji hry sám, tak jsem na takovou možná ani nenarazil, měl bys to taky zkusit *3*
  • Rhulad
    To jsou vsechny ne?
  • rhaegar
    :D
  • Asi nějaká PEGI 3+ *12*
  • Přiznám se, že vůbec nechápu smysl tvého příspěvku....
  • Inquisitor
    Tak Inquisitor je taky fantazie, ale zpracování fungování inkvizice tam bylo dobrý. Tady to taky nemusí dopadnout špatně, i když zpracování jako u Inquisitora neočekávám.
  • To by asi cenzurou neprošlo.
  • Nebojte to by se to jmenovalo KKK a ne inkvizice *4*
  • Takovych her nikdy neni dost..
  • Rhulad
    Tak jestli ti pude stejně jako upalovaní trollů zde, tak skončíš jako mág :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit