Přejít na výpis diskuzí
Dragon Age: Inquisition vás nechá hrát za vůdce Inkvizice - UPDATE
7.8.2013 | Aleš Smutný
185 příspěvků
-
Kdžy on chce aby to byla kopie a mohl na to pořádně nadávat, takhle je podstatně omezejenj *15*
@Rhula: Arcane Horror, Dragonlink, Golemové, *Mabari, Přízrak (no ve W3 se mi líbí víc, ale tady působí zato opravdu mocně), fakt skvělé bytosti, to že některou někde "okopírovali" (ano více se tomu říká inspirace, jak u čeho, podle vlivu) nemá cenu řešit, WoW taky bere nápady z kamkoli (zvířata? ha!), boss Broodmother byl uplně skvělý, nepotřebuji řešik od koho jej "ukradli".
To že má W Arthase a další main char. je pěkné, jenže v DA:O není nějaký main charakter, na kterém je to postavené vzhledem k tomu, co dělá ve W3 Arthas atp.. Jiný koncept, jiné postavy. Musíš brát bytost v DAO jako samostatnost, né hlavní prvek. -
Musím souhlasit s tím, že Warcraft má hodně propracovaný a mnohem zapamatovatelnější univerzum. A určitě má něco, co bylo v jiných hrách, ale vykrádáním bych to rozhodně nenazval. Takže jo, Warcraft je na tom s příběhem a univerzem lépe než Dragon Age.... ale .... stejně.... ve Warcraftu nemůžete opíchat své společníky :D V reálném životě si těžko zasouložím s prsatou portorikánkou s plnými boky, tak to alespoň dopřeju mému pc avatarovi, takže pro mě jasný preorder :)
-
Klid, já nejsem Blizz fan. Uznávám, že z Warhammeru kopírovali, ale není to, že vzniklo něco jiného důkaz toho, že ne všechno je kopie?
-
Ono tam je napsané že Demoni Vstupují do Lidského světa přes mágy.takže celkově se budou snažit templáři ty mágy vybíjet a mágové se budou bránit. jenže se nemužou ubránit těm demonum.takhle napsané to vypadá strašně složite *15*
-
Lukašem Grygarem ?
-
Přečti si znova co jsem napsal a nauč se slušně chovat. Primitive. *3*
-
pro chuan. Slovíčkařit by ti šlo. Bohužel vy blizz fans si neuvědomujete že ta vaše firmička nezvládá ani pořádně kopírovat. Kdyby okopírovala warhammer pořádně vnikl by další warhammer. Bohužel ho okopírovala stylem musí to být cool USA styl a tak místo promyšleného vzhledu se kterým přišel warhammer, přednesl blizzard kíčovitý brak a nudu.
-
Jen tak mimochodem, nikde jsem nenaznačil, že mám rád v konverzacích v RPG užší výběr, bavili jsme se o něčem jiném. Primitive.
-
A to mi taky nepřijde dobře. V Gothicu bylo všechno skoro až ultimátní výzva, ve Skyrimu jsem si na lvlu 40 chodil a většinu věcí bych upižlal pěstma. Zas na druhou stranu to je možná tím, že jsem hrál na Normal.
-
Mě nejde o "zjednodušování", ale o zábavu. Nebaví mě poslouchat přesně to, co jsem si před několika vteřinami četl. A ani nezkoušej říct, že přece po přečtení dialogu můžu mluvenou část odkliknout. Celý rozhovor pak ztratí jakoukoliv atmosféru. Styl konverzací provedený v ME byl zajímavý. Bavilo mě poslouchat, jak přesně protagonista formuloval myšlenku, která byla stručněji představená v dialogovém okně. Předpokládám, že nový ME i DA budou pokračovat v této tradici. Není důvod měnit něco, co se celkově osvědčilo.
-
V Mafii jsi také nehrál za policajty....
-
Oblivion ... banditi v glass armoru byly opravdu specialitka :)
-
To si teda na tom dost špatně
-
Zas je pravda proč číst a poslouchat to stejný. Pokud nejsi blbej, tak z toho co si přečteš pochopíš co asi postava řekne. V tomhle žádné zjednodušení nevidím.
-
No co se týče hry, tak určitě. Co se týče celkového příběhu tak se nějakej Arthas může jít klidně zahrabat. :)
-
Pořád vzpomínám, když jsem začal hrát Morrowind a začala mě nahánět krysa :) až do počáteční vesnice a málem mě sejmula.
-
U každé odpovědi prý budou rozšiřující vysvětlivky.
-
tak nahodny draci jo, ale spousta dalších nepratel tam proste taky ma pevnej level i staty, třeba obri,mamuti, savlozuby kocky a spousta dalších a ve hre jsou uplne od zacatku.
ja jen ze někdo tu psal ze v DA nebude levescaling jako v TES, a přitom jedinej dil kterej mel poněkud agresivnejsi levelscaling byl Oblivion -
Bohuzel, cteni celych vet je uz dnes z mody, muzeme byt radi, ze konverzace nejsou omezeny na dve moznosti s *3* nebo *9* .
-
Ale co vím tak například ve Skyrimu potvory bylo pořad nějak okolo levelu hráče.
Tedy draci co náhodně útočí určitě.
V Gothicku měla potvora prostě daný level a staty a to nijak neměnilo.