Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sultnsulimn

Fuuu, úplně si mě navnadil... Jdu si nainstalovat 🥰 dvojka sice lepší, ale tu už mám dohranou mockrát.

• Když se ti to nelíbí, tak to snad nehraj, ne?

• OT: Já si po těch letech odmítání rozjel Gothic 3 s Community Patchem a rebalancingem - to je taková paráda hrát starý dobrý RPG, kde se neřešily blbosti, nikdo do vás nic nehustil. Byla to prostě hra, sakra lepší hra, než bych si myslel, až musím zamáčknout slzu, jak Piranha Bytes skončili.

• vonTossis

Oxygen Not Included je top strop. Už mi tam svítí kolem 1100 hodin. Je to relax, ale není to relax. :)

• vonTossis

Že to bude sedmička, jsem věděl ještě před vydáním. Já bych dal slabší devítku.  :)

• Tohle je presne ta hra kterou si rad poridim ve sleve

• Sultnsulimn

Jste pyšný na to, že kradete? Chápu, že se vám třeba hra nelíbí, tak za ni nechcete platit. A co jí třeba vůbec nehrát, než být šmejdskej zloděj, hm?

• Na hru za 150 mega dolarů to propadák je, nehledě na to jak moc si přeješ aby nebyl

• Mě stačila videa pár konverzaci/dialogů který byly nudnejsi než čtení záznamu z poslanecký sněmovny a bylo mi jasný že Bioware umřela jako mnoho známých studií poslední doby

• honcka

Dragon Age frančíza vznikla, když už Bioware bylo pod EA

• honcka

Já za to nechtěl taky vypláznout plnou cenu, tak jsem si na měsíc zaplatil ea play a za 17 euro to stojí, v mým věku warezit mi přijde už trouchu pod mojí uroveň. Vzhledem k tomu, že tady je rook pouze Mirek Dušín, tak to nevidím na nějakou znovuhratelnost a za měsíc to v pohodě dohraje i pracující člověk se 2 dětmi. Pokud je průměr 5/10 tak toomu za mě odpovídá tak 6-7 z recenzí souhlasím.

• CyberAngel

Musím ocenit, jak pěkně a čtivě byla recenze napsaná. Skvělá práce, Šárko. 👌🏻

Já jsem hru zpirátil, za tohle bych jim plnou cenu ani náhodou nedal a vůbec se za to nestydím. Dragon Age bylo od začátku dospělý temný fantasy plný brutálních témat, rasismu a zrady. Tohle je pixarovská disneyfikovaná verze bez ničeho, co DA dělá tím, co je. Jednoduchá akční adventura s krásnou grafikou, přímočarým herním designem a bezpočtem dialogů o ničem. Hra se tak strašně snaží nikoho neurazit, zatímco nám docela humpolácky cpe moderní woke ideologii, což ve výsledku tvoří guláš, který je buď pro nikoho nebo pro velmi omezenou sortu lidí.

• CyberAngel

Neposlali hru k recenzím nikomu, kdo je alespoň trochu víc kritickej, což o lecčems vypovídá. Bethesda dělává to samý a víme, co z nich pak leze. 🤷

• CyberAngel

PSNprofiles určitě nejsou pro normály. Dokud neuveřejní statistiky prodejů EA, jde jenom o spekulace.

• CyberAngel

Musím s OP souhlasit. Výjimky potvrzující pravidlo. Jinak v žebříčcích opravdu kralují žánry, které popsal.

• kostejnesmrtelny

Zrovna v tuhle chvíli, kdy to píšu, hraje jednu niche hru od českýho studia o 30 zaměstnancích 83 tisíc lidí. Skoro tři týdny od launche datadisku, víceméně bez marketingu.

DA:V jsem nehrál a nikdy nebudu, ale čistě z hlediska finančního je to celkem smutný srovnání, ne?

• Derp_1337

Tak ono to zase nejde tak úplně brát stylem DA:Origins bylo prakticky taktické RPG, a tak všechny další díly, které nebudou následovat tenhle styl, budu hodnotit negativně. Takhle by ses připravil o spoustu zajímavých zážitků.

Změna je život a občas to chce vyzkoušet i nějaké nezvyklé herní žánry. Rozšířiš si tím obzory.

Což je ale horší je ten špatný scénář a nudné postavy do hrdinovy party. To je fakt utrpení.

• aspa

máš jen dost omezený herní rozhled. Rozšiř si obzory.😉

• aspa

kde přesně je ten role-play? Kde přesně využiješ např. to, že si zvolíš svůj background v rámci korporace/dítě ulice. NIkde reálně, v pár dialozích bez nějakých skutečných dopadů. Kde přesně tě nechá hra rozhodovat o příběhu, příběh je striktně lineární, dokud nejdeš na střechu, tam pak si uděláš nějaký výběr, toď vše v rámci hlavního story, ten role-play je dost podobný právě Veilguardu. Pojdmě na gameplay. Ten reálně moc nefungoval a xkrát ho překopali, perky nefugovaly, staty nefungovaly, bonusy nefungovaly, tak co udělali, zjednodušili to na kost, pokud jsi měl nasbíraný nějaký gear v rámci oblečení, tak jsi ve Phantom Liberty jenom provaloval oči, protože oblečení bylo čistě kosmetické. 

Já bych řekl, že obě hry jsou akční adventury jak vyšité. 

Já jen nechápu, jak CDP může držet prapor, ti doslova nasrali všem hráčům do ksichtu, neříkám, že je CP 2077 špatná hra,  je to jen torso dobré RPG hry. Někdy méně je více viz Deus Ex.

• KronosDeret

uznávám, jen mi to přijde jako přešlapování na místě. Já myslím opravdu světy do kterých se ponoříš na týden, které jsou jednak dobrý herně a užiješ si i příběh a postavy. RDR2 jsem opravdu prožil, přišlo mi, že jsem zažil konec divokého západu na vlastní kůži a byl jsem Arturem. Stejně tak u CP, Odysee nebo dřív u GTAV. 

Nechci nijak snižovat dobrou skákačku nebo Soulsovku, dobrý remake slavné značky, ale to není úplně co mám na mysli. 

Poslední dobou taky hlavně hraju Oxygen not Included, protože to je relax, poslchnu si u toho podcasty nebo audioknížku, utiším OCD potřebu mít vše zarovnané a pasující potrubí/kabel management.

Ale chybí mi to co mám na hrách nejradši. Ten transport jinam, se vším všudy. A ne opravdu si nemyslím, že za to může inkluze nebo progresivní témata. Klidně budu hrát za trans marxistku asijsko afrického původu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit