Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Formalne mu asi nejde nic vytknout, ostatne to by se od dvojice Zimmer+Balfe ani necekalo. Ale vetsinu casu je takovy "neurazi, nenadchne" - zapamatovanihodne skladby zadne a vetsinu casu dela spise jen takovou az ambientni kulisu, kterou ani moc nevnimas. Po chvili si ani nevybavis, jestli tam vubec neco hralo. Hru dokresluje celkem dobre, ale to je tak asi vse.

• Horizon já ani neopevuju, nevím co na tom kdo vidí

• Nejsou, tohle je nudný, unylý a bez jiskry a zápalu

• Můj problém s Veilguardem částečně vězí i v tom že původně měl obsahovat multiplayerové prvky:  Dragon Age: The Veilguard devs talk redesigning the game after BioWare bailed on the whole live service thing in 2021
    některý ty live-service prvky tam prostě zanechávají pachuť až doposud. 

To je pro mě sakra podstatný rozdíl mezi CP2077, porovnávat něco co v zárodku bylo "MMORPG" s čistě single-playerovým akčním RPG je šílenství.

Dám ti ale za pravdu že ani ve Veilguardu ani v CP2077 není tolik roleplaye jako máš třeba ve Warhammer 40k Rogue Traderovi, obecně akční RPGčka nemají až tolik roleplaye oproti izometrickým RPGčkům. Každopádně porovnával jsem Veilguard oproti CP2077 a tam si myslím že CP2077 má co do roleplaye jasně navrch, ale nechci se hádat, možná to ostatní hráči vnímají jinak.

• CP77 že do toho nenechali kecat markeťáky? Ty jsi fakt z jiný planety... ty měli tak přepálený marketing, že to skoro na rovinu přiznali sami...

A ano ikdyž jsem si release užil po svém tak Phantom Liberty (patche) je hodně jinde...

• Docela by mě zajímalo, jestli současný stav herního průmyslu není z velké části zaviněný situací, která vyvrcholila stávkou scénáristů před několika lety. Vzhledem k tomu, že tohle není zdaleka první hra, kde dialogy stojí za prd, tak to vypadá, že velká studia prostě nechtějí platit kvalitní lidi a nechají to napsat stážistům, nějakým pochybným agenturám nebo dokonce AI.

• Nejhorší hra Piraní je Elex 2. Ikdyž i ten byl pár desítek hodin celkem zábavnej. G3 má hodně chyb ale ta část v Myrtaně je skvělá. A taky to má jeden z nejlepších soundtracků vůbec.

• Tady někteří dělají, jak kdyby nikdy nic neupirátili, neporušili nikdy EULa nebo licenční podmínky. 

Jasně, shodneme se, že je to špatné, ale tyhle moralistické řeči bych si odpustil. Tímto obdobím si prošla většina hráčů od 90 dále a je úsměvné číst rozhořčené komentáře.

To, že dneska už je to out je pravda, ale kdo je bez viny, nechť hodí kamenem.

• Sultnsulimn

Všechno sem to hrál chlapci. A všechno je to paráda 

• Inquisitor

Není.

• Zypoman

Nemyslím si, že je to tak špatný jak prezentuješ. Letos celkem vládnou asijské AAA hry, ale loni tu máme Spider-Mana 2, Alan Wake 2, Baldurs Gate 3, Diablo IV, Star Wars Jedi Survivor, Resident Evil 4 Remake, Zelda Tears of the Kingdom, Deadspace remake. 

To není úplně málo titulů z loňského roku u AAA produkce, které se dají označit na kvalitní či velmi kvalitní.

• Saramane

Má ale pravdu, opravdu tomu nerozumím, ale alespoň co se týče Horizon série, výtek vůči dialogům je jako šafránu. Všude je hra opěvovaná a vynášena do nebes, ale přitom je to stejnej, ne-li horší  s**t než Veilguard.

• Morraw

Ano, Jeremy Soule. Jednou za čas otevřu jeho KS stránku pro Northerner projekt, který zatím nedokončil, a přečtu si frustrované komentáře backerů. Skyrim sountrack a Northerner Diaries už patří ke klasikám, které si pouštím v zimním období.

• Proky

Není to už v gamepassu náhodou? 

• Ta představa, že se tvůrci soustředí na některá témata, takže jim nezbyde pozornost na zbytek hry, je zábavná.

Tu hru dělají desítky až stovky lidí, témata v příběhu nemají se zbytkem nic společného.

• dworkin

Inon Zur, Jeremy Soule, Jesper Kyd, Matt Uelmen, Alexander Brandon, Eric Brosius... Pro videohry skládají úžasní borci, jen je škoda, že recenzenti nemají v této oblasti žádné vzdělání.

• Inquisitor

Je zajímavé, že v kartě obchodu vidím samé palce nahoru a když vlezu na recenze přes komunitní centrum, tak jsou tam většinou palce dolů:)

• Neměl bys místo plkání nesmyslů o hrách a Sony kterým stejně nerozumíš radši přemýšlet nad politickou situací ve své zemi ? Nebo jsi spokojený jako satelit moderních nazi stvůr? 

• Morraw

První jsem myslel, že to je nějaký trollbait, ale fakt že jo. Já pořád vzpomínám na Inona Zura a hlavně jeho hudbu v Icewind Dale 2

• Morraw

Neřešte čísla. Ty ať si pořeší Bioware s akcionáři, a třeba se tam někdo chytne za nos a udělají příště dobrou Dragon Age hru (spoiler alert: neudělají).

Pokud už chcete řešit čísla, tak na Steamu aktuálně 73%. Číslo, které od nelítostného review bombingu pomalu ale jistě klesá. Tzn. Že 7 z 10 hráčů vám hru doporučuje ALE, když se začtete do těch pozitivních recenzí, tak je to dost podobné. Dobrá grafika, ale špatný artstyle. Ok souboje, ale chybí hloubka a taktičnost (nezapomeňte easy mode). Dobrý voice-acting, ale slabé dialogy a společníci, kolísavá kvalita příběhu atd. Koridor. Ok casual hra, ale špatná DA hra. A co woke? Řekl bych, že to je příčina těch ostatních věcí, neboť focus byl jinde než na RPG. Dostalo to 7, bo se bojí dát 6, takže pro vás je to 5.

Myslím, že se tady všichni shodnem, že DA je s každou další hrou o něco horší.

PS: jdu zpátky na Origins, nějak jsem do toho tento týden zabředl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší