Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tentokrat to (nerad) musim byt ja, kdo si posteskne nad informacni hodnotou recenze.
    Mozna je to tim, ze serii prakticky neznam - jednicku jsem kdysi dohral, ale jinak jsem jen chvilku pretrpel Parallel Lines. Podobne neznalych ctenaru ale urcite bude dav.
    Kazdopadne jsem se z recenze dozvedel prakticky jen to, ze se (v podivne fantasmagorickem pribehu) bere a nebere vazne, jezdi se v ni auty po SF, ze zacatku s mnohymi omezenimi, ... ...no a asi nejaky utrzky, ale... je mi to k prdu. Vsechno popisovano dost vagnim stylem "sedi jako ulity", apod.
    Obraz o samotny hratelnosti nijakej.
    Jak moc je to arkadovy? Co ten pribeh/postavy/scenar? (nebo to v ty hre vubec nema cenu resit?)
    V kuzi Tannera teda prakticky nehrajeme, a jen se prevtelujeme? Da se vystoupit z auta? Napln misi? Rozloha a detailnost mesta? Nejaky vedlejsi aktivity? Mira volnosti? Radova herni doba? (jestli 8 nebo 20-30 hodin... to je taky rozdil a v tomhle pripade bych veril obojimu..)

To jen tak strilim od boku - mohl bych se ptat dal, a myslim ze prevazne to nejsou nijak subjektivne motivovany otazky.
    Neberte to hned jako klasicky rejpalskej "knowitall" koment - spis bych byl rad za dodatecny objasneni... ...vlastne asi od kohokoli.
    Dik
    • RakeW
      Takže radši recenzi ve stylu odpovědí na otázky typu "Kolik je ve hře zbraní?". Ně, díky.

EDIT: I když, teď mi došlo, že zrovna tahle otázka je v recenzi zodpovězena :).
      • O zbranich jsem nic nepsal, netahej to prosim ad absurdum. Cekal bych ale, ze se dozvim aspon kolik a jakyho obsahu v ty hre je - mise, jejich napln, mesto, pribeh, atd.
        Nerikam ze musi byt v kazdy recenzi zmineny vsechno, ale aspon nektery z tech veci co jsem predtim vypsal by tam preci byt mely.
        Nemam si snad z recenze udelat co nejpresnejsi obrazek o hre, jejiz koupi zvazuju?
        Kdyz to k tomu umi recenzent nejak neotrele, nebo prinejmensim ctive podat, tak je to urcite plus, ale uz i mne to teda pripada, ze Lukas ma ty dve priority prohozeny naopak. Zly jazyk by to shrnul treba do tri slov "Exhibice nad informace" : /
        Tak asi nezbyva nez to akceptovat, a poohlednout se jinde.
        ...jakkoli jindy Lukasuv styl ocenuju. Mozna ted prekrocil unosnou mez, mozna mam jindy ty informace odjinud... nevim, neresim, smutnim : D
        • RakeW
          Ok, mě mnohem víc zajímají "pocitovky" (a ano vím, že lze jít střední cestou, ale tohle mě prostě baví víc), ale holt to máme každej jinak.
        • janchor
          Recenzi vnímám jako inspiraci: inspiraci hru koupit, odmítnout, uvažovat o ní, zajímat se dál, vnímat tak či onak. Na každej pád ale taky smutním - že tobě jako inspirace neposloužila.
          • Ale tak ono vlastne jo. Nez jsem si tu recenzi precetl, tak me ta hra absolutne nezajimala.
            Ted uz ji vnimam, uvazuju o ni, jdu se zajimat dal. Tim me ale posilas ke konkurenci ; P
            A pak ji teda treba i koupim.
            Takze jestli to mas takhle, tak vlastne mišn ekomplišd...
    • Ocelot23
      Taky souhlasim, nějáká fakta tam být mohli takhle ani člověk nemůže vědět zda tu hru dohrál.
      I když ovšem u Lukáše věřím, že ano :)
      • janchor
        A já bláhovej si říkal, jakou radost vám určitě udělá seznam aut.
        • Ocelot23
          Já spíš seznam písniček :D
        • [sarkasmus] To je seznam automobilek, který jsou ve hře zastoupený. Seznam aut vypadá trochu jinak [/sarkasmus] Je to dobrý šéfe *1* A co se týče teda toho seznamu aut, tak jsem byl moc mile překvapenej, když jsem si ho vygooglil. E-type, Countach, Diablo, Mc F1. A taky Volkswagen Camper *1* Když už nic jinýho, tak za tohle maj plus. Kdykoliv se ve hře objeví nějaká ta "klasika", tak je to vždy Stang, Camaro a Challenger nebo Charger. Jako kdyby paradoxně historii měla jen Amerika *7* O zbylejch kvalitách se přesvědčím až za měsíc, tak snad. Musí to mít pořádnej jízdní model, přes to u mě nejede vlak...
  • po parallel lines sem byl skepticky a mrzela me i absence podpory volantu g27 ktery mam a je nevyuzity. tento novy driver je ale bozi. graficky natoze nabizi takovou rozlohu a je to primarne konzolova hra je to uzasne. perfektni soundtrack. pribeh je perfektni. nevim proc ho nekdo kritizuje. je to takova 80kova akcni komedie s dvouma policajtama (jeden cernoch s afrem samo sebou) a zlym zaporakem... spousta vtipku. shift funguje bezvadne a nedokazu si bez nej hru predstavit. ovladani aut na gamepadu paradni. pohled z kokpitu. spousta aut. co vic si prat
  • Tak to vypadá že nakonec zaplatili (viz. podcast) :-)
    • Jo no, ale jenom těch 20 kapříků, kdyby dali 40, mohli mít 9/10 a hned by se jim o něco zvedlo metascore, ale jsou to škrti, tak co, jejich chyba, Lukáši, co si za to pěkného pořídíte? *1* Navrhuju použít část na tu novou webku *3*
      • Lukáš si pořídí původní trilogii Gothic a bude ji hrát tak dlouho, dokud se mu konečně nezačne líbit! *4*
        • Tak ale pořád jim zbyde i na webku a něco hezkého na doma *15*
  • Koupil jsem si DSF. chci to nainstalovat a skočí mi hláška že nemuže byt instalováno něco že špatne uživatelské rozhraní přesně ted nevim jak to je prosim poradte mi co stím mám win 8
  • Ludo
    Ked sa povie Driver tak sa mi vybavi nocne mory vzbudzujuci tutorial, hodiny stravene preskumavanim miest a jeden easter egg z GTA San Andreas:

How could Reflections mess up so bad? Tanner, you suck ass.
    • Kde to tam bylo??
      • V animačce před nějakou misí. A pokud se nepleto, bylo tam "Refractions", ne Reflections :)
        • *4*
  • Ocelot23
    Recenze mi příjde výstižná :)
    Akorát to ,,která šla s každým dalším hlouběji do kytek.,, no nevim ale opravdu měl někdo radši Driver 3 než Driver Parallel Lines? 4tvrtý driver mi přišel docela ujdoucí,když už nic tak bylo originální to změnění doby.
  • BoB.2
    Me tam stve to prelitavani z aut do aut ,nehral jsem ale vydel par zaberu a to me dost odradilo (starej dobrej DRIVER2 u toho jsem strávil hodiny)
    • Pokud jsi to tam vYděl tak se ani nedivím tvému komentáři. .. odsoudit hru jen podle traileru je u mě hloupost. Tato hra nás nepřenáší do skutečnosti. Je to pořád hra s fantazií pro člověka. A pokud ta možnost je tak proč jí nevyzkoušet a nezablbnout si. V Just Cause si taky přeskakoval z auta do auta, jen jsi při tom ovládal blbý skorto nekonečný lano které na postavě nebylo nikde namotané. Holt Fantazie a té já se vehře nebráním, protože jak už jsem říkal je to JENOM HRA PRO ZÁBAVU.
    • Na videich to sice vypada blbe, ale ve hre je to nakonec sranda a preskakovani je v pribehu docela rozumne vysvetleno. Puvodniho drivera to sice pripomina jen stezi, ale pokud clovek zacne hru chapat jako zavodnicky sandbox mod smichany s mestkou akci, tak je to zabava.
  • Hraju PC verzi. Pokud jde o shift, s tím jsem se asi smířil. Beru to jako součást "příběhu" a věděl jsem dopředu, že tam bude. Bohužel jsem byl ale postižený přehnaným očekáváním z trailerů, cockpitů, "návratu ke kořenům" atd., takže moje zklamání je obrovské. S původním Driverem to má společného jen pramálo, snad jen pocitově podobné řízení a stejná demence cheatující policie. Nějak mi tady chybí jakákoliv atmosféra. Město je jen nefunkční kulisa: "křižovatky" jsou k smíchu, ulice moc široké, reakce okolní dopravy nelogické. Možnosti ovládání jako BOOST a RAM v Driverovi nemají co dělat. Obecně mám pocit, jako kdyby byli vývojáři neschopní udělat použitelné ovládaní volantem a funkční AI (a to v době, kdy už se testují skutečná robotická auta), tak se tomu radši rovnou vyhnuli a nějak to okecali. Tím nechci říct, že by to byla úplně špatná hra....jen to není nástupce Drivera a já očividně nepatřím do cílové skupiny hráčů, jak jsem se mylně domníval.
  • ...a to Tanner, policista se převtělí do nějakého řidiče, kterého klidně nehodou zmrzačí, nebo zabije, jenom aby zatarasil cestu prchajícímu??? "Zajímavé..." *7*
    • Proc ne? Stava se to i v realu :)
      Navic Ti nic nebrani v minimalizaci poskozeni majetku a civilistu. Je to prece jen na Tobe.
  • prominte je hra driver na windows 7 prosím poradte
    • Ano, je na win 7 nebo aspoň je to tam napsaný.(na hře) *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit