Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I nula je moc..
  • Předevčírem jsem Drivera SF koupil, mám W7, ale hra nejela. Pořád padala a psala hlášku program DRIVER.exe přestal pracovat. Problém byl v ovladači grafické karty. Byl tam z roku 2010. Tak jsem ho aktualizoval, teď je tam ovladač z ledna 2012 a hra jede jako víno. Tudíž Driver SF na windows 7 jede.
  • G25 nebo G27 vam na to taky fugovat nebude ;(
    Nektere mise jsou tak blbe popsane ze clovek ani nevi co delat jako: "Udelej 200m" <-- ale co 200m udelat ? no proste hruza...
    • tak asi smyk ne... ja tam teda mam "udelej 200m smyk"
  • Tak jsem to předevčírem dohrál a moje dojmy?
    1. Kéž by hra vypadala tak jako na screenech - PS3 verze má takový nažloutlý obraz mě osobně se to líbí (viz screeny), ale PC verze má grafiku dosti strašnou, strašně syté barvy, všechno je barevné jak v pohádce, AA je doslova ubohý i když ho zapnu pořád je všechno zubaté (hraju na 1280x1024), nejde nastavit gamma korekce, takže stíny jsou strašně černé a v tunelu jde vidět prd, modely domů jsou jen krychle s textůrama. Čekal jsem od toho podle screenů více. Kdo přišel s módou, že hráčům stačí nastavení grafiky ve hře jen formou LOW/MEDIUM/HIGH??? WTF?!
    2. Příběh je o ničem (závěr doslova směšný alá padající auta, ale nebudu spoilovat), nicméně díky tomu, že ovládání aut je podobné tomu ovládání, které známe z Driver 1 tak to, to trošku zachraňuje a i na SHI(F)T si časem zvyknete a přestane vám vadit (nebo já si pak tedy zvykl) - pravdou je, že díky tomu můžete kolikrát páchat psí kusy, nicméně to pak hru strašně zlehčuje (na co závodit, když můžete na všechny oponenty poslat kamiony a zničit jim káru? = výhra za 1min)

3. Ze screenů jsem čekal, že bude ve hře existovat něco jako volná jízda, kde budou jen auta ze 70.let. Omyl! Screeny, na kterých jsou dobové lodě silnic jsou všechny jen z CHALLENGES "MOVIES" - které se vám otvírají v průběhu hry a jsou to jen prach prosté závody podle filmu. Takže volně po městě se můžete projíždět pouze v moderní době...je to jen můj názor, ale jezdit v Driverovi ve Ferrarri či Pagani mě osobně nebaví stejně tak mě nebaví jezdit v Gran Torinu 1972, když kolem mě jezdí Lamborghini a policajti mají auta dvakrát rychlejší než mám tím pádem já.
    4. Soundrtack mi osobně moc nesedl.
    Suma Sumárum dávám hře 60% a to za ovládání aut alá Driver 1, za tu hrstku vozů ze 70. let a za to, že po dlouhé době může hráč být ve volné jízdě městem jako policajt - dnes věc velice vzácná. Celkově mě hra, ale zklamala, grafika hnus, příběh hnus, vozový park alá Driver minimální... Škoda, těšil jsem se...
    • Se nediv že to máš zubatý když to hraješ na :1280x1024.....a ty barvy cos zminoval to se mi taky nezdá....si kup pořádnej kompl at to můžeš hrát na full hd rozlišení....k tomu ledkovej monták a máš barvy a hrany jak víno *5* Já to tak aspon mám kámo *16*
  • pozerat videa na vasej stranke je ciste utrpenie.. ak to tak to pojde dalej budem musiet ozeliet aj vas web bo sa nasierat zakazdym ma fakt nebavi nehovoriac o neskutocne dlhych loadingoch pri obrazkoch ! poslite vasho ajtaka do p***.
    • prodej trabanta a kup si lepší počítač
    • 13_11
      Na čem prohlížíš? i486 a ViolaWWW?
  • u mna recenzia mala uspech, lebo ma navnadila pozriet si bullita po dlhej dobe este raz
    a inak hra ma mina :-)
  • Pan_Klobouk
    zase uz dosly reakce ve vlaknu, sakra. opravi to nekdy nekdo?

to janchor: souhlas, ja to rozehral predevcirem, vim jak to je. Jasne, v ukolech kde je cilu vic to bez shiftu nejde, hra na nem stavi a tvori nove hratelnosti prvky.

Ale pravda taky je, ze shift mas vetsinou k dispozici porad. I v ukolech kde je jen jeden cil a az tak o nic nejde, na vsechno je casu dost. A bohuzel ani tam se s pronasledovanim nemusis obtezovat a nekoho dlouze nahanet, jen se prepnes na autobus a za deset vterin ho sundas. Zabava. :(
    • janchor
      Je to na tobě! Jednou jsem si protivníka dal narážením, jindy na něj o kilometr dál připravil past, jindy poslal proti ten autobus, když se mi nechtělo zdržovat se. Jaký si to uděláš..

ad vlákna - to omezení je v současný podobě nutný (jinak by se donekonečna roztahovala stránka), uvažuje se nad nějakým elegantnějším řešením, ale ve většině případů zatím tenhle počet stačí
  • Přesně moje řeč. Hrál sem demo a to přeskakování z auta do auta mi tam vůbec nesedlo. Někde se četl, že se hra vrací ke kořenům ale tohle nemá s parádní jedničkou a dvojkou nic společného.
  • hru spustim uplně v pohodě ukoly celkem dou hra je pěkně udělaná konečně hra z pořádnýma autama jenže !!! místama spiš celkem často mám černou obrazovku zvuky ale slyšim nic nevydim pak zase jo a ktak to mám pořád znova a znova. grafickou kartu mám aktualizovanou tudiž mám aktuální ovladače a stále to blbne stáhl sem si patch 1.01 a pak 1.04 a stejně se to děje pořád dokola je to dost otravný,zvláště pak při úkolech. další věc co sem našel a stále to nepochopim proč výrobci nebo programátoři dělaj tak debilně tuhý ovládání,dit se to nedá řídit ? mačkám čudliky jak V.L a zatáčí to uplně debilně a když nasadim gamepad tak v nastaveni pro volant nebo přímo pro gamepad de nastavit jen něco, to nestačí. vubec tam není řídit v levo nebo v pravo hra je jinak dobrá rozhodně by se na týhle hře mělo eště zapracovat, protože do světa pustily pěknej hnus. SORRY VŠEM ZA HRUBKY A NADÁVKY. *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit