-
ja grygarovejm recenzim neverim, dava vsemu az moc vysoke hodnoceni
-
-
Hral jsem na ps3 a pomerne dost dobre jsem se bavil. Nemuzu nejak hodnotit, ale cekal jsem kravinu s teleportem a nakonec jsem dostal dobre vyladenou hru s zabavnou hratelnosti. Po 2 hodinach hrani jsem mel ze hry stejnej pocit jako L. Grygar :)
-
tak sa nedívaj na číslo a prečítaj si len text *3*
-
O to hodnocení zas tak nejde, i když je pravda, že ve stupnici 1-10 je hra ohodnocená 5 průměr. A tedy pak hra ohodnocená 8 by měla být velmi nadprůměrná až skvělá - tak to tedy vidím já, ale to jsou nepsaná pravidla, kterými se nikdo nemusí řídit. Důležitější je text.
-
-
Ale to jsou PSANÁ pravidla a autoři z Games.cz se dle nich řídí. Osmička znamená:
8 - Výborná
Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
-
-
Ono i IGN tomu dalo 8, coz se teda podivuju, ale asi to fakt tak hrozny nebude....
-
-
Kde je den a noc ?
Kde je jine pocasi ?
Zadne auta nidke neparkuji...
unreal hra
u me hra ma 6/10
Ja bych vam toho mohl zde napsat.... -
jediná dobrá věc na téhře je ten ďábelskej Dodge Challanger 1970...(kdo zná klasickej Vanishing Point, nebo jeho poctu v Tarantinově Death Proof, ten ví)
-
-
tys to hral?
-
-
To Lambo na 4. malom screene je z NFS 1 :)
-
-
nechcem zniet ako debil, ale na obrazku nemoze byt to Lamborghini ako v Nfs1 pretoze tam bolo Diablo VT ktore ma okruhle zadne svetla, kdezto na tomto obrazku ma stvorcove co znamena, ze je to Countach, ktory v nfs 1 nebol. p.s: Driver obsahuje obidva automobily
-
-
aha tak mozno nie je :)
-
-
-
No to jsem rád,že to dopadlo za osm.Dojmy z dema byly neutrální-říkal jsem si zajímavé,ale uvidime co plná verze.Každopádně arkádiček trochu podobných mému milovanému Burnoutu je zatraceně málo,tak aspoň ten Driver to zachraňuje.
-
dodnes vím, kde přesně se práší na tu jeho bílou krabici
Nemuzu si pomoct, ale nebyla ta krabice modro-cerna (ja uz ji pri stehovani davno ztratil, ale v pameti ji vidim cernou)?
Nevsiml jsem si v recenzi zminku o MP?! Pry je super!
Jo a o tom preskakovani z auta do auta: to je pry take super a docela to i dava smysl (vzhledem k pribehu) *3*
Neni to sice Driver 1, ale kdybych si chtel zahrat Driver 1, proste nekde vyhrabu CD. Ta grafika byla docela dobra a mozna s forced AA by to mohlo vypadat i docela hezky. -
-
Vzadu černá, vepředu bílá s modrým artem.
Multiplayer jsme měli možnost testovat na E3 a v podstatě pro něj platilo totéž, co pro jízdu v singlu, jen umělou inteligenci nahradíš živou. Ale review verzi nebylo možný v tomhle směru otestovat nějak dál.
K přeskakování nevím, co víc dodat - stejně jako hra samotná na něm (jak co se mechaniky, tak rozpracování v příběhu) text recenze dost jasně stojí. -
-
Diky za info *5*.
P.S.: ta poznamka o prekakovani byla mirena hlavne na ostatni diskutujici (u nekterych mam pocit, ze ani recenzi necetli).
-
-
-
V jednom úkolu mám předjet 5 aut za 45 sekund v rychlosti nad 160 km/h. Vždycky se započítá jen to první, rozběhne se čas a pak můžu předjíždět jak chci třeba v 300 km/h, ale už se žádné nezapočítá. Nechápu, co dělám špatně.
-
Ahoj všichni :)
jak to čtu, hodně se tu řeší SHIFT, upřimně, ze začátku jsem byl proti tomu, taková blbost, převtělování *7* . Je ale fakt že jsem si nakonec celkem zvykl a není to taková hrůza, (jsem asi v polovině), některé úkoly bez něj prostě nejdou a ten zbytek si přece nebudu kazit nějakým ulehčováním. Rozhodnutí je jen na Vás. Příběh atd. nebudu komentovat, hra má své + i -.
Co mě ale mrzí je fak že si nemůžu vychutnat jednotlivé čtyřkolové poklady které hra nabízí. Je to hlavní důvod proč jsem se na Drivera těšil. Sice si ho koupím ale co pak, nejsem v NFS ale alespoň barva by mohla jít zvolit. Můžu sním popojíždět ulicemi k úkolům kde kolikrát stejně dostanu jiné auto. Celkově je nevyužita kapacita tehle hry. -
Zprvu docela super hra, která se později mění ve fádnost a stereotyp, kdy jedinou útěchou jsou nová objevující se komereční auta, jako VW, AUDI, ROVER, ALFY, atp. Výzvy a plnění misí jsou po pár levelech nuda. Proč utrácet za drahá auta parkovaná v garáži, když je stejnak nevyužijete, a navíc má člověk možnost se shiftnout do jakéhokoliv vozidla, takže je fakt zbytečné za ty pálky, co člověk tvrdě nastřádá kupovat auta do zblbnutí. Nuda pokračuje a graduje už někdy kolem 4 části. Čím dále člověk v misích postupuje, najednou zjišťuje, jak hra sama o sobě dělá naschvály v chování vozidel a prostředí. První zrada je vozidlo hlavního hrdiny žlutej Chevrolet SS, kterej je v podstatě neuříditlenej a neustále klouže jak sáně a hrabě jako smyslů zbavený, což je opravdu otravné. Draze koupené nitro a zásobníky jsou před soupeři v podstatě k ničemu, jelikož jejich akcelerace či rychlost je stejná jako vaše, byť nitrem topíte jak o život. V jezdecké výzvě pak neustále člověku cpou pod nos AUDI TT a starej se. V 60 kmh člověk dostane smyk a jede tak dlouho, dokud něco nerozstřelí a ztrácí tak čas; je jedno, jestli brzdíte, anebo zaručkujete a necháte tahat přední kola. 4x4 je vám k ničemu, když vozovka je led a na pneumatikách máte zřejmě igelitové pytle. V lepším případě se auto roztancuje jak Harapes a nekončí to jinak, nežli sestřelením okolních předmětů. Auto hrabe jak o život, nebrzdí, klouže jak sáně a chová se naprosto nepříčetně i při nízké rychlosti, kdy pohon 4x4 je k ničemu. Buď ulítne zadek absolutně nepříčetně a nesmyslně, anebo se stočí sám od sebe předek do zdi, hlavně aby řidič nestíhal plnit úkol. Když už se člověk popere i s tímto, zjišťuje, že vozidlo nezatáčí a jeho akční rádius je asi o 80% zkrácen o proti volné jízdě, kde je TT nejlepší vozidlo na blbnutí. Když už se člověk ze všeho vyklouže a vybourá, najednou máte ve hře vozidlo z okolního provozu, které vám odbočí nelogicky do cesty, byť jste rychlejší a opticky tam musíte být dříve nežli ono vozidlo z běžného provozu, anebo se auto jako magnet sápe k dalším vozidlům abyste se nevyhnuli bouračce a vzteky rozmlátili klávesnici. Při pokusu skočit z náklaďáku s plošinou vám tento neustále uhybá o centimetry abyste si rozbili hubu, a když neuhne, auto samo začne zatáčet, anebo tancovat.. Super je mise s Hummerem 3, kdy policistům neujedete i kdybyste se podělali. Když je zlikvidujete pomocí shiftování, najednou se kdesi tusi vynoří další kordon, nemluvě o využívání vedlejších cest, kdy máte 2 sekundy do ujetí a hle- Opět kordon policistů, nehledě na jízdní vlastnosti hummeru, kterej se chová opět jak sáně na ledě... V podstatě veškeré plnění misí je ztíženo tím, že vozidla se chovají tak irelevantně, až to vede k vypnutí hry... Ze zábavy se stává ťukání na čelo, jelikož tak abnormální záseky vozidel a nahrávání protistraně je fakt otravné.
-
ja teda nevim jak to vidíte vy, ale me se ta hra celkem libi. jedine co me vadí je, že nevím jak si odemčít Uplay výzvy, můžete mi prosím někdo poradit?