-
Big s h it tahle hra...
-
Dobrý den našel sem nejlepší ČeskoSlovenskej server pro hru Live For Speed ,můžete si tam zahrát zadarmo,dokonce mají ten server upravenej různé hodnosti,body,statistiky atd... je to vážně super,jezdí tam dobrá parta Čechů a Slováků ,dokonce tam pořádaj demo ligy v LFS,zde vám přikladám odkaz podívejte se www.lfszacler.websnadno.cz ,,,
-
stejna nudna zhovadilost jako prvni dil, hra o ho*ne pro jednoduche hrace.
-
-
prvy diel pre jednoduchych hracov? ten uvodny tutorial v garazi by si nedal, minimalne prvy den nie
-
Tu hru jsem nehrál ale už z principu mi vadí ten systém převtělování. K čemu to tam je? Aby to ulehčilo hraní těm, kteří prostě nedokáží kličkovat mezi auty a tak při první srážce prostě auto zahodí a převtělí se do toho supersportu, co zrovna jel kolem? Mi to přijde jako strašná ubohost, ještě tam měli dát to, že hlavní postava umí silou vůle zvedat auta do vzduchu a mohli tu hru domrdat uplně.
Zkusim to, ale moc šancí tomu (díky tomuhle hovadskýmu systému) nedávám. Jestli na tom stojí celá hra, tak tim hůř. Rozhodně mi přijde lepší honička, kde po zdemolování auta je šmitec, nebo možnost vystoupit a ukrást jiný a ne jen tak kliknout a převtělit se. -
-
Ne, převtělování neslouží žádnýmu ulehčení, viz text recenze.
-
-
V recenzi stojí "Zatímco na startu funguje skok mezi auty spíš jako cheat, časem je takové zvýhodnění nutností, protože soupeři vám dokážou solidně zatopit." Takže podle tohodle bych řekl, že v nějaké části hry, kde začíná přituhovat by normální honičkou nešel daný pachatel (či jak to nazvat) dohonit jinak, než za pomoci této "skvělé vychytávky". Takže podle mě to ulehčuje hru.
-
-
To si pis, ze to ulehcuje hru. Pokud by ti v normalni honicce nekdo ujel, v ty shiftovany se jen posunes do auta jedouciho za nim a ses porad v kontaktu. A tam kde bys normalne musel soupere nabourat a zastavit, staci diky shiftu ovladnout nakladak v protismeru a provest celni naraz. Presne jak rikas, je to takova tupa berlicka pro vsechny, kdo nestihaji nebo neumi ridit. Jakmile maji pocit, ze zacina prituhovat, vyvolaji shift a jsou za machry. Proste moderni zabava, no... starej Driver je starej Driver. :(
-
-
Pánové, omyl. V pokročilejch úkolech a závodech musíš třeba ovládat víc aut najednou, likvidovat víc cílů najednou, atd. - přepínání generuje nový variace na starej obsah.
-
-
-
-
inovace je zřejmě pojem, který ti nic neříká.. Na normální arkádový ježdění tu máš nfs.
-
-
Inovací můžou udělat v driverovi plno, jenže tohle? Já tu nepsal nic o arkádovym ježdění, tak nechápu, proč sem taháš nfs. Já píšu o tom, že si honičku v autě užiju mnohem víc, když vim, že se musim snažit uhýbat a ne jen přehazovat se z auta do auta, tomu neřikám honička, ale možná nějaká sci-fi sledovačka ze vzduchu.
-
-
-
-
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s nastavením volantu ve hře, nějak se mi to nedaří nastavit. Mám volant Trust GM-3200. Předem Vám děkuji za odpověď.
-
Tak vysoky hodnoceni je docela prekvapeni. Podle dema jsem usoudil, ze ten system prelitavani dusi z auta do auta je pekna hovadina :)
-
-
Já to demo jen tak letmo prolítl, ale i když to opravdu vypadá jako pěkná hovadina (no, vlastně i je), nelze tomu upřít určitou zábavnost. Ostatně v tomhle duchu je to vyjádřeno i v recenzi.
-
-
Ja se u dema skvele bavil :D.. Ikdyz teleport je kravina, tak aspon clovek muze porad hrat a ne, ze ho nekdo tirakem vyseka v prvni zatacce a clovek uz si nezahraje :D.. A ty mp mody tomuhle hernimu prvku celkem nahravaj..
-
Jj, cet sem :) Tim lepe. To je aspon dukaz toho, ze clovek nemuze dat jen na dojem z dema.
-
-
A tak to já si zase nemyslím, že by to bylo ve hře nějak zvlášť odlišný a lepší než v demu :).
-
-
-
-
Jsem take docela prekvapen! A to nejen z recneze tady, ale i napr. na IGN, kde ma tez 8/10. Pote co jsem hral demo loni na Gamescomu, jsem si rikal, ze to bude pruser, nedavno jsem vyzkousel demo na PS3 a bylo to o neco lepsi, ale nijak me to nepresvedcilo, kazdopadne recenze jsou vice nez prumerne, takze si ho casem urcite zahraji! Co se tyce prelitavani mezi auty, to je kazdopadne kravina a stacilo mi demo, kdy clovek musi dojet na prvnich dvou mistech zavodu... Snad to nebude ve hre casto!
-
no k tomu DRM maj na ubifóru že je to při každym spuštění :-D
-
-
Pravda, doplnil jsem do clanku a uvidime, jak to je presne.
-
-
no já osobně přemýšlím o koupi (obzvlášť když na hry s podobným systémem nedávno vyšel plně offline crack takže na tohle bude taky) - ale ještě počkám na víc recenzí přímo PC verze
-
-
-
Snad tam budou takové ty skryté auta jako ve 2ce. Když jsem hrál demo, tak mě to docela nudilo jenom tak jezdit po městě. (Hráno xbox 360 demo + použit time glitch)
-
čau při instalaci me to v pulce vyhodi chybovou hlašku: SYSTEM WINDOWVS NEMUŽE NAJÍT POLOŽKU C:\PROGRAM FILES(86x)\UBISOFT\DRIVER SAN FRANCISCO\SUPPORT\VCREDIST\vcREDIST_2005_86exe. ujistete se,zda jenázev zadan spravne,a akci opakujte. Konec citace-STAHL JSEM NOVEJ REDIST 2005 86 ALE NIC. BYL BYCH RAD ZA NEJAKOU RADU-DÍK chorus69@seznam.cz
-
Nazdárek...po instalaci mi nejsou vidět v menu žádné texty...nic, ani písmeno:-( čím to?? *8*